salámek Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Moc jsem toho za těch skoro 13 let tady nenakecal, ale za mě skvělý nápad. Varianta 1. se mi líbí nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března (upraveno) Varianta 1. ...tedy předpokládám, že Karel tam nezůstane, jinak bych musel volit 3. Upraveno 6. března uživatelem JR_2010 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března V 6. 3. 2025 v 11:23, Bert napsal: Radíme, já klidně zadám dvě varianty, jak jsem psal dříve. No a co je to podle Tebe spousta? Rozšířit Popravdě očekávám (s ohledem na cenu a vůbec) obří zájem, ale ano - zapomínám na realitu. Sypu si popel na hlavu a mlčím. Ovšem doufat v lepší zítřky nepřestávám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Mě se líbí dýnko ve variantě č. 3. Je to decentní. Cifr by se mi líbil v kombinaci stříbrná s černými ručkami a indexy, ale na to se asi nikdo neptal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 1 a 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 1 prípadne 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Souhlas s většinou: 1 (případně 3) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzerik1 Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Také jsem pro 1, ale vzal bych k tomu i tu 3 :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Za mě 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Líbí se mi, jak už jsme naučeni vzít i variantu bez Nicku, kvůli případnému dalšímu prodeji... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Já určitě 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Jednička! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března varianta 1. nicméně, bude možnost dokoupení druhého dýnka ve variantě 3 (viz tenge) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Raději variantu 1 Ale to dokoupení druhého dýnka není šptaný nápad, kdyby to šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března Přátelé, poraďte prosím jednomu pomaleji smýšlejícímu jedinci, kde se ty dýnka "navíc" jako vezmou? 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března (upraveno) Čekám, že je to o volbě 1, nebo 3 a ne, že je bude mít někdo současně. edit - aha, teď jsem dočetl nejnovější příspěvky a už dotaz chápu... Upraveno 7. března uživatelem Radim01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března Určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky