Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chlapi to mi neříkejte, že Maxel vážně s každým jídlem, který doma vaří či připravuje, si takhle vyhraje a servíruje. To přece není možný, ježišikriste! Taková nádhera (a to jsme to ještě nechutnali, zaplaťpánbůh)....a já vůůůůl jeden to jednou takhle ukázal manželce, jakože jak jinej manžel doma vaří....  No, už jsem rozvedenej, ale ...stále to Maxeli nechápu. Ty nechodíš do práce? :flex:

Odesláno

Zase sem něco plácnu.

Včerejší jakože zdravá snídaně. Špaldovo jogurtový wafle:

2ba4b0cdf23ee0a5093e40600a5d3739.jpg

62899a773577ded4c483af41c305d2a3.jpg

Včerejší telecí na cibuli:

21c49f3b85d4809ded5ec67c856a2687.jpg

Dnešní radiatori se speckem:

99b982c4df6b4fa0727fcf8a799543b3.jpg

676a7c2de914653fc5d9d1ca988ab571.jpg

A BBQ žebra z minulé neděle. Ty nejsou na talíři, neboť jsme je žrali rukama z misky. A domácí chleba se snědl dřív než jsem ho vyfotil. Ale bylo to super.

725ba587f59b838febec7c43d7fc7b3a.jpg

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Já si dnes udělal pizzu s květákovým těstem. Už sem teda viděl věci, který držely pohromadě vo něco málo víc ale koncept to není špatnej.

Odesláno

Chlapi to mi neříkejte, že Maxel vážně s každým jídlem, který doma vaří či připravuje, si takhle vyhraje a servíruje. To přece není možný, ježišikriste! Taková nádhera (a to jsme to ještě nechutnali, zaplaťpánbůh)....a já vůůůůl jeden to jednou takhle ukázal manželce, jakože jak jinej manžel doma vaří....  No, už jsem rozvedenej, ale ...stále to Maxeli nechápu. Ty nechodíš do práce? :flex:

Ano, opravdu věnuje. Ačkoliv trochu alibisticky ? když už se s tim dělám, proč se nepochlubit :) Je to halt hobby, tomu ten čas věnuješ rád. Navíc je to spojení příjemného s užitečným, kdy se polovička o tohle (jídlo) starat nemusí ; zbyde na ní ?jen? všechno ostatní, vzhledem k mému pracovnímu rytmu. Což je i odpovědí na poslední otázku - chodí. A hodně. Prací jest mi něco zcela odlišného, asi proto je tohle maximální relax. I proto vidíš mé výtvory nejčastěji o víkendu, kdy tomu věnuju času nejvíc.

Každopádně dík za slova chvály!

???

A samo palec pro další kuchtíky. Tikzot hodně dobře. A mistr roura jako vždy!

Odesláno

Upeč si je

Díky, to by bylo nejlepší, ale tohle se moc nedaří :D ...

Děkuji za tip, nemám s nimi zkušenost, ale v odkazu vidím, že je dělá Kabát i toho mám za rohem, poptám. Slušná pekárna by neměla být problém.

Tikzot: díky, pane!

Odesláno

Já si dnes udělal pizzu s květákovým těstem. Už sem teda viděl věci, který držely pohromadě vo něco málo víc ale koncept to není špatnej.

To mě zaujalo, květákové těsto..?  Budu to muset zkusit..

Odesláno

Pro celiaky dobrý, ale na nějakou dietu nevím. Těsto na pizzu domácí co je na jeden plech má zhruba stejně mouky a kalorií jako 3 rohlíky, do té květákové placky mouka žádná nepřijde, ale cpe se tam sýr, když spočítám kalorie tak je to zhruba nastejno.

Pravda, jedno jsou složité sacharidy z mouky a druhé jsou z tuku v sýru, každopádně mě Zmizík překvapuje, protože vegan by se měl té květákové vyhnout obloukem, právě kvůli vajíčku a sýrům.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Pro celiaky dobrý, ale na nějakou dietu nevím. Těsto na pizzu domácí co je na jeden plech má zhruba stejně mouky a kalorií jako 3 rohlíky, do té květákové placky mouka žádná nepřijde, ale cpe se tam sýr, když spočítám kalorie tak je to zhruba nastejno.

Pravda, jedno jsou složité sacharidy z mouky a druhé jsou z tuku v sýru, každopádně mě Zmizík překvapuje, protože vegan by se měl té květákové vyhnout obloukem, právě kvůli vajíčku a sýrům.

Sejr sem tam nedával a jednoho vajíčka si Krišna ani nevšimne. Ale příště ho nahradím chia semínkama. 

Odesláno

Teda pánové, nejsem zdaleka takový gurmán jako vy, ale včera jsem si pochutnal...... ze soboty naložené kuřecí prso spolu s bramborem a jarní cibulkou v páře (z kuřecího vývaru) pečené, ledový salát, ředkvička a švestkový chilli BBQ omajda...

IMAG1127.jpg

Odesláno

Sejr sem tam nedával a jednoho vajíčka si Krišna ani nevšimne. Ale příště ho nahradím chia semínkama. 

Měl by ses to naučit jako já, když jím vepřový. ..... Všude kolem šábes, ale nade mnou úterý ..... :-)

Odesláno (upraveno)

Krůtí steaky s uzenou paprikou. Salát s baby špenátem, sušenými rajčaty, parmazánem, opraženými piniovými ořechy a slaninové krutony. Křenovo-smetanová omáčka s kapkou medu.

f512254c21f71b8bca6fee1c9637017e.jpg

Upraveno uživatelem Maxel

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...