jirka404 Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 Dneska jsem se stavil v nějakým karlovarským fast foodu a byla to bomba (já už tam teda byl, ale poměr cena vs. výkon je skutečně neuvěřitelný) Můžeš mě poslat do SZ jak se ten podnik jmenuje a v kterých místech se nachází? Já jsem to tam už dvakrát hledal a nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 To já jsem dnes vařil obyčejné jihočeské jídlo - koprovou omáčku, hovězí maso a knedlík /nadúroda kopru :-)/. Fotky netřeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 To já jsem dnes vařil obyčejné jihočeské jídlo - koprovou omáčku, hovězí maso a knedlík /nadúroda kopru :-)/. Fotky netřeba. závidím, na to už mám chuť hrozně dlouho, ale nakonec tento víkend vyhrál guláš z líček a knedlík...ale příští týden je jasno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 Ty kjavo, babica vari hriste - no te me poseer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_R Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 Vcera lehky obed, kdyz uz je ta chrestova sezona. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 Dneska domácí sekaná nové brambory a ledový salát, dobré to bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 Minulý týden v Anglii - ROAST BEEF with YORKSHIRE PUDDING a FISH AND CHIPS (treska). Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 Minulý týden v Anglii - ROAST BEEF with YORKSHIRE PUDDING a FISH AND CHIPS (treska). Minulý týden v USA - okurka. Hnusná byla. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 Kua, fish and chips se mi nedaří a nedaří. Ale vím, čím to je....tou rybou....sehnat u nás čerstvou tresku, to prostě nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 Kua, fish and chips se mi nedaří a nedaří. Ale vím, čím to je....tou rybou....sehnat u nás čerstvou tresku, to prostě nejde (makro) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 (upraveno) Kua, fish and chips se mi nedaří a nedaří. Ale vím, čím to je....tou rybou....sehnat u nás čerstvou tresku, to prostě nejde Dají se použít i jiné ryby, třeba platýs, nebo haddock, p.o.l.l.o.c.k, whiting (neznám česká jména). A jak děláš těstícko? Mouka, prásek do pečiva a trochu anglického ale piva, rybu poprášit kukuřičným škrobem, pak do těstícka a pak do oleje. edit: vyhvězdičkováno Upraveno 5. června 2012 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Těsto dělám dle p.Vaňka z Prakulu : 250 ml mouky, šálek piva, špetka soli a jedno vejce. Čerstvou tresku u nás v Jihlavě neseženu, používal jsem mraženou.....snažil se jí vysušit a různý kejkle, ale prostě se mi nedaří. Chce to holt čerstvou rybu, toť vsjo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2012 treska. moje verze fish and chips. těstíčko s drcenýma corn flakes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2012 Já dneska budu dělat obyčejný karbanátky s bramborovým salátem. Odpoledne pečeme berana a jestli se moc nenamažu, tak se podělím o obrázky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2012 Dnes jsem - ve spolupráci s domácí pekárnou - upekl svůj první chleba. Doteď pekla manželka.......foto kdyžtak zítra. Vařil jsem taky, takovou masovou směs s rejží, ale foto jsem nedával, už tu někde je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 Protože jsem se před chvílí vzbudil a zanedlouho bude čas oběda, tak jen skromná snídaně: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 tlak a cholesterol stále ok Kamile? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 tlak a cholesterol stále ok Kamile? V pořádku, děkuji za optání. Vajca v přiměřeném množství nejsou tak škodlivý, četl jsem novou studii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 Dnes krevety na víně, česneku a kurkumě se "špeclema " - Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 16. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2012 malá inspirace krátkým pobytem v Itálii Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se