Maxel Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2019 Ukaž mi jídlo, co stojí za to a nezaneřádim u toho kuchyni. Neznam Těstíčko vypadá skvěle!
Tomashhhhh Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2019 Jeden můj známej říkal, že si dnes koupil v Lídlu v akci burgundskou šunku a na Maxelův způsob jí potejral v troubě. Nejdřív se mu to prej zdálo jako hrozná blbost, jako že už vlastně hotovou věc eště peče v troubě ale ten výsledek je prej neuvěřitelnej. Takže prej mám Maxela moc pozdravovat. Dnes jsem ji dělal taky a myslím ze se moc povedla. Ještě jednou děkuji za recept.
krutor Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2019 Asi mas pravdu, bordelu se neda vyhnout. Testicko je jen hladka mouka, pivo, kyprici prasek.
JoyStick Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2019 Ukaž mi jídlo, co stojí za to a nezaneřádim u toho kuchyni. Neznam Těstíčko vypadá skvěle!Koza znezaneřáděná. A 10x rychle. Kuchyně bude Tvoje poslední starost.
Maxel Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2019 Dneska dvakrát italský koláč. Rajčatový základ, šunka od kosti, mozzarella, parmazán, bazalka. Smetanový základ, česnek, pancetta a slanina, červená cibule, parmazán.
hator Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2019 Jeste jednou diky za recept na lososa, mel jsem s nim uspech. Tartar z lososa, vynechal jsem jen zloutek z puvodniho receptu. Samo se mi to zdalo lehce nedochucene tak jsem pridal salatek s balzamiko medovym dresingem. A musim rici ze to pekne rozsvitil . Jako hlavni chod zelene curry s krutim a zeleninou. Jako desert jsem vytahl tiramisu. Sent from my iPhone using Tapatalk
montemar Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2019 Jahodový cheesecakemaxel, uprimne.. chut nedokazu uplne posoudit, ale ty fotky.. to je neskutecnej vyvoj.. to uz je ted skoro profi uroven...
M.K. Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2019 Trochu brzděte, pánové - co takhle buřty na pivu? :-)
Maxel Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2019 @montemar: Díky pane! @hator: Taktéž díky, za inspiraci ? nevěděl jsem, co dneska na večeři. Už vim Zároveň dík za tip na uzeného dovnitř. Zkusil jsem a na první dobrou to vypadá jako trefa do černého. Stran méně výrazné chuti. Je to asi pravda, páč nechávám vyniknout právě lososa. Plus kopru dávam celkem dost, i limety. A jinak i zbytek Tvého menu vypadá skvěle!
hator Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2019 Díky za pochvalu. Jak jsem psal dělal jsem to poprvé a nechtěl jsem to něčím přebít. Tzn. třeba hořticí nebo zbytečně limetou. Tento recept určitě ještě někdy vyzkouším Sent from my iPhone using Tapatalk
Mareka01 Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2019 Dotaz k výše uvedeným výhodám a vybavení pro pomalé vaření: lze tímto postupem/vybavením připravit i domácí šunku? Líbilo by se mi all in řešení (jeden "hrnec") pro přípravu více druhů krmiva.
Tom4 Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2019 Dotaz k výše uvedeným výhodám a vybavení pro pomalé vaření: lze tímto postupem/vybavením připravit i domácí šunku?Líbilo by se mi all in řešení (jeden "hrnec") pro přípravu více druhů krmiva.Ano, ale musíš mít i šunkovar, šunka musí být slisovaná při vaření.Do šunkovaru se dává v sáčku, takže to pak celý můžeš ponořit, u šunky je teplota při vaření i v rozptylu 5 stupňů v pohodě, takže takto přesný bazmek není podmínkou.Šunkovar myslím ten hliníkový, ne plasťák z tescomy.Recept a postup v případě zajmu dodám, šunek už jsem spáchal dost.
Mareka01 Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2019 (upraveno) @Tom4: Díky. Jsem právě (naivně) myslel, že nacpu surovinu do "střeva" a hodím do souse wide hrnce. Upraveno 14. dubna 2019 uživatelem Mareka01
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2019 (upraveno) Maxel: Tofuová sekaná. No, chlapče, už sem se o tobě u nás na Svazu zmiňoval, seš perspektivní... Upraveno 14. dubna 2019 uživatelem Zmizík
bohus76 Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2019 Sekaná může být i bez masa ? Svět se v prdel obrací :-)
hator Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2019 Clovek se sem na chvilku podiva a uz premysli co bude varit priste. Velice inspirativni Sent from my iPhone using Tapatalk
Radek124 Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2019 Já teda na předchozí stránce viděl v blízkosti kopru rybinu, tak nestrašte s Tofu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se