Tom4 Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 Prošel jsem zahradu a na sirup to vydalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 Dobrej plán! U nás se jednou za uherák taky obědvalo přesně v pravé poledne. Chapadla s maldonskou solí, pečené grenaille, little gem salát s rukolou a zálivkou (olej, limeta, balsamiko, sůl, chilli), lanýžová aioli. kvituju… koupil jsem na mistnim rybim trhu 1,5 kg chobu, tak zitra asi bude taky neco obdobnyho… jinak o vikendu jsme meli totok: teleci-jehneci “pod pekou” se zeleninkou - pece se to vse dohromady pod zeleznou poklici ve zhavem popelu cca 3,5 hod (pri tomto mnozstvi - pry porce pro 10 osob, realne tak pro 15 a vice) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 30. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2021 Moc ted na vareni nemam cas, tak aspon nejake rychlovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 Dabl-bejkn-čís, v provedení smashburger. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 (upraveno) Angreštový džem s ginem a růžovým pepřem Pytlovina, ale super. Najdi nějaký angrešt, rozhňahněj ho, povař 5 min., sbírej pěnu, prožeň tyčákem. Vem si gelfix nebo lépe jablečný pektin (hisperské potrvainy ho maj), smis s trochou cukru a prdni do angreštu a vař 5 min. , najdi v baru gin a mezi kořením růžový pepř. Pepř rozdrť na hrubo, gin zkus nevychlastat. Vař angrešt s pepřem, s ginem počkej na finále. Vsyp cukr asi poměr 2/3 ovoce a 1/3 cukru. Ve finále gin podle chuti. Ohřej si sklenici, aby neprdla, poctivě vysuš a předmísti džem. Ginem ještě vytři pro sichr závit na víčku. Pevně utáhni a na 10 minut otoč víčkem dolů. Není co moc fotit Je to moje marmeláda, se kterou sklízím fakt úspěchy. Na krekry je třeba moc dobrá Upraveno 1. srpna 2021 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2021 U nás dnes takhle ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 3. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2021 Ja delal pomerne jednoduchy jidlo, ale nadobi z toho teda bylo kvetak na prepustenym masle, tatarka a bramburky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 6. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2021 Kureci pho a priprava knedliku s uzenym. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 Sýrová tortilla s guacamole, šunkou, křupavou slaninou a sriracha majonézou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2021 Čili-chilli krevety s kokosovou rýží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 Cuketovo - citronová bábovka na doplnění kalorií po cyklistice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 Navážu také jedním sladkým pokusem...germknödel (místo máku skořice). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 Maxel: oboje moc dobrý! tortila mě inspirovala! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 Před hodinou, 14titi napsal: Navážu také jedním sladkým pokusem...germknödel (místo máku skořice). Ach. Miluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 dnesni navsteva rybiho trhu se vyplatila, donesl jsem cerstvyho mecouna, dnes v noci ulovenyho…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 Vyjimecne jsem se dal na sladke... Cisarsky trhanec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 @krutorpls recept, vypadá to náramně a už o něm dlouho přemejšlím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 před 1 minutou, Moty napsal: @krutorpls recept, vypadá to náramně a už o něm dlouho přemejšlím Je to rychlovka podle Pauluse, akorat jsem pouzil svestky, rybiz a boruvky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 to je easy, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 (upraveno) Jalapeño se sýrem a slaninou. Upraveno 14. srpna 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se