Berbatow Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Na to, jsem na poprvé, neměl odvahu. Nezkurvím maso za pětikilo. Ale v sobotu si zajedu pro něco dobrého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Halaszle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Ve škole jsem nedával pozor, tak potřebuju něco vysvětlit Sous vide. Zavakuuju maso, hodím ho do hrnce a jde ke dnu. Po nějaký době vyplave a musím ho zatížit opravdu něčím težkým, jinak má pořád tendenci vyplavat. Mě napadá akorát nedokonalej svár, že se tam dostane vzduch. Začal jsem dělat dvojitý sváry a stejně... Takže buď mám špatnou svářečku(což je dost možný- ETA), nebo špatný pytlíky a nebo tam vzniká při tom vaření nějaká chemická reakce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Studená vs. teplá a roztažnost plynů k tomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Když je tak pěkně, vaříme venku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Mořskej ďas, hmmm, takhle mi ho vždycky připraví v Makru....a zbytek na vývar s bílým pepřem a citrónovou trávou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 8. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2020 Dneska super steak s fazolkama, volskÿm okem a grenaille Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2020 Nevím kam to dát snad se to sem trochu hodí i když jsou zde jen autorské výtvory Pokud se budete vyskytovat někdy u Čerčan zajeďte do Přestavlk je tam vesnická hospoda U lapků vede ji jedna rodina už od praprababicky před 90 lety a jídlo fantazie, Pokud se to sem nehodí smažte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2020 Dal jsem to sem proto že to opakovaně byl znamenitý chuťovy zážitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2020 Dneska super steak s fazolkama, volskÿm okem a grenaille Modelína? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 8. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2020 Modelína a velký teplo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 9. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2020 Pěkný to máte kluci. Já pro dnešek takto, zrovna je dávám do udírny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2020 Buřty na černém pivu in progress. Recept here: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 Zase dosel vyvar... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 Gulas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 A rovnou nejlepší varianta, bográcsgulyás! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 Mate nekdo vozkousenej roastbeef v sousvide? Ty navody na netu se dost ruznej. Vopict na panvi pred vakuovanim nebo az pak dopejkat pod grilem v troube? Na kolik stupnu a jak dlouho? Videl sem od 54c na 2 hod po 58c 22hod.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 Delam z falesne svickove(cerstva, cela) na 54* 4h. Do pytle davam bylinky, horcicu, worchestr a az po vytazeni zatahnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 To musi bejt jak tiramisu z luciny nebo este neco strasnejsiho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 (upraveno) Roastbeef. Vždy z nízkého roštěnce. Vždy naložit do marinády. Potom si s tím dělejte co chcete Upraveno 14. srpna 2020 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se