Maxel Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Pomalu (ale jistě) přepínáme na jarně-letní kuchařku. Ceasar s kuřecím. Místo parmazánu jsem zkusil comte, a super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 ja podobne zdrave, taky kureci, ale stehenni na sadle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Pomalu (ale jistě) přepínáme na jarně-letní kuchařku. Ceasar s kuřecím. Místo parmazánu jsem zkusil comte, a super. Starší comte sou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 Přijedu domů, žena peče koláč, a v televizi má tohle tak nevím, mám ten koláč jíst? Je to důvod k rozvodu? Mám domluvit návštěvu místního kolegy aby ji srovnal? Kuwa to je den tohleto . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 (upraveno) Ehm... u nás je to pravidelnou součástí víkendového dopoledního koloritu Recepty nepoužitelné, prdel však neskutečná. Nejvíc když už je Sapík vožralej, a čáryfuk Babica kouzlí... to pak jsou doslova perly! Takže rozvod neřešit. Koláč sežrat. Drahou pochvalit za dobrý vkus. Upraveno 30. května 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 Ja je taky pravidelne sleduju a pro fanousky doporucuju tuhle fb skupinu. https://www.facebook.com/groups/babica Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 Hm hm, koukám že za téměř 20 let manželství jsem se nic nenaučil tak si ji teda nechám. Koláč výbornej. K večeři po nějakém sportu jsem spíchnul svoji co dům dal verzi Philly cheesesteaku. Báječný výmysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 Je to úplně jednoduchý: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 Jsem si porad rikal co to nosi a vidim ze hodinky jsou stejne kvality jako jeho recepty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 před 8 hodinami, Tom4 napsal: Přijedu domů, žena peče koláč, a v televizi má tohle tak nevím, mám ten koláč jíst? Je to důvod k rozvodu? Mám domluvit návštěvu místního kolegy aby ji srovnal? Kuwa to je den tohleto . . . moc pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 31. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2021 Zkuste Prostřeno, Babica je jen předkrm, tam jsou fláky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 Neni to nadhera? Delam pripravu na grill. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Téma na #wkndchallenge je... PORCHETTA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 5. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2021 Pres vikend ji nestihnu, ale super napad. Uz mas vysledek? Ja mam dnes burgry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 5. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2021 před 5 minutami, krutor napsal: Pres vikend ji nestihnu, ale super napad. Uz mas vysledek? Ja mam dnes burgry... Od teď už jedině předávky hodinek kolem oběda a sbalím si s sebou příbor!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 5. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2021 před 37 minutami, ondrejm napsal: Od teď už jedině předávky hodinek kolem oběda a sbalím si s sebou příbor!! Proc ne, treba te pak ukecam na vyhodny obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 5. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2021 meruňkovej mřížkovej kulatej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 5. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2021 Těžko se tu něco přidává po příspěvcích chefů jako Maxel nebo krutor, ale s dnešním hovězím na pivě jsem docela spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se