Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jeden můj známej říkal, že si dnes koupil v Lídlu v akci burgundskou šunku a na Maxelův způsob jí potejral v troubě. Nejdřív se mu to prej zdálo jako hrozná blbost, jako že už vlastně hotovou věc eště peče v troubě ale ten výsledek je prej neuvěřitelnej. Takže prej mám Maxela moc pozdravovat.

 

Dnes jsem ji dělal taky a myslím ze se moc povedla. Ještě jednou děkuji za recept.

Odesláno

Dneska dvakrát italský koláč.

 

Rajčatový základ, šunka od kosti, mozzarella, parmazán, bazalka.

 

a9822327215cfb2a7acc0905b8f96460.jpg

 

83f37677db4d27f35718f8c9dc89d0fa.jpg

 

Smetanový základ, česnek, pancetta a slanina, červená cibule, parmazán.

 

37bccc23816ebeb3c28b8bc97c8af739.jpg

 

b73e757f2a6300cc618bb77e2c6da0f4.jpg

Odesláno

Jeste jednou diky za recept na lososa, mel jsem s nim uspech.

Tartar z lososa, vynechal jsem jen zloutek z puvodniho receptu. Samo se mi to zdalo lehce nedochucene tak jsem pridal salatek s balzamiko medovym dresingem. A musim rici ze to pekne rozsvitil .

0184c7c0ff72bbbf35528b1574115ddd.jpg

 

Jako hlavni chod zelene curry s krutim a zeleninou.

88baafb1fb418b7ac9e80d7ed03af840.jpg

 

Jako desert jsem vytahl tiramisu.

 

83496c7ea01121b3881f5baa6729b2f6.jpg

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

@montemar: Díky pane!

 

@hator: Taktéž díky, za inspiraci ? nevěděl jsem, co dneska na večeři. Už vim :) Zároveň dík za tip na uzeného dovnitř. Zkusil jsem a na první dobrou to vypadá jako trefa do černého.

 

Stran méně výrazné chuti. Je to asi pravda, páč nechávám vyniknout právě lososa. Plus kopru dávam celkem dost, i limety.

 

A jinak i zbytek Tvého menu vypadá skvěle!

 

123f5dee0078ab3d17a11dc26d1386bd.jpg

 

684edde02dbca76149c428fe371bd4a9.jpg

Odesláno

Díky za pochvalu. Jak jsem psal dělal jsem to poprvé a nechtěl jsem to něčím přebít. Tzn. třeba hořticí nebo zbytečně limetou. Tento recept určitě ještě někdy vyzkouším

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Dotaz k výše uvedeným výhodám a vybavení pro pomalé vaření: lze tímto postupem/vybavením připravit i domácí šunku?

 

Líbilo by se mi all in řešení (jeden "hrnec") pro přípravu více druhů krmiva.

Odesláno

Dotaz k výše uvedeným výhodám a vybavení pro pomalé vaření: lze tímto postupem/vybavením připravit i domácí šunku?

Líbilo by se mi all in řešení (jeden "hrnec") pro přípravu více druhů krmiva.

Ano, ale musíš mít i šunkovar, šunka musí být slisovaná při vaření.

Do šunkovaru se dává v sáčku, takže to pak celý můžeš ponořit, u šunky je teplota při vaření i v rozptylu 5 stupňů v pohodě, takže takto přesný bazmek není podmínkou.

Šunkovar myslím ten hliníkový, ne plasťák z tescomy.

Recept a postup v případě zajmu dodám, šunek už jsem spáchal dost.

Odesláno (upraveno)

@Tom4: Díky.

 

Jsem právě (naivně) myslel, že nacpu surovinu do "střeva" a hodím do souse wide hrnce.

Upraveno uživatelem Mareka01
Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Maxel: Tofuová sekaná. No, chlapče, už sem se o tobě u nás na Svazu zmiňoval, seš perspektivní...

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

Clovek se sem na chvilku podiva a uz premysli co bude varit priste.

Velice inspirativni

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...