nizkotucnytvaroh Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Odesláno 12. března 2022 Dva dny tažená líčka, dýňové ravioli, vinná redukce, a batát./mrkvové "chipsy"
Maxel Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Odesláno 12. března 2022 Well done, sir Ale tpč, dva dny ?? Já je dělam ~8h a řikam si, že je to dost!
nizkotucnytvaroh Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Odesláno 12. března 2022 Díky! Nadneseně dva dny dělám to jako svíčkovou, nechám to přes noc marinovat, peču pomalu 125°C/2,5hod, odstavím a přes noc nechám naložené v omáčce, a poslední den dopéci zase 125°C/1,5-2,5hod podle množství, a je to akorát.
Maxel Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Odesláno 12. března 2022 (upraveno) Taky vepř. Sezónu “poctivé” kuchyně budem letos (pomalu) uzavírat klasikou v podobě výpečků na pivě, s špenátem a br.knedlíkem. Upraveno 12. března 2022 uživatelem Maxel
bohus76 Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Odesláno 12. března 2022 Ty jsem měl předevčírem Tady finálovka
montemar Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Odesláno 12. března 2022 právě jsem na španělský ptáčky dostal chuť. dilky za inspiraci
bohus76 Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Odesláno 12. března 2022 Lepší jsou z hovězího,ale i tak to jde .
Maxel Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Odesláno 12. března 2022 Operation finale. Pivo pod maso, stejně i do volátka.
Hasňa Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Odesláno 12. března 2022 Operation finale. Pivo pod maso, stejně i do volátka. Nádhera.
montemar Odesláno 13. března 2022 Nahlásit Odesláno 13. března 2022 nová hračka - blender, aneb jak málo stačí k radosti ..
Polak Tomas Odesláno 13. března 2022 Nahlásit Odesláno 13. března 2022 Dneska nejoblibenejsi Listerovo jidlo, kureci vindalooSent from my iPhone using Tapatalk
Bert Odesláno 13. března 2022 Nahlásit Odesláno 13. března 2022 To vypadá tak skvěle, že bych nad tím vyšvih dvojitýho Rimmera!
Polak Tomas Odesláno 13. března 2022 Nahlásit Odesláno 13. března 2022 dikySent from my iPhone using Tapatalk
Tom4 Odesláno 13. března 2022 Nahlásit Odesláno 13. března 2022 Dělám takhle na přání domácích mlsounů amolety a říkám si jestli jde vyfotit otočka jako jde no, ale chce to víc vína
Maxel Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Odesláno 15. března 2022 (upraveno) Jestli jsou na foto všechny suroviny, a zároveň jsou použity všechny, tak nemam tucha. Myslel sem bacon-cheeseburger s rukolou, jalapeňo, ale asi ne. Vidim tam gran moravii, pomodoro, mletý… tak snad nějaká itálie, variace na sugo bolognese… ? U nás dnes krmě ryze jednoduchá a skromná, aka francouzské brambory. Upraveno 15. března 2022 uživatelem Maxel
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se