Návštěvník km.kmk Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Jak zmizet kance... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Naturalistická syrovost Tvého sdělení v kombinaci s úžasným výsledkem může směle konkurovat nejlepším Maxovým výtvorům :-) Palec nahoru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Ten guláš musí být zážitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Ten guláš musí být zážitek.Obé se mimořádně vydařilo... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 To je dobře. Palec vzhůru. Já bych to neuměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 ja bych okamžitě křupnul tu kančí klobásku, ta vypadá taky famózně a čerstvej křen, pivečko a co chceš takhle v sobotu víc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Naturalistická syrovost Tvého sdělení v kombinaci s úžasným výsledkem může směle konkurovat nejlepším Maxovým výtvorům :-) Palec nahoru!Podepisuju. Tomuhle se konkuruje jen velmi těžko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Krasa, jsem se musel vosidit alespon kusem nejaky kupovany, co byla v lednici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Ten kanec slusnej homerun. Ja dnes soutezim o titul manzel roku a slibil jsem, ze dopoledne vypucuju kozenou sedacku. K vobedu jsem ale paralelne dostal chut na nejakou klasiku. Tak sup ze spajzu domaci veprovka, do panve, do trouby pod gril, z mrazaku spenat a z lednicky takovy bramborovy sisky z Lidlu, opect je na sadle z veprovky a dohromady priprava trvala cca 20 min. Tech sisek tam je strasne moc, ale ja jsem na ne uchyl.S plznickou supis Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Těch šišek máš málo. Jsou vynikajicí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Ty bramborový šišky mají jakej obal v Lídlu? Kde to tam mam hledat? Vypadají dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Jak maji polotovary a uzeniny Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Když už jsme u těch Lidlových rychlogáblíků, tak k šiškám s listovým špenátem je výborné i tamní "Sous-vide" trhané vepřové (5 minut v mikrovlnce, pak dojet pod grilem) - minimálně pro ty méně šťastné co nevlastní špajz s vlastní domácí konzervárnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Krůtí roláda se špenátem a mozzarellou, zapečené žampiony plněné pórkem s ricottou, fazolky s tymiánem. Neděle jak se patří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Nadhera Radku;-)My dneska thai krevety red curry, yumi yumi;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Díkes! Na thajskou - a podobně pikantní - kuchyni se těšim, až drahá polovička přestane kojit Každopádně to vypadá skvěle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Joo to my už máme za sebou;-) A tenhle čískejk je teda ženy práce, ale dám ho sem tak jako tak;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Jen na okraj: moje žena se během těhotenství ani kojení s papričkami neomezovala a žádný problém. Ani mě nenapadá, proč by měl být - kapsaicin je dle současného stupně poznání čisté dobro :-) Nemluvím pochopitelně o kořeněných jídlech, to je něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 No tak jestli se tady dá chlubit i výtvory našich hezčích poloviček, tak ta moje dnes pekla:(Mně se povedly řízky k obědu, ale zmizely dřív, než jsem si vzpomněl na focení) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Pěkný to máte, ještě že jsem po jídle... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se