Návštěvník Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 (upraveno) V 27. 8. 2012 v 19:18, gandalf napsal: Tý brďo, já dát půl kila mýho chilli, tak mi to sežere sklenice to je soft varianta z ogorodu, sladké, jemně štiplavé serrano cca 20 000 SHU, letos ho je hrozně moc, dát tam habanero mustard, který je o záhon vedle, to by byla jiná palba Upraveno 27. srpna 2012 uživatelem Roman I.
Návštěvník Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Odesláno 1. září 2012 (upraveno) tak další variace - Rillettes - francouzské škvarky, které miloval Honore de Balzac. hřbetní sádlo půl kila, kůže půl kila, krkovice kilo, plecko kilo, bůček kilo. Nakrájet na kostky, sádlo nechat pomlu rozpusiti, když se zatáhne nasypat maso, pořád míchat a začít pomalu dusit, osolit. Já jedu na francouzském litinovém hrnci Le Creseut. Nechat 3 hodiny být, potom promíchnout, dát kůže, bouget garni a bílé víno. Nechat 3 hodiny být. slít maso, od sádla a rozšťouchat takovým tím nesmyslem na brambory, musí to jít lehce, pomalu vlít zpět část sádla, aby vznikla pěkná konzistentní matlanice. Nechat spojit a šup do sklenic. 3 sklenice do ledničky, zbytek hodinu sterilizovat na 100 C. Výsledek vidíte dole pod fotoseriálem Upraveno 1. září 2012 uživatelem Roman I.
tombed Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Odesláno 1. září 2012 vidíš Romiku a tady... tady si tě dovedu představit báječný to je...
Návštěvník Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Odesláno 1. září 2012 V 1. 9. 2012 v 20:18, tombed napsal: vidíš Romiku a tady... tady si tě dovedu představit báječný to je... stejně to sežere Milis ...
gas Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Odesláno 1. září 2012 Romiku skvele, ve stredu u me doma varis pozdni veceri
montemar Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Odesláno 3. září 2012 V 27. 8. 2012 v 11:47, Gilius napsal: recepis na velmi jednoduchý dezert - Do mísky nasypte piškoty( množství dle chuti a počtu strávníků ) a zalejte jogurtem ( možno jakýmkoliv, já nejraději bílej ). Nechte odstát, tak dvě/tři hodinky. Je to dobré už takto, ale pokud použijete třeba ještě rozvařenou čokoládu, nebo nějaké ovoce ( i třeba zavařené, se šťávou ) , je to ještě lepší . Fotku teď momentálně nemám, jen jsem si na to vzpoměl, že to tu ještě nebylo...... ještě bych doplnil, pokapat RUMem :-)
Gilius Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Odesláno 3. září 2012 Jo, i to možno. Ale je to to dobrý, co ??? Dnešní Guláš :
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Odesláno 3. září 2012 Už to začíná bejt takový minimalistický.
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Odesláno 3. září 2012 V 1. 9. 2012 v 20:21, Roman I. napsal: stejně to sežere Milis ...Ježiš já se těším. Olie.
filo-boxer Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 Home office je dobrá věc. Kuřátko pečené, brambory šťouchané s mrkví, s cibulkou, špetka muškátového oříšku, Klimkovický česnek, plátek špeku....jak málo stačí ke štěstí...ou jeeeeeeeee...
gandalf Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 Já jsem dnes dělal "mexický guláš", pochopitelně dávka čerstvého chilli nesměla chybět.
montemar Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 chystám se na pštrosí vejce. přemýšlím, jestli udělat obří volský voko, maxiomeletu, nebo míchaná vejce pro 15 lidí...
gandalf Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Odesláno 8. září 2012 Výsledek mého dnešního houbařského snažení - smaženice.
gandalf Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Odesláno 8. září 2012 Ještě dotaz - před chvílí jsem dostal křídlo z rejnoka. Máte s tím nějakou zkušenost?
robo Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Odesláno 11. září 2012 A to krídlo bolo aj s kožou? to by si z nej mohol urobiť nejaký pekný remienok. V 8. 9. 2012 v 17:02, gandalf napsal: Ještě dotaz - před chvílí jsem dostal křídlo z rejnoka. Máte s tím nějakou zkušenost?
gandalf Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Odesláno 11. září 2012 (upraveno) Bez kůže Rejnok se asi s kůží nedělá. Upraveno 11. září 2012 uživatelem gandalf
kejklik Odesláno 13. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2012 V 11. 9. 2012 v 18:05, gandalf napsal: Bez kůže Rejnok se asi s kůží nedělá.Rojnoka (male parybi kusy rozpeti do 40 cm) kupujeme pravidelne u more. Trochu masa je uprostred, na kridlech je trochu masa a same chrupavky. Smazime to na olivaci, piperoni a cipola k tomu.
gandalf Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 Dík, něco s tím provedu. Kdysi jsem to dělal, ale moc mně to nenadchlo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se