gunman Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna První letošní víkend jsme strávili s klukama ze štamtyše na chatě v lukách tradiční výrobou salámů - narazit, vyudit, do hrnce a zase do udírny. To vše bez elektřiny, tekoucí vody. Spousta piva a kořalky, v sobotu mrtě návštěv kamarádů a psů. Povedlo se. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Dančí hřbet na nedělní oběd 1 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Zapečená plněná batáta s nivou a slaninou, batátovo sýrové koule a pečená červená řepa 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Zas mě popadl nějakej hubnoucí amok nebo co Ale dobrý to bylo. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna K sushi jsou GS ideální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna Kdysi tu byl tip na zlevněné nože Zwilling, teď jsem náhodou narazil na nůž na chleba za 745 Kč. Nevěděl jsem kam s tím, tak třeba někdo užije. https://www.pottenpannen.cz/p/Zwilling-Nuz-na-chleb-All-Star-20-cm/A0100639-V01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna Super, dik, ja si ubral tendle. https://www.pottenpannen.cz/p/zwilling-santoku-nuz-s-vybrusem-all-star-18-cm/A0100686-V06?recommId=8c79f1aa4fec3a879868254dee919f37 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna Klucka, kdyby vas nekoho nahodou lakala kucharka - Korejska rychla a jednoducha kucharka 79 receptu, tak se ji obloukem vyhnete. Krome toho, ze je to prevazne vareni z polotovaru, tak jsou tam i perlicky jako na jedny dvoustrane kimchi v celku a copycat hned na druhy, kimchi krajene se stejnym textem, jen tam nekde bude pridano pokrajejte zeli. Recept na bilou ryzi taky slusnej - voda, ryze - uvarte az bude hotova.... Jo a mrazena ryba? Dejte s olejem na panev a opecte :D.. druha dvoustrana to stejny, stejnej text jen jina ryba.... du to vratit.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna Borci, dutch oven... Používáte to? Je to rozdíl proti klasickým hrncům? Pořád přemýšlím, jestli to potřebuju nebo ne. Mám tu oválnou z Ikea a moc se to na světlo denní nedostane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna (upraveno) @kral083 Mam 2 kusy. Ovál Staub, a menší kulatej myslim z Lidlu. U mě je to v permanenci spíš na větší vaření, pomalejší recepty. Líčka, pulled pork, sugo bolognese, apod. Ale dělam v tom třeba i guláš. Prostě všude, kde využiješ lepší tepelný vlastnosti tlustostěnné konstrukce a litiny. Na druhou stranu na obyč. denní vaření to spíš nevytahuju, a vystačim si s klasikou. Každopádně svoje místo zastane. Upraveno 22. ledna uživatelem Maxel 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Založil jsem maso na gyros, podle David v kuchyni. Recept here: https://www.instagram.com/reel/DFAWbyqMq0_/?igsh=ZjBjMG5mdDF4Ymlv 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna (upraveno) Dobrý to bylo. Dva poznatky: 1) maso víc zatížit, 2) míň jogurtu do marinády na poměr masa. Upraveno 25. ledna uživatelem Maxel 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Jako dobrý, ale NA ČEM jsi to dělal? Máš gyros stroj, nebo nějaká improvizace? Dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Jo, @Maxel,a právě jsem si uvědomil, že jsem Ti před lety slíbil půjčení smoking gun. Pořád je u mne, tak dej klidně vědět 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna (upraveno) před 18 minutami, Bert napsal: Jako dobrý, ale NA ČEM jsi to dělal? Máš gyros stroj, nebo nějaká improvizace? Dík! Mrkni na ten video recept hore. Ale ve zkratce. Namarinuješ maso, naláduješ do vyššího-užšího pekáče, zatížíš a necháš přes noc. Druhý den pečeš odkryté na 180st. hodinu. Vyndáš, necháš odpočnout, vyklopíš a nakrájíš na tenké plátky. Já přidal extra krok, pokrájené kousky masa jsem ještě poslal pod gril na 250st. na barvu. Upraveno 25. ledna uživatelem Maxel 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Díky! Já právě nevěřil, že to takhle vylezlo postupem dle toho receptu. Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Dneska takto 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Pravé moravské müsli. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Držte mi zítra palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února @Roman I. Epesní mramorování. Jak to dopadlo? U nás bylo dneska fotogenicky nevýrazné butter chicken curry s jasmínovkou, už jsem to tu taky dával. Jako dezert lotuskové minidortíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se