Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

já si to dal nedávno v sushi baru. moc to na mě dojem neudělalo. (nebo to neměli správně připravený)... prostě vyřezané prostředky z čínského zelí...

Jojo, každý má jiné chuťě. Tohle nejsou jen prostředky, ale celé listy a jako příloha, obzvláště k masům, mi to velice chutná. Dokonce i mé rozežrané děti jedí méně ostrou :furious: formu. Ale jak říkám, ne každý z toho bude unešen. Mám naloženo, kdo pojede kolem, může dostat ochutnat. Budete valit oči, jaká je to dobrota. :eek:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmmmmm... Kim-chi, má láska! (chybí tu slintající smajlík)

Jen bych hlasoval s panem kolegou, že bez rybí omáčky to není úplně vončo.

Ale stejně bych Ti ho zblajznul! :)

No a protože já ho s rybí omáčkou nikdy nejedl, tak mi stačí se sójovkou...ale je to jak tu někdo psal, každá rodina má svůj recept a tento, co kamoš dovezl z Koree, tak je fakt bez rybí omáčky origoš z té rodiny, kde bydlel.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník J. V. Pleva

Chlapci, neblbněte tady s tím kim-chi! Už druhý den se nemůžu zbavit slinění! :wacko:

Možná je to zvěrstvo, ale občas je k dostání v Tescu v plechovce, je však celkem drahé.

Odkaz ke komentáři

Klasická dršťkovka - připravená už včera:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

a tak trochu fantazie motivovaná polským bigoszem : vepřové plecko + zelí + pravé hříbky + nové koření + bobkový list + něco pepře, prostě výborné!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem brett
Odkaz ke komentáři

pohotovostní zásoba kim-chi naložena, vypadá to jako blitky - raději fotit nebudu, v kauflandu měli kupodivu rýžovou mouku, ale neměli rybí omáčku, nahradil jsem jí trochou ústřicové, ale není to ono? přerazil jsem to sójovkou? hehe, babica stajl

Ha, taky jsem dnes naložil další dávku, protože tu první mi snědl syn. Napřed ohrnoval frňák a pak to sežral.

Odkaz ke komentáři

pohotovostní zásoba kim-chi naložena, vypadá to jako blitky - raději fotit nebudu, v kauflandu měli kupodivu rýžovou mouku, ale neměli rybí omáčku, nahradil jsem jí trochou ústřicové, ale není to ono? přerazil jsem to sójovkou? hehe, babica stajl

Aj kalamára si do kim-chi zapracoval? Zkusím dnes připravit dávku ze 3 liber zelého.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem zase včera vařil 5 litrů chilli omáčky. Tentokrát jsem spáchal ovocnou s brusinkami. Dle mého mohla být ostřejší, ochutnávačí tvrdí, že je akorát. Zajímavá chuť, nejprve po ovoci, pal nastupuje později a doznívá vzadu na patře /manželka tvrdí, že až v nose :suicide_anim:/ /

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...