Maxel Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Studený a olej neee! Potírat při pečení. Nejdřív zatáhnout jen nasolený, min. 20-25min. Navíc píšu potírat = vemu mašlovačku, smočim do voleje a natřu na vógla jemnej film. Takle sem to dělal teď min. 3x a ani jednou sem nebyl za indiánskýho souseda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 před 1 minutou, Maxel napsal: Studený a olej neee! Potírat při pečení. Nejdřív zatáhnout jen nasolený, min. 20-25min. Navíc píšu potírat = vemu mašlovačku, smočim do voleje a natřu na vógla jemnej film. Takle sem to dělal teď min. 3x a ani jednou sem nebyl za indiánskýho souseda. Takto i jinak peču často, ale vždy bez dýmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 (upraveno) Možná nejlepší řešení je nepotírat to vůbec, viz ten Cuketka. A možná ho ani nevotáčet. Ale důležitá je podle mě ta mřížka (já žádnou nemám, tak to dávám na mrkev) a co nejmělčí pekáč. https://recepty.cuketka.cz/pecene-kure/ Upraveno 1. února 2021 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Jo, i to je možný. Cuketkův recept znám. Zkoušel jsem s i bez. A zůstal u potírání. Ale příště udělam test bez. Jestli to nakonec neni fakt zbytečný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Veledulezita mrizka mi byla prd platna a oleje to dostalo poskromnu.. Je ale fakt, ze sem tam mel technologickou hrubku a dacanko to mozna natrel uz predem... Radsi to vzdam a az se mi zas potahnou sliny na kure, tak si radsi nekde koupim grilovany, poradne nasakly salmonelou.. Trouby sou pro me proste zaklety, naposled sem dopad obdobne u buffalo wings, takze vod ted uz pecu jen hranolky a cheze-kakre! Howg! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Cuketka je picus.Ja doporucuju to potirat maslem. Idealne domacim bylinkovym. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 před 4 minutami, JoyStick napsal: Cuketka je picus. Ja doporucuju to potirat maslem. Idealne domacim bylinkovym. Taky to patlám máslem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 Včera krevetova polevka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 před 10 hodinami, Zmizík napsal: Možná nejlepší řešení je nepotírat to vůbec, viz ten Cuketka. A možná ho ani nevotáčet. Ale důležitá je podle mě ta mřížka (já žádnou nemám, tak to dávám na mrkev) a co nejmělčí pekáč. https://recepty.cuketka.cz/pecene-kure/ Zmizíku, já taky nemám mřížku, dal jsem to na rošt v troubě a pod to dal další plech na kterej sem ( po tipu pána Maxelojc) dal brambory, na který kapala šťáva z kuřete, mazal jsem olejem se sladkou paprikou a dopadlo to dobře, ale asi příště nebudu otáčet, vzhledem k tomu, že naše kuře mělo přes 3,5kg to šlo totálně blbě a potrhal sem kůži, jo a taky sem to kuře podle Cuketky svázal, což myslím, že nebylo špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 @Maxel Taky děláš hrany z batátů takhle nějak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 Dostal jsem chuť na větrníka, pěkně klasicky vanilkový a karamelový šlehackový krémy, nahoře poleva z hořké čokolády, drcené kakaové boby a zlatý prach co mi zbyl z leštění fullgold rolád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 A schválně. Polejváš to, nebo to máčíš? A jak to máčíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Troubo vlevo máčet, vpravo polejvat. To dá rozum .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Máčím a jelikož nejsem úplně typický instabloger tak to dělám bez wow efektu a samozřejmě se jedná o poctivou ruční práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Sak to vidim, si delam humor. Spis me zajima jesi na to mas nakej bazmek, me se u tehle crumbly veci nevosvedcilo nic nez paznecht, jak pises. Ale treba nekdo moudrejsi a zkusenejsi na nakej figl prisel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Troubo vlevo máčet, vpravo polejvat. To dá rozum ....Jsem to ale popleta. Ja bych macel vpravo vlevo hlava nehlava a vidis, vono je to jinac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Však já si taky dělám humor Jinak polevu mám hustší, vršek korpusu do ní hodím, trochu zatlačím ať je to namočený jak potřebuju a pak přijde ten superfígl. Špičkama palce a ukazováčku vezmu za okraj, vytáhnu do vertikální polohy a energickým pohybem se zbavím přebytečný polevy, obloučkem přemístím na mřížku. Pěkně oldskúl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Abych jen nekecal. Kuřecí stehna na třetince Plzeňského, jablkách a kmínu, červené zelí, knedlíky z brambor a cibulka. Je náročný dělat si doma hospodu, rád bych si to nechal naservírovat s půllitrem rezavé vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Tak jste mne ukecali kuřátko je naložené a těším se na sobotu ... akorát pravěká trouba má jen horní ohřev, tak budu muset častěji otáčet ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se