Maxel Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Zatim sem zkusil jeden kousek jako jednohoubu s kaviárem a česnekovými klíčky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ričko Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Maxel je démon... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Já ještě nastrouhaný brambory lehce na chvíli nasolím a vyždímu z nich vodu. Pak zaliju teplým mlíkem a dám vše ostatní. A smažit zásadně na sádle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 (upraveno) Potom co tady Maxel dává za fotky, tak je mi blbý sem cokoliv přidávat, ale pochlubit se musím konečně jsem se dokopal k tomu táhnout vývar přes noc, koupil jsem morkovou kost, trochu zeleniny, doba varu cca 16 hodin, tohle půjde k ledu jako surovina na vaření, něco šlo do lednice a z toho co zbylo bude nedělní polévka, a k tomu se v soli koupe kuře a lá Maxel, za chvili jde do trouby. Upraveno 24. ledna 2021 uživatelem honzyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 (upraveno) To kuře potrit olejem ještě než ho vrazim do trouby? Upraveno 24. ledna 2021 uživatelem Juraj11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 @ričko @honzyk Přesně na to se taky chystam, skvěle! @Juraj11 Nejdřív ho tam dej jen nasolené, prsama dolu, a počkej 10-15min. až se zatáhne. Pak vyndej potři a vrať. Po dalších cca 20min. vyndej, obrať prsama hore a zas potři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Děkuji za recept,vážně super. Dal jsem těch 35g soli,příště dám 40g na litr. Na závěr jsem potrel olejem smichanym s grilovacim kořením. Poznatek: potirat bokem na dýnku a nechat lehce okapat ať nedrhnete troubu jak já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Kuře se povedlo, jen musím doladit to pečení aby mi šlo lépe od kosti. A příště zkusím do toho láku přidat nějaký bylinky ale i základ jen se solí je dobrej, no a vývar pohádka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Cmunda po kaplicku. Vše domácí. Uzená krkovice, zelí i brambory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Pěknej cmunďák! V Kaplici jsem jako malej trávil letňáky u babičky. U nás je poslední dobou na špici oblíbenosti panna, dnes není výjimkou — s holandskou, mrkví a pečenejma bejby bramborama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Müsli tyčinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Kuře o víkendu bylo výborné a bůček už taky dostává pěknou barvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 co to máš za udírnu čéče? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 @JoyStickTo je El Fuego Portland. Taková obyčejná plechovka. https://www.elfuego-shop.de/p/gasgrill-portland Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Tak tentokrát to dopadlo výborně, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Dik za inspiraci, taky mam vse domaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 V 23. 1. 2021 v 21:12, Maxel napsal: Zatim sem zkusil jeden kousek jako jednohoubu s kaviárem a česnekovými klíčky. Si sledoval Gugu co? Taky to chci vyzkoušet. A slanou krustu taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 No sichr, Guga rulezzz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Dnes ptáčky,sice vepřové,ale i tak byly super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Paradni ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se