Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

před 4 minutami, Maxel napsal:

To se nedivim. Ale vypadá to skvěle!

Porchetta operation finale. Povedla se. 
Příště zkusim míň citronové kůry, a víc tymiánu. Jinak nemam výtek.

4B4B8DB0-3A7E-4116-ABE9-7BA7AC054A3C.jpeg

E06365F6-C5EC-4854-9E2B-D9E568CBF233.jpeg

Jsi vitez vikendove challage! :D Nadhera az se budu nudit jdu do toho. 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano. Vítěz one man show 😂  
Až do toho pudeš, doporučuju vybrat na plochu větší kus bůčku. Mě Rohlajz dovezl spíš vysokej, než širokej kus, a tak mi roláda vyšla na průměr velká, ale krátká. 
Jinak ale bůček za mě super. Někde se nahrazuje libovějšími kusy, já bych se ho držel. 

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak. Nacpu sklenici ledem, tak 2/3 toniku, kávu místo do hrníčku udělám do malé konvičky na mléko se zobáčkem, z toho se to bezvadně nalívá, leješ na plovoucí kostku ledu = nepromíchá se to. Nebo po barmansku nalít přes lžičku, ale výše uvedené je easy. 

Kdo sladí tak opatrně, on ten tonik je většinou sladký. Efektní to je kdo máte jak já takový to tvořítko na led co dělá velké koszky tak 5x5 cm, do velké baně na koňak nebo do široké whiskovky, ale i do velké číše na víno. :) Užívejte léto  :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Espresso tonic na léto úžasnej. Jediný na co fakt dát bacha je to pomalý nalejvání přes kostku ledu. Když se to tam hrcne, vytvoří se taková nahořklo-kyselá pěna na povrchu a ta není dobrá. Po nalití promýchávat zlehka, jinak by se to mohlo zase zdrcnout v pěnu. Ten tip s konvičkou na mléko vyzkouším, to půjde samo. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...