Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Všem přeju šťastné, klidné a veselé prožití svátků vánočnich a ať se vám splní vaše přání a úspěšně vstoupíte do nového roku 2025.

Odesláno

Přátelé,
Přeji všem poklidné a veselé svátky. A v novém roce více tolerance, pochopení, dobrých skutků a zářivých úsměvů.
Tak ať nám to tiká!
defb523520335c61e0daa766419ff7b9.jpg

Připravil jsem více verzí, ale nebudu je frkat do každého vlákna zvlášť a nechám to v jednom ;)
035b40aa8acf8d9da309858f578e9c7d.jpg

d015dd04c01eed7e5c5feeccdbe49713.jpg

• Like 3
  • Díky 1
Odesláno

Tak se to nějak semlelo, že jsem poprvé na Vánoce zůstal sám, holt život vždycky nevychází, jak by si člověk přál...

Přeji všem hezký Štědrý den i sváteční dny příští a těm, co jsou na tom podobně jako já, tak ať příští rok u toho stromečku někdo sedí s námi...

• Like 6
  • Dát hlas 1
Odesláno

Vážení  chronokolegové, díky, že tu s Vámi můžu takhle být. Přeji Vám hlavně to štěstí, na Titaniku byli taky všichni zdraví a co z toho... 

Ať Vám to tiká. 

Odesláno

Připojuji se s přáním všeho dobrého v novém roce! A chtěl bych zvlášť poděkovat (Ro)Bertovi, protože jsem si uvědomil, že příští rok budu na tomto fóru už 20 let... Tím pádem se postupně a nenápadně stalo jaksi neoddělitelnou součástí mého života - a nebýt jeho, nevím, zda by toto fórum dnes ještě existovalo.

Odesláno

Kuci, hlavně zdraví, všechno ostatní nám může políbit prdel, nicméně i trochu toho štěstí je taky třeba, aby, když se náhodou dostanete "obrazně" na nějakej Titanic, ať máte to štěstí a vyjde na vás záchranný člun.

• Like 3
Odesláno
před 6 hodinami, Moty napsal:

Kuci, hlavně zdraví, všechno ostatní nám může políbit prdel, nicméně i trochu toho štěstí je taky třeba, aby, když se náhodou dostanete "obrazně" na nějakej Titanic, ať máte to štěstí a vyjde na vás záchranný člun.

Moty ,lépe bych to asi nenapsal. 🫡👍

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...