Bob Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 Paradni clanek, to mi uplne uteklo ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2012 Haute cuisine Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2012 a kde mas chleba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2012 v kuchyni, je fakt, že jsem z něj mohl udělat uši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2012 vypadá to dobře. jen křen by to chtělo čerstvej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2012 to je fakt, tenhle stojí za prt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2012 vypadá to dobře. jen křen by to chtělo čerstvej.A chilli omajdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2012 děláš chutě klobásku, čerstvej křen a dijonskou mám.. chilli nee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2012 Stačí se domluvit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2012 Vzpomínky na Afriku - Harira. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 kluci, začali jsme si doma ujíždět na salátech a potřeboval bych poradit nějaký fakt dobrý, dostupný (ideálně v supermarketu) balsamico... vůbec tomu nerozumím, používám nějaký co máme doma už ani nevím od kdy... nechce se mi jít metodou pokus omyl, nechám si radši něco doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Používám Balsamico creme od firmy Fontanara. Výborné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 Používám Balsamico creme od firmy Fontanara. Výborné! Ano, balsamico s příměsí disiřičitanu draselného, xanthanu a gutarové gumy musí být opravdová lahůdka Já v současnosti používám toto "nekrémové", ale výborné balsamico v BIO kvalitě mají i v DM drogerii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2013 Klasika. Venku hnusně, číst se mi nechce, tak jsem se postavil ke kuchyňské lince. První počin - zábava pro autisty - burákové máslo. Vem pytel buráků vod Vánoc a naloupej je. Zavři se do svého světa. pusť si ňáký dobrý cédo. U mě to byl Miki Volek. Hodinu s Mikim a buráky máš o zábavu postaráno. Vem mixér a trpělivě mixuj. Ze začátku to vypadá jak strouhanka. Když si začneš myslet, že jsi prodrbal hodinu svého života loupáním buráků zbytečně, vše v mixéru zkrémovatí. Zaraduj se, přidej trošku soli, lžičku medu, prožeň mixérem. Opeč v toustovači chleba, namaž máslem, nakrájej na kolečka banán, pklaď toust, , zavolej děti . Pokud doma nemáš alergika na vořechy, budou tě milovat. Fotit to nemá cenu, vypadá to trochu jako howno v krabičce. To si snad každý umí představit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 Slaměný vdovec, tak dnes jen něco jednoduchého Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 Klasika. Venku hnusně, číst se mi nechce, tak jsem se postavil ke kuchyňské lince. První počin - zábava pro autisty - burákové máslo. Vem pytel buráků vod Vánoc a naloupej je. Zavři se do svého světa. pusť si ňáký dobrý cédo. U mě to byl Miki Volek. Hodinu s Mikim a buráky máš o zábavu postaráno. Vem mixér a trpělivě mixuj. Ze začátku to vypadá jak strouhanka. Když si začneš myslet, že jsi prodrbal hodinu svého života loupáním buráků zbytečně, vše v mixéru zkrémovatí. Zaraduj se, přidej trošku soli, lžičku medu, prožeň mixérem. Opeč v toustovači chleba, namaž máslem, nakrájej na kolečka banán, pklaď toust, , zavolej děti . Pokud doma nemáš alergika na vořechy, budou tě milovat. Fotit to nemá cenu, vypadá to trochu jako howno v krabičce. To si snad každý umí představit .A pokud máš doma alergika na vořechy, zemře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 10. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 První počin - zábava pro autisty - burákové máslo. Pokud doma nemáš alergika na vořechy, budou tě milovat. Fotit to nemá cenu, vypadá to trochu jako howno v krabičce. To si snad každý umí představit . A pokud máš doma alergika na vořechy, zemře. Pokud myslíš odpověď vážně, tak když mám alergika na buráky doma, nemám zároveň doma buráky. Peanut Butter odzkoušeno, žádné nadšení doma. Asi tomu úplně nerozumíme...(zatím). Chilli taky nechtěli do doby, než jsme začali jezdit do Kalábrie.http://www.peanutbutter.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 10. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 2x 10 uncí stejku je pro dospělce akorát. Obzvlášť se vydařilo provedení medium rare. Slaměný vdovec, tak dnes jen něco jednoduchého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 už dlouho tady nebyl nějaký recept z řepy tákže rychlý salát:- připravíme si 2 vařené řepy střední velikosti - netřeba se s tím s..t doma, dají se koupit za pár kaček předvařené, a uděláme z nich kostky o straně 0,85 cm.- napovinně cca 4 vokurky nakoleczka - pokud nemáte domácí zásoby, doporučím kořeněné od Efka- petržel hladkolistá (kudrnka je trapná) nasekat na střednějemno, množství cca přiměřeně hodně- zálivka = oliváč + ocet + sůl + pepř + česnek rozdrcený = rozšvrdlat na emulzi- nepovinně chilli - čerstvé, nebo ňákou omáčku- výše uvedené promíchat a sežratpo požití většího množství se při defekaci neobávat okultního krvácení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 Hele Kubo, dobrý a teďko sem hoď ještě recepis na ten čočkový salát než tě to definitivně roztrhá Roman I.: standardně dobrý kuchtičko, nevydáme tvojí kuchařku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se