Maxel Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Chytil. Challenge je až na příští víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Tak to neco musím zkusit vymyslet Mám v mrazáku danělu, tak možná se pustím tím směrem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 @dtxDíky za tip, nikdy jsem to neviděl ale mám chuť to chutnat! @MaxelMoc děkuji, pochvaly si opravdu cením, zrovna ty, sem dáváš samou vyšší kulinařinu! Snad to do příště ještě doladím, a už se těším na inspiraci dalšími výtvory ostatních ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Moc pěkný chlapci. Já dneska na trzích urval vepřovej pupek, takže hned šel pod kudlu. Burned ends s BBQ a Korean style řez. A na zítra naložený Brasilian style s bylinkama a limetkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Se mi nenahrála ta poslední Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 to vypadá skvěle! já se postím s candátem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 (upraveno) Dost dobrý kluci! Synátor slaví narozeniny, tak abych se zabavil v mezidobí, co smaží v pokoji s klukama GTA pětku — slaninový džem. Šel jsem podle tohodle receptu. Chilli jsem dal chipotle omáčku. https://fresh.iprima.cz/recepty/slaninovy-dzem-s-chilli Upraveno 16. října 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 (upraveno) Hm hm si žerete . . . Pěkný to je, moc! Já při práci na baráku nelenil a zapálil čudírnu, kdo uhodne shora dolů co tam čmoudím má řád velké vařečky Upraveno 16. října 2021 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 (upraveno) Autocenzura, sorry Upraveno 16. října 2021 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 (upraveno) Nahoře mě napadá jen pastrami, ačkoliv maso vypadá spíš na vepřové. Uprostřed a dole klobásy. To sem si celkem jistej. Co je v alobalu, nemam tucha. Nějakej sejra? Upraveno 16. října 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 No já tam vidim brisket, klobásy podle barvy kousků asi vepřoj, v alobalu mě napadlo všecko vod chleba po dýni, ale asi to bude něčim plněnej sejra. Ale je to tak low-res, že nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 (upraveno) Taky hodim kulikvíz — co jsou ty malý perličky, ze kterejch sem vyrobil salát s tuňákem? Upraveno 16. října 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Delate mi chute chlapci. Musel jsem sjet rychle do Globusu. Dve jelitka na panvicku, kysele zeli, trocha krenu…fotit jsem nestih. Ted zapijim cernym Bernardem a je mi krasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Moc pěkný chlapci. Já dneska na trzích urval vepřovej pupek, takže hned šel pod kudlu. Burned ends s BBQ a Korean style řez. A na zítra naložený Brasilian style s bylinkama a limetkou Úžasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 před 12 minutami, Maxel napsal: Taky hodim kulikvíz — co jsou ty malý perličky, ze kterejch sem vyrobil salát s tuňákem? Myslíš krom hrášku, kukuřice a mungo fazolí? Vypadá to jako pidi cibulky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 před 5 minutami, JoyStick napsal: Myslíš krom hrášku, kukuřice a mungo fazolí? Vypadá to jako pidi cibulky Já to tedy tipuji na cizrnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Cirzna samotná se nedá jíst, mladá cirzna jsou mungo fazole Takže vlastně myslíme totéž, jen v jinejch fázích vývoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 (upraveno) Taky tam vidim cizrnu, namocena nebo varena se normalne da jist. Podle me to nema s mungo fazoli nic spolecnyho, nebo? EDIT: Nebo teda má...obojí je luštěnina, já právě Cizrnu znám normálně z hotelů kolem jadranu, že ji tam mívají do salátů https://cs.wikipedia.org/wiki/Cizrna https://cs.wikipedia.org/wiki/Mungo_fazole Upraveno 16. října 2021 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Hele je možný, že to mám blbě naučený, nebylo by to poprvně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Hrášek check. Jinak samá voda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se