Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

kluci, začali jsme si doma ujíždět na salátech a potřeboval bych poradit nějaký fakt dobrý, dostupný (ideálně v supermarketu) balsamico... vůbec tomu nerozumím, používám nějaký co máme doma už ani nevím od kdy... nechce se mi jít metodou pokus omyl, nechám si radši něco doporučit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Klasika. Venku hnusně, číst se mi nechce, tak jsem se postavil ke kuchyňské lince. První počin - zábava pro autisty - burákové máslo. Vem pytel buráků vod Vánoc a naloupej je. Zavři se do svého světa. pusť si ňáký dobrý cédo. U mě to byl Miki Volek. Hodinu s Mikim a buráky máš o zábavu postaráno. Vem mixér a trpělivě mixuj. Ze začátku to vypadá jak strouhanka. Když si začneš myslet, že jsi prodrbal hodinu svého života loupáním buráků zbytečně, vše v mixéru zkrémovatí. Zaraduj se, přidej trošku soli, lžičku medu, prožeň mixérem. Opeč v toustovači chleba, namaž máslem, nakrájej na kolečka banán, pklaď toust, , zavolej děti . Pokud doma nemáš alergika na vořechy, budou tě milovat.

Fotit to nemá cenu, vypadá to trochu jako howno v krabičce. To si snad každý umí představit .

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Klasika. Venku hnusně, číst se mi nechce, tak jsem se postavil ke kuchyňské lince. První počin - zábava pro autisty - burákové máslo. Vem pytel buráků vod Vánoc a naloupej je. Zavři se do svého světa. pusť si ňáký dobrý cédo. U mě to byl Miki Volek. Hodinu s Mikim a buráky máš o zábavu postaráno. Vem mixér a trpělivě mixuj. Ze začátku to vypadá jak strouhanka. Když si začneš myslet, že jsi prodrbal hodinu svého života loupáním buráků zbytečně, vše v mixéru zkrémovatí. Zaraduj se, přidej trošku soli, lžičku medu, prožeň mixérem. Opeč v toustovači chleba, namaž máslem, nakrájej na kolečka banán, pklaď toust, , zavolej děti . Pokud doma nemáš alergika na vořechy, budou tě milovat.

Fotit to nemá cenu, vypadá to trochu jako howno v krabičce. To si snad každý umí představit .

A pokud máš doma alergika na vořechy, zemře.

Odkaz ke komentáři

První počin - zábava pro autisty - burákové máslo. Pokud doma nemáš alergika na vořechy, budou tě milovat.

A pokud máš doma alergika na vořechy, zemře.

Pokud myslíš odpověď vážně, tak když mám alergika na buráky doma, nemám zároveň doma buráky. Peanut Butter odzkoušeno, žádné nadšení doma. Asi tomu úplně nerozumíme...(zatím). Chilli taky nechtěli do doby, než jsme začali jezdit do Kalábrie.

http://www.peanutbutter.com/

Odkaz ke komentáři

už dlouho tady nebyl nějaký recept z řepy suicide_anim.gif tákže rychlý salát:

- připravíme si 2 vařené řepy střední velikosti - netřeba se s tím s..t doma, dají se koupit za pár kaček předvařené, a uděláme z nich kostky o straně 0,85 cm.

- napovinně cca 4 vokurky nakoleczka - pokud nemáte domácí zásoby, doporučím kořeněné od Efka

- petržel hladkolistá (kudrnka je trapná) nasekat na střednějemno, množství cca přiměřeně hodně

- zálivka = oliváč + ocet + sůl + pepř + česnek rozdrcený = rozšvrdlat na emulzi

- nepovinně chilli - čerstvé, nebo ňákou omáčku

- výše uvedené promíchat a sežrat

po požití většího množství se při defekaci neobávat okultního krvácení wheelchair.gif

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...