Přejít na obsah

Vaše první Rolex

Robo7

Doporučené příspěvky

Zdravím,

Nedávno jsem se dostal po necelých třech letech na řadu a zakoupil nový model Submariner Date, ocel, černá luneta. Oficiální cena je cca 265tis, dle kurzu.

Jaké byly vaše první Rolex a kolik stály?

Moje první Rolex, byl model GMT se zelenou ručičkou, kupoval jsem je u AD na Hong Kongu a přišly na 122tis. Psal se rok 2010. Uběhlo 13 let, tento model se už nějaký rok nevyrábí a na Chrono24 je lze koupit od 300tis výše.

A co vy?

R

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

čekám na ně. Od loňského jara jsem zapsaný na černé OP 36.

Aktuální cena je € 6300.

Že nebudou loni, s tím jsem počítal, ale teď mi řekli, že nemusí být ani letos. S tím jsem u takto běžného modelu nepočítal.

Ale těším se dál :⁠-⁠)

Ať ti suby dělají radost.

t

Upraveno uživatelem toto
Nechtěné odeslání
Odkaz ke komentáři

Moje první Rolex jsem si koupil u Bechyněho v roce 2013. Byly to GMTčka s černou keramickou lunetou. Čekal jsem na ně cca měsíc od objednání. Dostal jsem k nim VIP kartu a slevu pár jednotek procent. Vydržely u mě tři roky a pak šli o dům dál a byly nahrazeny Batmeneny, který máš dodnes.

Odkaz ke komentáři

2 hours ago, toto said:

Ahoj,

čekám na ně. Od loňského jara jsem zapsaný na černé OP 36.

Aktuální cena je € 6300.

Že nebudou loni, s tím jsem počítal, ale teď mi řekli, že nemusí být ani letos. S tím jsem u takto běžného modelu nepočítal.

Ale těším se dál :⁠-⁠)

Ať ti suby dělají radost.

t

Černé OP36 jsou moje první a (zatím) jediné. Nákup v červnu 2021, tehdy ještě za 5500. Pěkně nám to poskočilo.

Odkaz ke komentáři

Prvni byly moje prvni Oysterdate Precision ref. 6694 (mel jsem postupne dva ruzny kusy) koupeny pres eshop z Honkongu. Hodinky byly rocnik 1968 a na svuj vek byly v krasnym stavu. Vysly tehdy v roce 2009 (mozna 2010) po prepoctu z paypalu lehce pod 20k ceskych vcetne naramku 7835.

Upraveno uživatelem skalis
Odkaz ke komentáři

23.12.2017 - Rolex Explorer 1 ve 39mm, uz s tou delsi minutovou ruckou. Objevily se tu na foru za 120k, zanovni. Vyzvedaval jsem si je v Plzni. Vydrzely mi 2 mesice.
Z penez z prodeje jsem poridil dvouradkove tritiove Suby 14060 hned v unoru 2018, jete, bez niceho za 110k nebo tak nejak. Tady z fora. Ty mi vydrzely do cervna tehoz roku a za stejnou cenu jsem je prodaval.
V zari 2018 jsem si pk poridil stare Precision 6694 s modrym cifrem. Opet z fora. Asi za 50k. A ty mel dva roky do rijna 2020.
Pak se zacalo stavet a zarizovat, takze spousta hodinek to bohuzel odnesla. Mezi nima i Reversa, Inzenyry apod.
Kdyz pak vidim ty ceny dnes a hlavne ty tanecky kolem s dostupnosti, tak me to dost vytaci a namlouvam si, ze mi muze byt celej Rolex ukradenej. Ale nekde v zadu to porad cuka, ne ze ne.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...