Moty Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Odesláno 3. března 2019 Káčina, domácí knedle a zelo s povidlama
M10 Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Odesláno 3. března 2019 Chlapi to mi neříkejte, že Maxel vážně s každým jídlem, který doma vaří či připravuje, si takhle vyhraje a servíruje. To přece není možný, ježišikriste! Taková nádhera (a to jsme to ještě nechutnali, zaplaťpánbůh)....a já vůůůůl jeden to jednou takhle ukázal manželce, jakože jak jinej manžel doma vaří.... No, už jsem rozvedenej, ale ...stále to Maxeli nechápu. Ty nechodíš do práce?
roura74 Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Odesláno 3. března 2019 Zase sem něco plácnu. Včerejší jakože zdravá snídaně. Špaldovo jogurtový wafle: Včerejší telecí na cibuli: Dnešní radiatori se speckem: A BBQ žebra z minulé neděle. Ty nejsou na talíři, neboť jsme je žrali rukama z misky. A domácí chleba se snědl dřív než jsem ho vyfotil. Ale bylo to super.
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Odesláno 3. března 2019 Já si dnes udělal pizzu s květákovým těstem. Už sem teda viděl věci, který držely pohromadě vo něco málo víc ale koncept to není špatnej.
tikzot Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Odesláno 3. března 2019 No neke ukaž;-) ja ted vytah spenatovou, ktera se u nas osvedcila a je supr! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Odesláno 3. března 2019 Chlapi to mi neříkejte, že Maxel vážně s každým jídlem, který doma vaří či připravuje, si takhle vyhraje a servíruje. To přece není možný, ježišikriste! Taková nádhera (a to jsme to ještě nechutnali, zaplaťpánbůh)....a já vůůůůl jeden to jednou takhle ukázal manželce, jakože jak jinej manžel doma vaří.... No, už jsem rozvedenej, ale ...stále to Maxeli nechápu. Ty nechodíš do práce? Ano, opravdu věnuje. Ačkoliv trochu alibisticky ? když už se s tim dělám, proč se nepochlubit Je to halt hobby, tomu ten čas věnuješ rád. Navíc je to spojení příjemného s užitečným, kdy se polovička o tohle (jídlo) starat nemusí ; zbyde na ní ?jen? všechno ostatní, vzhledem k mému pracovnímu rytmu. Což je i odpovědí na poslední otázku - chodí. A hodně. Prací jest mi něco zcela odlišného, asi proto je tohle maximální relax. I proto vidíš mé výtvory nejčastěji o víkendu, kdy tomu věnuju času nejvíc. Každopádně dík za slova chvály! ??? A samo palec pro další kuchtíky. Tikzot hodně dobře. A mistr roura jako vždy!
Sphinxx Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Odesláno 4. března 2019 Upeč si jeDíky, to by bylo nejlepší, ale tohle se moc nedaří ... Záhorák za jedna! Pěkně. Bulky beru od rohlik.cz, a jsou výborný.Konkrétně tuty: https://www.rohlik.cz/hledat/Bulka?productPopup=1310553-pekarna-kabat-hamburgerova-houska-sezam&cartUpdateSource=%3AFront%3ASearch%3Adefault-product-basketFormDěkuji za tip, nemám s nimi zkušenost, ale v odkazu vidím, že je dělá Kabát i toho mám za rohem, poptám. Slušná pekárna by neměla být problém. Tikzot: díky, pane!
straspol Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Odesláno 4. března 2019 Já si dnes udělal pizzu s květákovým těstem. Už sem teda viděl věci, který držely pohromadě vo něco málo víc ale koncept to není špatnej.To mě zaujalo, květákové těsto..? Budu to muset zkusit..
Tom4 Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Odesláno 4. března 2019 Pro celiaky dobrý, ale na nějakou dietu nevím. Těsto na pizzu domácí co je na jeden plech má zhruba stejně mouky a kalorií jako 3 rohlíky, do té květákové placky mouka žádná nepřijde, ale cpe se tam sýr, když spočítám kalorie tak je to zhruba nastejno. Pravda, jedno jsou složité sacharidy z mouky a druhé jsou z tuku v sýru, každopádně mě Zmizík překvapuje, protože vegan by se měl té květákové vyhnout obloukem, právě kvůli vajíčku a sýrům.
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Odesláno 4. března 2019 Pro celiaky dobrý, ale na nějakou dietu nevím. Těsto na pizzu domácí co je na jeden plech má zhruba stejně mouky a kalorií jako 3 rohlíky, do té květákové placky mouka žádná nepřijde, ale cpe se tam sýr, když spočítám kalorie tak je to zhruba nastejno.Pravda, jedno jsou složité sacharidy z mouky a druhé jsou z tuku v sýru, každopádně mě Zmizík překvapuje, protože vegan by se měl té květákové vyhnout obloukem, právě kvůli vajíčku a sýrům.Sejr sem tam nedával a jednoho vajíčka si Krišna ani nevšimne. Ale příště ho nahradím chia semínkama.
Lynx12 Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Odesláno 4. března 2019 Teda pánové, nejsem zdaleka takový gurmán jako vy, ale včera jsem si pochutnal...... ze soboty naložené kuřecí prso spolu s bramborem a jarní cibulkou v páře (z kuřecího vývaru) pečené, ledový salát, ředkvička a švestkový chilli BBQ omajda...
Bert Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Odesláno 4. března 2019 Sejr sem tam nedával a jednoho vajíčka si Krišna ani nevšimne. Ale příště ho nahradím chia semínkama. Měl by ses to naučit jako já, když jím vepřový. ..... Všude kolem šábes, ale nade mnou úterý ..... :-)
DavidLC Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Odesláno 4. března 2019 No neke ukaž;-) ja ted vytah spenatovou, ktera se u nas osvedcila a je supr!Ahoj, můžu poprosit recept, jak na to. Děkuji.
Maxel Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Odesláno 4. března 2019 (upraveno) Krůtí steaky s uzenou paprikou. Salát s baby špenátem, sušenými rajčaty, parmazánem, opraženými piniovými ořechy a slaninové krutony. Křenovo-smetanová omáčka s kapkou medu. Upraveno 4. března 2019 uživatelem Maxel
montemar Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Odesláno 4. března 2019 kotletka, testoviny... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Odesláno 4. března 2019 Well done! Omáčka vypadá lehce napěněná, nebo se mi to zdá?
montemar Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Odesláno 4. března 2019 Well done! Omáčka vypadá lehce napěněná, nebo se mi to zdá?se ti zda.. je tam kapka smetany
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se