Kupa54 Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 Tady http://www.svetdyni.cz/ nemůžeš netrefit do své chuti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 já si to dal nedávno v sushi baru. moc to na mě dojem neudělalo. (nebo to neměli správně připravený)... prostě vyřezané prostředky z čínského zelí... Jojo, každý má jiné chuťě. Tohle nejsou jen prostředky, ale celé listy a jako příloha, obzvláště k masům, mi to velice chutná. Dokonce i mé rozežrané děti jedí méně ostrou formu. Ale jak říkám, ne každý z toho bude unešen. Mám naloženo, kdo pojede kolem, může dostat ochutnat. Budete valit oči, jaká je to dobrota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 Hmmmmm... Kim-chi, má láska! (chybí tu slintající smajlík) Jen bych hlasoval s panem kolegou, že bez rybí omáčky to není úplně vončo.Ale stejně bych Ti ho zblajznul! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Hmmmmm... Kim-chi, má láska! (chybí tu slintající smajlík) Jen bych hlasoval s panem kolegou, že bez rybí omáčky to není úplně vončo.Ale stejně bych Ti ho zblajznul! No a protože já ho s rybí omáčkou nikdy nejedl, tak mi stačí se sójovkou...ale je to jak tu někdo psal, každá rodina má svůj recept a tento, co kamoš dovezl z Koree, tak je fakt bez rybí omáčky origoš z té rodiny, kde bydlel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Chlapci, neblbněte tady s tím kim-chi! Už druhý den se nemůžu zbavit slinění! Možná je to zvěrstvo, ale občas je k dostání v Tescu v plechovce, je však celkem drahé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 zítra v rámci houmofisu kimchi udělám - na youtube postup výroby vysvětluje paní s krásnou angličtinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 zítra v rámci houmofisu kimchi udělám - na youtube postup výroby vysvětluje paní s krásnou angličtinou Hmmm, to vypadá krásně. Nechceš si s tím pak otevřít stánek ? Já budu v úterý v Ově, bych se stavil a koupil si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 zítra v rámci houmofisu kimchi udělám - na youtube postup výroby vysvětluje paní s krásnou angličtinou Gil is back.World return in shithall. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2012 pohotovostní zásoba kim-chi naložena, vypadá to jako blitky - raději fotit nebudu, v kauflandu měli kupodivu rýžovou mouku, ale neměli rybí omáčku, nahradil jsem jí trochou ústřicové, ale není to ono? přerazil jsem to sójovkou? hehe, babica stajl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2012 No pozor, Babica taky dělal Kim-Chi... :D http://www.youtube.com/watch?v=OZhQtrI0zAI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2012 progotta? ale musí se mu nechat, že tu šmakuládu udělal aspoň ze zelí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2012 (upraveno) Klasická dršťkovka - připravená už včera: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a tak trochu fantazie motivovaná polským bigoszem : vepřové plecko + zelí + pravé hříbky + nové koření + bobkový list + něco pepře, prostě výborné! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. října 2012 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2012 pohotovostní zásoba kim-chi naložena, vypadá to jako blitky - raději fotit nebudu, v kauflandu měli kupodivu rýžovou mouku, ale neměli rybí omáčku, nahradil jsem jí trochou ústřicové, ale není to ono? přerazil jsem to sójovkou? hehe, babica stajl Ha, taky jsem dnes naložil další dávku, protože tu první mi snědl syn. Napřed ohrnoval frňák a pak to sežral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 Já jsem dnes k obědu dělal italské dlouhé nudle se smetanovo-sýrovou omáčkou s ryzci. Docela mně to příjemně překvapilo a pochopitelně následovala pochvala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 24. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 pohotovostní zásoba kim-chi naložena, vypadá to jako blitky - raději fotit nebudu, v kauflandu měli kupodivu rýžovou mouku, ale neměli rybí omáčku, nahradil jsem jí trochou ústřicové, ale není to ono? přerazil jsem to sójovkou? hehe, babica stajl Aj kalamára si do kim-chi zapracoval? Zkusím dnes připravit dávku ze 3 liber zelého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 Ja jsem kim-chi upatlal o vikendu a ted ho mam v lednicce v plastove doze. Pustilo mi to spoustu vody, ze zeli to neni, to jsem vyzdimal do aleluja, to musi byt z te bile redkve asi. Mam to slit? Snad to bude jedle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 Neslivej a nechalo bych Ho venku,ať pěkně zraje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 Tak jsem zase včera vařil 5 litrů chilli omáčky. Tentokrát jsem spáchal ovocnou s brusinkami. Dle mého mohla být ostřejší, ochutnávačí tvrdí, že je akorát. Zajímavá chuť, nejprve po ovoci, pal nastupuje později a doznívá vzadu na patře /manželka tvrdí, že až v nose :suicide_anim:/ / Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 skvěle popsaný... jeden by to hnedle chtěl ochutnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 Zejtra dopoledne jedu do Budějc ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se