Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

@mAra_: Krevety sou best, asi naše nejoblíbenější jídlo. Jen tyhle menší bych vobral od krunýře ještě před přípravou, nimrat se v tom na talíři by se mi moc nechtělo (vyzkoušeno). Každopádně to vypadá skvěle!

Díky za tip. Je fakt že na talíři s tím bylo piplani. Příště oloupu předem.

Jinak sobotni obedo-vecere - sépie na bílém víně, trochu česneku, chilli, olej, krapet citronové šťávy a sojovky. a nakonec petrželka ... k tomu grilovaná zelenina a Máslová bagetka...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem mAra_
Odesláno

Vcera burty na cernem pivu a dnes rybka, jeste k tomu bylo tzatziki s cervenym peprem. 

Odesláno (upraveno)

sobota - pstruh na grilu s bylinkama, citronovou kurou a napechovany petrzelovou nati, priloha "caciky" a begata, decka mely filatko

nedele - pecene kure na pivu, cervene zeli s jablky, visnemi a pomeranci a jako priloha domaci knedlik ze "suchych" rohliku s jarni cibulkou a majorankou

jako bonus jsem si dojebal prst pri krajeni te zkur.... jarni zasr... cibulky, krve jak z prasete, mohl jsem udelat prde.lacku, pozitivni je to, ze extenze na tahu funguje ve spojeni s bandazi perfektne  :giljotiini:

Upraveno uživatelem dan83
Odesláno (upraveno)

Miluju krevetky na masle a cesneku s trochou cerstvy petrzelky s bilym pecivem a sklenkou vychlazeneho chardonnay :-)

Vypada to bajecne.

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Ta vypada skvele, mnam ;) .

Odesláno

Chlapci, poraďte mi nějaký fígl na plynový gril. Když mi do klasického začalo občas kapat mastné a šlehat plameny, pokropil jsem to trochou vody z PETky a bylo vyřešeno. Stříkat vodu do těch plynových hořáků se mi nějak nezdá... Jak to řešíte?

Odesláno

Hned nad hořákem by měla být mřížka, na ní nasypaná vrstva porézních lávových kamenů a nad ní mřížka na které se griluje.

Mastné kape na šutry a nehoří, po 2 sezónách je vyměníš.

V ideálním případě rozehřeješ ty šutry, vypneš plyn a griluješ bez přímého ohně jen na žáru z těch kamenů. V praxi to jde u velkého grilu kde je dost šutrů, na malém se musí dohřívat plynem a nebo ho nechat na minimum puštěný.

Jde o zplodiny plynu které se dostanou přímo na jídlo samozřejmě.

Odesláno

V každém hobbymarketu, nebo jsem jen dal hledat do googlu a vypada to takto, maji to i na Alze a dalších eshopech jestli budeš v dohledné době něco kupovat tak si to přihoď do košíku :)

http://www.gastro-mania.cz/kuchyn/varna-technika/grily/zahradni/prislusenstvi/lavovy-kamen-3-kg?gclid=CjwKEAjw2PK7BRDPz5nDh9GjoGcSJAAybcS3A4fvWjYyw57AUvCbPcPbr9bT-Y84DlAL1_Q_x-DwtRoCnezw_wcB

Odesláno

Nějak jsem teď nestíhal ošatkovej chleba, tak jsem pekl jen v domácí pekárně, ale dnes jsem v rámci dovolené jeden uplácal.

Podmáslový špalďák, jako dárek na večerní párty.

9b2d0d2b0b12ea6667f088ca41d019f1.jpg

Odesláno

Zásilka právě dorazila: Kalábrijský kulinářský rok může tedy směle začít. :)

Odesláno

Nějak jsem teď nestíhal ošatkovej chleba, tak jsem pekl jen v domácí pekárně, ale dnes jsem v rámci dovolené jeden uplácal.

Podmáslový špalďák, jako dárek na večerní párty.

Můžeš dat recept? Dik předem

Bite my shiny metal ass with Tapa

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...