Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dva dny tažená líčka, dýňové ravioli, vinná redukce, a batát./mrkvové "chipsy"

1647065668931_compress31.jpg

1647065668909_compress49.jpg

1647065668921_compress24.jpg

1647065668899_compress94.jpg

Odesláno

Díky! Nadneseně dva dny 😁 dělám to jako svíčkovou, nechám to přes noc marinovat, peču pomalu 125°C/2,5hod, odstavím a přes noc nechám naložené v omáčce, a poslední den dopéci zase 125°C/1,5-2,5hod podle množství, a je to akorát.

Odesláno (upraveno)

Taky vepř. Sezónu “poctivé” kuchyně budem letos (pomalu) uzavírat klasikou v podobě výpečků na pivě, s špenátem a br.knedlíkem. 

23EEDF90-42EA-4C1B-8EB8-C832B4916889.jpeg

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Dělám takhle na přání domácích mlsounů  amolety a říkám si jestli jde vyfotit otočka 😂 jako jde no, ale chce to víc vína 😁😁😁

353547750_IMG_20220313_195519841_HDR2_copy_813x600.jpg.01921f5576032e8110df3cfc7643e15b.jpg

545726349_IMG_20220313_200240061_BURST0192_copy_600x956.jpg.d2f74fbc5e1bfb6606c92a59f463f6e0.jpg

Odesláno

Tak co to bude dnes?

1647338787259_compress9.jpg

Odesláno (upraveno)

Jestli jsou na foto všechny suroviny, a zároveň jsou použity všechny, tak nemam tucha. 
Myslel sem bacon-cheeseburger s rukolou, jalapeňo, ale asi ne. 
Vidim tam gran moravii, pomodoro, mletý… tak snad nějaká itálie, variace na sugo bolognese… ?

U nás dnes krmě ryze jednoduchá a skromná, aka francouzské brambory. 

C802561F-B9EC-4A0A-8002-CD031A0A48AA.jpeg

1E69FE05-B958-48E4-A901-C97E5C157095.jpeg

Upraveno uživatelem Maxel

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...