Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnešni ochutnavka

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Pórkový koláč s houbami, slaninou, mozarellou a čedarem (ten jsem dával navíc).

Celý recept na odkazu. Doporučuju počkat s krájením po vytaźení z trouby. My vydrželi jen cca 10 minut a při krájení se to lehce rozpadalo - chce to nechat trochu zatuhnout.

http://fresh.iprima.cz/recepty/porkovy-kolac-s-houbami-slaninou

Odesláno (upraveno)

Hádej, kam ve větě patří Y .... :-)

Díky za upozorněni Roberte :cheers: No jsem to ale ostuda, já, premiant v češtině, který svou maturitní prací i přísnou profesorku dojal k slzám :). To jsou ty důsledky tří dnů s třemi dětmi bez ženy, i y a i se mi pletou :), bylo to náročné Upraveno uživatelem Ondrej71
Odesláno

V podstate zbytky z lednicky - 3platky krkovice potrene celozrnou horcici, zatocene s kouskem domaciho uzeneho, paprikou, korbacikem a pecene na par cherry rajcatech, jarni cibulce a paprice zalite Plzni. Prilohou byl domaci knedlik ze dvou rohliku a jednoho grahamu smichany s cibulkou a kouskem uzeneho na masle, po uvareni jeste upeceny na krupavou kurku :)

Bylo to moc dobre  :clap:

Odesláno

https://www.stream.cz/varime-s-mirou/10010383-ceska-pizza-z-knedliku

Ty komentáře.:-D

"No, tak jako hlášky děs, ale recept je dobrý. Mnozí zde nejspíš nepochopili, že se jedná o "jakoby" pizzu na český způsob ze surovin, které máte běžně doma!!! Možná by to stálo nejdříve vyzkoušet, než budete hanit!"

"A tatarák i pzzu jsem vyzkouše a bylo to geniální !!!!!"

"Náhodou jsou to super nápady. A nechápu, proč bych si měl za to, že mám rád drůbeží párky dávat facku, To můžee napsat primitivní idiot !!!!!"

Odesláno (upraveno)

rychlovka k veceri - cerstvy cesnek, oliv.olej, cibule, cherry rajcata, bile vino, bazalka, morska sul, mozzarela a spagety - nic vic, nic min, 15min 

skoro mi ani nedoostril mobil  :lol2: , bylo to hned fuc

chtelo by to parmezan, ale ten bohuzel dosel

Upraveno uživatelem dan83

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...