Maxel Odesláno 5. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2021 Pěkně hoši, všecko! Ale @krutor jako vždy pecka Porchetta jde akorát do trouby na předpečení, 125st. / 3h. Zítra budu dopékat na oběd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Šest hodin čekání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 No… a jak, stálo to za čekání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Nemůžu se hnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 To se nedivim. Ale vypadá to skvěle! Porchetta operation finale. Povedla se. Příště zkusim míň citronové kůry, a víc tymiánu. Jinak nemam výtek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 K tomu domácí pečený chleba a bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Přesně tak! Akorát na to už nemam energii… vedro jaxviňa, a já ještě půl vodpoledne strávim u rozpálené trouby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 před 4 minutami, Maxel napsal: To se nedivim. Ale vypadá to skvěle! Porchetta operation finale. Povedla se. Příště zkusim míň citronové kůry, a víc tymiánu. Jinak nemam výtek. Jsi vitez vikendove challage! Nadhera az se budu nudit jdu do toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 (upraveno) Ano. Vítěz one man show Až do toho pudeš, doporučuju vybrat na plochu větší kus bůčku. Mě Rohlajz dovezl spíš vysokej, než širokej kus, a tak mi roláda vyšla na průměr velká, ale krátká. Jinak ale bůček za mě super. Někde se nahrazuje libovějšími kusy, já bych se ho držel. Upraveno 6. června 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Vypadá to moc dobře Radku, hned bych se zakousnul! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Od mistra nože & vařečky tvého kalibru to zvlášť potěší Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Dík, ale zas to nepřeháněj, třeba dneska mám houmofis tak jsem si akorát založil vývar a uvařil kávu s ledem a tonikem, to je normálně na léto úplně fantastickej vynález Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Ježiš marja já to musim prodat a koupit něco se zahradou, mě to tak chybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Před hodinou, Tom4 napsal: ....... a uvařil kávu s ledem a tonikem, to je normálně na léto úplně fantastickej vynález Co? Jak se to dělá? Kde jsi to okoukal? Nebo vlastní improvizace? Něco takového jsem neslyšel, ale vyzkouším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 (upraveno) espresso tonic výborná záležitost Upraveno 7. června 2021 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Přesně tak. Nacpu sklenici ledem, tak 2/3 toniku, kávu místo do hrníčku udělám do malé konvičky na mléko se zobáčkem, z toho se to bezvadně nalívá, leješ na plovoucí kostku ledu = nepromíchá se to. Nebo po barmansku nalít přes lžičku, ale výše uvedené je easy. Kdo sladí tak opatrně, on ten tonik je většinou sladký. Efektní to je kdo máte jak já takový to tvořítko na led co dělá velké koszky tak 5x5 cm, do velké baně na koňak nebo do široké whiskovky, ale i do velké číše na víno. Užívejte léto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Dneska otestuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Espresso tonic na léto úžasnej. Jediný na co fakt dát bacha je to pomalý nalejvání přes kostku ledu. Když se to tam hrcne, vytvoří se taková nahořklo-kyselá pěna na povrchu a ta není dobrá. Po nalití promýchávat zlehka, jinak by se to mohlo zase zdrcnout v pěnu. Ten tip s konvičkou na mléko vyzkouším, to půjde samo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Dik za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Jo, to je dokonalost... A kdo máte rádi colu, zkuste Vincenta Vegu (vanilková kola + kafe). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se