filo-boxer Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 Pokračování za týden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 (upraveno) před 23 hodinami, Maxel napsal: Dopadne to skvěle, už mam vyzkoušeno A kde to pak susis ? A musi to byt v te "zime" 10°C, jak je uvedeno v tom receptu ? Upraveno 30. ledna 2021 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 Sušim ve sklepě. Teplota se teď drží cca 5-10st. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 před 10 minutami, Maxel napsal: Sušim ve sklepě. Teplota se teď drží cca 5-10st. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 Dopadne to skvěle, už mam vyzkoušeno Tož to jo. Nejvyšší užitné umění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 Dneska vysel obed trochu driv, takze uz v sobe mame i dezert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 U nás naopak, oběd pozdní. BBQ křídla, brambory pečené v alobalu, jogurtovo-pažitkový dip, mix salát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 Jak to ta tvoje zena dela, ze je tak stihla, kdyz ji porad takhle podstrojujes ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 Přesně, jak? A chceme instruktážní video. Ty v něm bejt ani nemusíš Já se dneska chystám na ty závitky, tak běda Ti @atim esivá to nebude špiča. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 Praktikuju přístup uvařit-vyfotit-vyhodit. .....Kecam. Nadává, ale je jí to plat prtný. Naštěstí voba nějakej výdej máme, takže kyneme jen pozvolna; za to jistě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 (upraveno) A jináč teda, sem sednul ke complu a koukám shodou náhod do albumů, tak sem nasypu pár fotek za poslední měsíce, kdy sem byl MIA. Jedny bagety Druhý bagety Brioche buns na burgery Vobligátní nedělní vomeleta Vobligátní nedělní véča Klasika jak vod babičky K tomu nějaká ta sladká prasárna - čoko pala, se francouzskou top quality čoko matlanicí Tajdle rychlofka Tajdle druhá rychlofka (geniální věc - tortila placka, vejce jakože omeleta, říznout placku do vajec, votočit, nasypat sejry, slaniny a jiný dobroty, přeložit, dosmažit a pro klid dušičky tam fláknout nějakou zeléninu) A samozřejmě základ na Ramen Mno a nány. Nány já rád. Upraveno 31. ledna 2021 uživatelem JoyStick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 Tak to je bohatinec! Hlavně aby dopadly ty zavitky jinak bojím bojím a v týdnu byla sushi party Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 Odpolední svatscha, jahodový milkshake. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 Jak tady zaznělo v týdnu v nějaké diskuzi, tak dnes fógl a úplně jsem se utrh a udělal nám oblohu akorát teda jsem neměl steril kukuhrášek, ani řepu, tak jen co lednice vydala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 Tak víkendová akce se velice povedla. Pastelky se mi třesou ještě teď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Koukám, že máš stejnej kotel na vejvar jako já Tož doufám, že pošleš vzorky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 (upraveno) Díky za tip na kuře, povedlo se a příště zkusím přidat do láku nějaký bylinky. Měl jsem malinko problém s kouřem, protože jsem kuře asi pořádně nevysušil a následně docela dost namastil. Z trouby se linul slušnej dým :-). Každopádně jsem našel domácí využití pro jednu z nových akvizic. Upraveno 1. února 2021 uživatelem 14titi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 před 3 hodinami, 14titi napsal: Měl jsem malinko problém s kouřem.. Malinko řikáš..... tak moje kuře vystihuje obrázek, co postoval morbo pár stran zpět Já to sušil dost poctivě, papírovejma extra turbo savejma ubrouskama a stejně se z toho děsně hulilo.. Trouba dostala taky echt zabrat. Ta kůže potřená olejem, to je vražedný kombo. Výsledek supr, ale za ten indiánskej sloh, kterej sem vypouštěl z oken mi to znova asi nestojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 před 4 hodinami, 14titi napsal: Díky za tip na kuře, povedlo se a příště zkusím přidat do láku nějaký bylinky. Měl jsem malinko problém s kouřem, protože jsem kuře asi pořádně nevysušil a následně docela dost namastil. Z trouby se linul slušnej dým :-). Každopádně jsem našel domácí využití pro jednu z nových akvizic. před 43 minutami, busdriver napsal: Malinko řikáš..... tak moje kuře vystihuje obrázek, co postoval morbo pár stran zpět Já to sušil dost poctivě, papírovejma extra turbo savejma ubrouskama a stejně se z toho děsně hulilo.. Trouba dostala taky echt zabrat. Ta kůže potřená olejem, to je vražedný kombo. Výsledek supr, ale za ten indiánskej sloh, kterej sem vypouštěl z oken mi to znova asi nestojí A kde, vy umělci, v tom Maxelově receptu čtete, že to studený kuře máte máchat ve voleji, než ho strčíte do trouba? -------------------- Nejdřív je potřeba si připravit lák, solnej roztok. Do hrnce tolik vody, aby bylo kuře celé ponořené. Přidat sůl. Hodně soli. 30-40g na litr. Používam růžovej himaláj. Převařit. A poté nechat vše zchladit. Vložit kuře do studeného láku a nechat macerovat do druhého dne v lednici. Druhý den kuře vyndat, opláchnout a důkladně osušit. Znovu nasolit, už jen zlehka, vč. vnitřku. Položit na mřížku a nechat cca hoďku odpočívat. Rozfedrovat troubu na 220st, horkovzduch + spodní i horní rošt. Vložit kuře na mřížce v pekáči. Nepodlévat! Celkem pečení zabere hodinu až hodinu dvacet. Během toho 2x otočit a přitom potřít obyč rostlinnym olejem — na barvu a hlavně křupavou kůži. Voala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 před 16 minutami, Zmizík napsal: A kde, vy umělci, v tom Maxelově receptu čtete, že to studený kuře máte máchat ve voleji, než ho strčíte do trouba? -------------------- Tady Tě zklamu, ale já potíral asi po 15 minutách, až se kuře zatáhlo? Pak ještě celkem 2x. Tak nějak to Maxel popisoval. Ostatním se podařilo bez indiánského slohu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se