Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Dneska jsem se stavil v nějakým karlovarským fast foodu a byla to bomba ;)

 

(já už tam teda byl, ale poměr cena vs. výkon je skutečně neuvěřitelný)

Můžeš mě poslat do SZ jak se ten podnik jmenuje a v kterých místech se nachází? Já jsem to tam už dvakrát hledal a nenašel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To já jsem dnes vařil obyčejné jihočeské jídlo - koprovou omáčku, hovězí maso a knedlík /nadúroda kopru :-)/. Fotky netřeba.

 

:notworthy: závidím, na to už mám chuť hrozně dlouho, ale nakonec tento víkend vyhrál guláš z líček a knedlík...ale příští týden je jasno....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kua, fish and chips se mi nedaří a nedaří. Ale vím, čím to je....tou rybou....sehnat u nás čerstvou tresku, to prostě nejde :(

 

Dají se použít i jiné ryby, třeba platýs, nebo haddock, p.o.l.l.o.c.k, whiting (neznám česká jména). A jak děláš těstícko? Mouka, prásek do pečiva a trochu anglického ale piva, rybu poprášit kukuřičným škrobem, pak do těstícka a pak do oleje.

 

edit: vyhvězdičkováno

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Těsto dělám dle p.Vaňka z Prakulu : 250 ml mouky, šálek piva, špetka soli a jedno vejce. Čerstvou tresku u nás v Jihlavě neseženu, používal jsem mraženou.....snažil se jí vysušit a různý kejkle, ale prostě se mi nedaří. Chce to holt čerstvou rybu, toť vsjo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...