Moty Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Tom kha zkusím, vypada to velmi jedle:-)) Bite my shiny metal ass with Tapa
Maxel Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 (upraveno) Notvl, gothajburger mě rozsekal Jak to chutnalo? Hádam jako knedlík se salámem a sýrem. Lábuž!Sem zvědav, jestli se tu někdo vydá i tím opačným směrem, tzn. česky, ale dokonale Každopádně Tom Kha Thale vypadá dost dobře! Já se odpoledne vydal na tenký led dezertový, bo to neni moje parketa a moc to neumim. Jíst se to ale dalo, takže tady dobrý. Čokoládové suflé s čepicou ze smetany, na vrchu čokohoblinky a karamelový toping. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. června 2016 uživatelem Maxel
Moty Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Lava cake je nas oblíbeny Bite my shiny metal ass with Tapa
Sphinxx Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Tady je to opět samá dietka , vypadá to super chlapi! Já dnes v čase oběda své oblíbené, dřevorubecké, domácí vydatné knedle s domácím zelím vod vedle ... Odpoledne budu dřít, jako šroub, takže něco vydatného přišlo vhod.
Frostie Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Vypadá to fantasticky a navíc k tomu hezké hodiny! Paráda
mAra_ Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Tak já si se zpožděním vcera přečetl o šunce... tak jsem jel dneska do Makra a zakoupil selečí šunku s kostí... Teď jsem to pomazal trošku medem a podlil černým pivem... Dvě hodiny krutého čekání započaly... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mAra_ Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 A výsledek je tady: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Maxelovo soufflé. Boží. Košt na mikrosrazu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gandalf Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Odesláno 7. června 2016 Abych furt nepsal o zbraních - kdo to pozná? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Andrew_C Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Odesláno 7. června 2016 Nevím jak u vás, ale my tomu říkáme kosmatice :-)
Frostie Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Odesláno 7. června 2016 Abych furt nepsal o zbraních - kdo to pozná? Lívance s brusinkami?
gandalf Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Odesláno 7. června 2016 Brusinky /ze zahrady/ jsi poznal ale lívance to nejsou :-)
gandalf Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Odesláno 7. června 2016 To nikdo neznáte kosmatice /smažené květy černého bezu v těstířku/?
Andrew_C Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Odesláno 7. června 2016 (upraveno) sakra, před dvěma příspěvkama jsem to tady psal, podívej se o stánku zpět :-) Upraveno 7. června 2016 uživatelem Andrew_C
lloffass Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Odesláno 7. června 2016 Znám, dělala mi to babička jako děcku a měl jsem to moc rád. Jen jsme tomu neříkali kosmatice... V podstatě vůbec nevím, jestli jsme tomu nějak říkali
Frostie Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Odesláno 7. června 2016 To nikdo neznáte kosmatice /smažené květy černého bezu v těstířku/?Ne, a v podstatě to podle popisu považuji za nejedlý cajk...
gandalf Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Odesláno 7. června 2016 Nevím jak u vás, ale my tomu říkáme kosmatice :-)Ježíši, promiň, já to přehlédl
roura74 Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Příprava večeře z vyzrálé bio kližky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se