Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

Koule kup v IKEA

Dále dle Clemenzy

post-59-0-51268100-1444987784_thumb.jpg

?Heh, come over here, kid, learn something. You never know, you might have to cook for 20 guys someday. You see, you start out with a little bit of oil. Then you fry some garlic. Then you throw in some tomatoes, tomato paste, you fry it; ya make sure it doesn?t stick. You get it to a boil; you shove in all your sausage and your meatballs; heh? And a little bit o? wine. An? a little bit o? sugar, and that?s my trick.?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tondaa73: Ty masove koule vypadaji naprosto skvele. Dlouho planuju, ze je udelam. Hod sem prosim strucny navod.

Ahoj.

Nic složitého....Koule: hovězí, sůl, pepř, oregáno (může být majoránka....chutnají pak jako minikarboše, a vůbec to není špatné)

Omáčka: č. cibule, česnek, loupaná rajčata, sůl, pepř, zase oregáno, a na závěr trocha parmezánu...

Kuličky ochuceného masa(0.5 kg) osmažím na oliv. oleji, vyndám, na té samé pánvi osmažím jednu cibulku, přidám tři stroužky česneku, jednu pixlu rajčat (lze dát dobré čerstvé, při konzervovaných nešetřit na značce).....po provaření přidat koule a až se koule ohřejí, zaprášit parmezánem.

Pak už jen slít špagety, servírovat, a tláskat se jako Vito Corleone... :)

Odkaz ke komentáři

Když už jsme u těch koulí, já je mám rači nasucho v troubě, jinak recept skoro stejnej. Akorát teda přidám dijonskou hořčici a vejce. Jo a na pánvi předem cibulku se slaninou na malý kousky, což pak zakomponuju do toho mletýho (50:50). Hm, takže je ten recept vlastně dost jinej:)

Odkaz ke komentáři

Když už jsme u těch koulí, já je mám rači nasucho v troubě, jinak recept skoro stejnej. Akorát teda přidám dijonskou hořčici a vejce. Jo a na pánvi předem cibulku se slaninou na malý kousky, což pak zakomponuju do toho mletýho (50:50). Hm, takže je ten recept vlastně dost jinej:)

: ))) 

Odkaz ke komentáři

Ahoj.

Nic složitého....Koule: hovězí, sůl, pepř, oregáno (může být majoránka....chutnají pak jako minikarboše, a vůbec to není špatné)

Omáčka: č. cibule, česnek, loupaná rajčata, sůl, pepř, zase oregáno, a na závěr trocha parmezánu...

Kuličky ochuceného masa(0.5 kg) osmažím na oliv. oleji, vyndám, na té samé pánvi osmažím jednu cibulku, přidám tři stroužky česneku, jednu pixlu rajčat (lze dát dobré čerstvé, při konzervovaných nešetřit na značce).....po provaření přidat koule a až se koule ohřejí, zaprášit parmezánem.

Pak už jen slít špagety, servírovat, a tláskat se jako Vito Corleone... :)

Zadne chilli  :crying_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...