Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Petice za zalozeni kulinarskeho blogu kolegy s nickem Maxel:

 

Uvedenim sveho jmena na seznam se zavazuji pravidelne slintat nad prispevky na nove vzniklem blogu:

honza71

Odesláno (upraveno)

Petice za zalozeni kulinarskeho blogu kolegy s nickem Maxel:


Uvedenim sveho jmena na seznam se zavazuji pravidelne slintat nad prispevky na nove vzniklem blogu:
honza71

Tondaa73 :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Jo, a název...Maxel's pan... :cheff:

Upraveno uživatelem Tondaa73
Návštěvník qoyi
Odesláno

Jo, a název...Maxel's pan... :cheff:

 

Tak lepší než Maxel's pot :D

 

Jo, 3.

Odesláno

Radku, zejtra bude tatarák díky :D ... vypadá to dost dobře.

 

Jinak jak jsem slíbil v pátek, děkuji všem za tipy na těsto. Tome, tady dvě fotky, já to mám rád ostré, děti dostaly "Hawai". A chuťově to bylo super. Jinak já byl v noci v práci, takže pizzu pekla manželka, díky Bohu :D :D ...

Odesláno

Pizza vypadá skvěle Davide! Co se snažíme nebaštit mouku, je mi zapovězena, ale asi zas brzo zhřešim ;)

 

@blog a název: Nejsem egoista a raději bych to nazval neutrálně, můžou tam časem přispívat i jiní, tak co třeba Chrono Food Court?

 

Btw, že je tu nějaká fce "blog" sem zjistil dneska :D

 

---

 

Nakonec kulinářského víkendu manželky poslední dobou nejob-dezert. Vafle s borůvkovým coulis a zmrzlinou.

 

Omáčka - trocha vody s cukrem do rendlíku. Zahřát a přidat borůvky. Pomalu vařit a redukovat na hustší omáčku. Zjemnit půl deci smetany, prohřát a basta.

 

ed65ea6d2e3effc1cefa375a4d68914a.jpg

 

Vafle kupuju ve Starbucks a jsou skvělý. Stačí je v troubě na 180st. pár minut ohřát a jsou ready-to-eat.

 

f52c2450b91dc8c8d89794664b7bd83c.jpg

 

Talířové aranžmá je trochu na styl lamberjacka, což výsledné chuti naštěstí neubírá. Zmrzka je tam obyč ruská, ale fungovat dobře bude jakákoliv smetanová, která zjemní chuť omáčky.

 

98ccc4a84ef281c35a0829682a3fa9bb.jpg

 

Když to po pár minutách dopadne takhle, srdce kuchtíkovo zaplesá :)

 

183e52b2bd1b073571f5290f22f371f6.jpg

Odesláno

Radku díky, vyřídím dále. Hele, ty Tvoje výtvory si jako zaslouží respekt, na to, že se tím neživíš, jako fakt čumím ...

Odesláno

7, ať má maxel zase o trochu zábavy postaráno a já to nemusím hledat složitě ve vlákně :D

 

Já dnes zkoušel to chutney z dýně, byly jí 3 kila, takže jsem to vařil na 2 dávky a nepřipálil jsem tu první prase jedno...naštěstí to šlo zachránit (odebral jsem co bylo OK) a nezasmrádlo to....

Druhá várka byla s chilli a dopadla v pohodě.

 

Zkoušel jsem recept dle kluků v akci

http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1624-cerstvy-kozi-syr-s-dynovym-chutney/

 

Kdyby se chtěl najít nějakej ochutnavač, aby mi to zkritizoval, tak sebou klidně něco vemu na sraz :)

Odesláno

adoprdele....  :frusty: sem myslel, že se 10 bláznů zvědavých na ty moje "skvosty" nenajde.

Nu dobrá, máte to mít - zítra mizim na týden služebně do UK, tak hned o víkendu se povídám, jak ten blog funguje.

Odesláno

vzhledem k tomu, že sem doslova dožral zbytek paelly od Radka, tak sem asi číslo 14. nebaví mě totiž tu furt hledat, kde si co dával za recept, takhle to budeme mít po kupě:-)

díky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...