Zeeberdee Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Morbo připravuje kuře podle Maxela Olej na plátně Jinak chuťově to bylo úplně super, takže moc dík za tip, akorát mi tam asi zůstala nějaká zbytková voda uvnitř nebo co, protože pokaždé, když sem otevřel troubu, tak sem se ztratil v mlze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Žena dneska udělala italské ossobuco z telete z řeznictví U Bobra. Sice kilo osmdesát za skoro pět stovek, ale to, co z toho vykouzlila, mě, bez přehánění, dojalo. Naprostý festival chutí, maso, jako dort, morek, zelenina, bílé víno, všechno se dokonale doplňovalo, bylo to spledidní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Losos na grilu, polnicek s pomerancem a vopecenej rohlík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Nemate nejakej osvedcenej recept na bramborak? Nedari se mi podle mych predstav ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 A co neni podle tvych predstav ? Bramborak se da zkazit jen tim, ze tam das moc mouky nebo malo toho ostatniho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Na kilo brambor ( strouham spis na jemno ) dej 2 vajicka, ctyri lzice mouky, mleka tak hrnek na espresso, 4-5 strouzku cesneku, spetku pepre a spoustu majoranky. Sul je vzdycky issue , brambory chtej hodne, ale lepsi podsolit a po prvnim testovacim kousku dosolis. Kdyz vsechno promichas, nech to chvilku odlezet, kvuli te soli. A smazim na hodne oleji, zadny pomaslovani panve, poradne oleje, kterej musis hodne rozpalit. Zadny kouzla v tom nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 A co neni podle tvych predstav ? Bramborak se da zkazit jen tim, ze tam das moc mouky nebo malo toho ostatniho Ze neni tak dobrej nez jsem jedl jinde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Na fakt dobrým bramboráku je nejhorší právě to strouhání na jemno. Takže je úplně logický, že ti přijde jinde lepší, protože to právě nemusíš strouhat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Na kilo brambor ( strouham spis na jemno ) dej 2 vajicka, ctyri lzice mouky, mleka tak hrnek na espresso, 4-5 strouzku cesneku, spetku pepre a spoustu majoranky. Sul je vzdycky issue , brambory chtej hodne, ale lepsi podsolit a po prvnim testovacim kousku dosolis. Kdyz vsechno promichas, nech to chvilku odlezet, kvuli te soli. A smazim na hodne oleji, zadny pomaslovani panve, poradne oleje, kterej musis hodne rozpalit. Zadny kouzla v tom nejsou.Diky, zadny jiny figle? Proc strouhas spis najemno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 (upraveno) před 6 minutami, blackhead napsal: Ze neni tak dobrej nez jsem jedl jinde Kdyz vsechno smichas, tak ta hmota musi vonet v cely kuchyni jeste nez zacnes smazit Kdyz strouhas vic na jemno, tak se rychleji propecou/usmazej a nespalis tolik okraje. Na bramborak je urcite bambilion figlu, jako na vsechno ostatni. Tohle je muj/nas postup a jsme spokojeny Upraveno 23. ledna 2021 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Na fakt dobrým bramboráku je nejhorší právě to strouhání na jemno. Takže je úplně logický, že ti přijde jinde lepší, protože to právě nemusíš strouhat To neji problem, mame robota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 A to je ono, z robota to není ono, musíš růčo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Přesně tak. Na bramborák používám klasický struhadlo s takovými těmi vystouplými ťuplíky, který jsem nikdy na nic jinýho nepoužil. Robotem určitě ne. Ten bramborák si musíš hochu zasloužit:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 no to mi nerikejte ze je v tom rozdil!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 (upraveno) Mě teda chutnají výhradně bramboráky který jsem nemusel klohnit sám - jak je člověk nažranej toho smradu ze smažení, není to ono. Takže radši švindluju a místo klasiky dělávám pečenou cmundu - jenže nad tou zas vohrnuje pysk starucha, které ta vůně dětství smrad přepálenýho tuku z pánve nejspíš chybí... Upraveno 23. ledna 2021 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 S tim strouhanim je to asi otazka nastaveni, mr. Vanek to ma treba pro zmenu takto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Bramboráky já nemusim, proto tady bohužel nepřispěju. Ale... Už dlouho sem nespáchal žádnej sous vide experiment. Abrakadabra. Vejce, resp. žloutek trochu jinak. Sous vide. 63st. / 2h. Bílek se při téhle teplotě nezatáhne, žloutek právem naopak. Výsledkem je pevný žloutek,ale pořád křehký a strukturou trochu jako máslo. Tvarem připomínající vejce karety obrovské; známé to mořské želvy (víme). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Mě teda chutnají výhradně bramboráky který jsem nemusel klohnit sám - jak je člověk nažranej toho smradu ze smažení, není to ono. Takže radši švindluju a místo klasiky dělávám pečenou cmundu - jenže nad tou zas vohrnuje pysk starucha, které ta vůně dětství smrad přepálenýho tuku z pánve nejspíš chybí... Na tom neco bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 S tim strouhanim je to asi otazka nastaveni, mr. Vanek to ma treba pro zmenu takto. Tak ja zkusim postupne obe varianty a uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se