roura74 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Neexistuje. Prošly mi rukama všechny. Existuje. Mám jednu, co jsem dostal jako dárek. Bohužel nevím původ. Všech ostatních třicet co máme stojí za hovno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 křenovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Pěknej talíř, jídlo samo taky!U nás tradiční štědrodenní oběd, krémová lososová polévka s krutony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 před 4 hodinami, montemar napsal: křenovka O košer hovězím jsem slyšel ale poprvé vidím postní variantu,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Nádherné talíře, já na vánoce miluji hřibovou Dobrou chuť všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 před 22 hodinami, Lion napsal: Tvl, nikdy by mě nenapadlo co je za kumšt koupit utěrku na nádobí, která saje, nepouští chlupy a není po pár vypráni jak papír... Nějaké tipy?? Jo a myčku nee... Dík Zkus sehnat dětské pleny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Hezké svátky, kulináři! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 vecer se vydaril... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Mala vsuvka od vysoke gastronomie, aneb laskominy od Jeziska. Nejradsi bych je zkusil vsechny hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Teleci kyta v sous vide. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 trochu ty hovezi flakoty po vanocnim pustu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Kurde, odkud máš ty talíře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 z mákra, kámo a sou super. dokonce snesou i troubu (myslim pecici), chystam se zkusit na nem normalne neco upect.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Jak se jmenují? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 před 5 minutami, Bert napsal: Jak se jmenují? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Veliké díky, vypadají totiž fakt dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Podlehl jsem, nevim presne cemu, a poridil na vcerejsi smazeni Ghí. Uz to nikdy neudelam, je to hnus a vsem z toho bylo šoufl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 (upraveno) před 19 minutami, nickolas napsal: Podlehl jsem, nevim presne cemu, a poridil na vcerejsi smazeni Ghí. Uz to nikdy neudelam, je to hnus a vsem z toho bylo šoufl Měls ses vysrat na celé ghí a jet to na šmolcu. Upraveno 25. prosince 2020 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Cely zivot jedu na sadle, nevim co me to ted popadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Teď si mě zaskočil... Měl jsem v plánu to taky vyzkoušet na ghí... Zabránil mi v tom koronáč, bo než jsem ho stihl obstarat, zůstal jsem zamčený doma. Ale čekal bych, že to bude dobré... A ono ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se