honza71 Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2017 Petice za zalozeni kulinarskeho blogu kolegy s nickem Maxel: Uvedenim sveho jmena na seznam se zavazuji pravidelne slintat nad prispevky na nove vzniklem blogu:honza71
Tondaa73 Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2017 (upraveno) Petice za zalozeni kulinarskeho blogu kolegy s nickem Maxel:Uvedenim sveho jmena na seznam se zavazuji pravidelne slintat nad prispevky na nove vzniklem blogu:honza71Tondaa73 :-) Jo, a název...Maxel's pan... Upraveno 13. srpna 2017 uživatelem Tondaa73
Návštěvník qoyi Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2017 Jo, a název...Maxel's pan... Tak lepší než Maxel's pot Jo, 3.
warann Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2017 Já se teda závazně zavazuju za svou mamnželu, která je díky Kulináriu poslední dobou na Chronomagu víc než já. Takže 5.
Sphinxx Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2017 Radku, zejtra bude tatarák díky ... vypadá to dost dobře. Jinak jak jsem slíbil v pátek, děkuji všem za tipy na těsto. Tome, tady dvě fotky, já to mám rád ostré, děti dostaly "Hawai". A chuťově to bylo super. Jinak já byl v noci v práci, takže pizzu pekla manželka, díky Bohu :D ...
Maxel Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2017 Pizza vypadá skvěle Davide! Co se snažíme nebaštit mouku, je mi zapovězena, ale asi zas brzo zhřešim @blog a název: Nejsem egoista a raději bych to nazval neutrálně, můžou tam časem přispívat i jiní, tak co třeba Chrono Food Court? Btw, že je tu nějaká fce "blog" sem zjistil dneska --- Nakonec kulinářského víkendu manželky poslední dobou nejob-dezert. Vafle s borůvkovým coulis a zmrzlinou. Omáčka - trocha vody s cukrem do rendlíku. Zahřát a přidat borůvky. Pomalu vařit a redukovat na hustší omáčku. Zjemnit půl deci smetany, prohřát a basta. Vafle kupuju ve Starbucks a jsou skvělý. Stačí je v troubě na 180st. pár minut ohřát a jsou ready-to-eat. Talířové aranžmá je trochu na styl lamberjacka, což výsledné chuti naštěstí neubírá. Zmrzka je tam obyč ruská, ale fungovat dobře bude jakákoliv smetanová, která zjemní chuť omáčky. Když to po pár minutách dopadne takhle, srdce kuchtíkovo zaplesá
TomCZ Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2017 Taky se hlásím k odběru blogu. Takže 6
Sphinxx Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2017 Radku díky, vyřídím dále. Hele, ty Tvoje výtvory si jako zaslouží respekt, na to, že se tím neživíš, jako fakt čumím ...
Lamiczka Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2017 7, ať má maxel zase o trochu zábavy postaráno a já to nemusím hledat složitě ve vlákně Já dnes zkoušel to chutney z dýně, byly jí 3 kila, takže jsem to vařil na 2 dávky a nepřipálil jsem tu první prase jedno...naštěstí to šlo zachránit (odebral jsem co bylo OK) a nezasmrádlo to....Druhá várka byla s chilli a dopadla v pohodě. Zkoušel jsem recept dle kluků v akcihttp://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1624-cerstvy-kozi-syr-s-dynovym-chutney/ Kdyby se chtěl najít nějakej ochutnavač, aby mi to zkritizoval, tak sebou klidně něco vemu na sraz
Maxel Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2017 adoprdele.... sem myslel, že se 10 bláznů zvědavých na ty moje "skvosty" nenajde.Nu dobrá, máte to mít - zítra mizim na týden služebně do UK, tak hned o víkendu se povídám, jak ten blog funguje.
honza71 Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2017 (upraveno) Hezky sis nabeh na vidle Ale diky, tesim se ! Upraveno 13. srpna 2017 uživatelem honza71
nividic Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2017 Tak ja bych to videl tak, ze ucastnici prvniho srazu na sedle to maji povinny, takze 14, 15,... 28, 36,... 52, 71...
Moty Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2017 vzhledem k tomu, že sem doslova dožral zbytek paelly od Radka, tak sem asi číslo 14. nebaví mě totiž tu furt hledat, kde si co dával za recept, takhle to budeme mít po kupě:-)díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se