salámek Odesláno čtvrtek v 11:35 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:35 Moc jsem toho za těch skoro 13 let tady nenakecal, ale za mě skvělý nápad. Varianta 1. se mi líbí nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno čtvrtek v 11:35 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:35 (upraveno) Varianta 1. ...tedy předpokládám, že Karel tam nezůstane, jinak bych musel volit 3. Upraveno čtvrtek v 11:37 uživatelem JR_2010 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno čtvrtek v 11:38 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:38 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno čtvrtek v 12:15 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 12:15 před 49 minutami, Bert napsal: Radíme, já klidně zadám dvě varianty, jak jsem psal dříve. No a co je to podle Tebe spousta? Popravdě očekávám (s ohledem na cenu a vůbec) obří zájem, ale ano - zapomínám na realitu. Sypu si popel na hlavu a mlčím. Ovšem doufat v lepší zítřky nepřestávám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno čtvrtek v 12:20 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 12:20 Mě se líbí dýnko ve variantě č. 3. Je to decentní. Cifr by se mi líbil v kombinaci stříbrná s černými ručkami a indexy, ale na to se asi nikdo neptal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno čtvrtek v 12:36 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 12:36 1 a 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno čtvrtek v 13:38 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 13:38 1 prípadne 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno čtvrtek v 14:47 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 14:47 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno čtvrtek v 15:59 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 15:59 Souhlas s většinou: 1 (případně 3) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzerik1 Odesláno čtvrtek v 16:00 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 16:00 Také jsem pro 1, ale vzal bych k tomu i tu 3 :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno čtvrtek v 16:08 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 16:08 Za mě 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno čtvrtek v 16:10 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 16:10 Líbí se mi, jak už jsme naučeni vzít i variantu bez Nicku, kvůli případnému dalšímu prodeji... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno čtvrtek v 17:33 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 17:33 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno čtvrtek v 18:14 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 18:14 Já určitě 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno čtvrtek v 18:53 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 18:53 Jednička! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno čtvrtek v 20:05 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 20:05 varianta 1. nicméně, bude možnost dokoupení druhého dýnka ve variantě 3 (viz tenge) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno čtvrtek v 22:08 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 22:08 Raději variantu 1 Ale to dokoupení druhého dýnka není šptaný nápad, kdyby to šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno pátek v 06:46 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 06:46 Přátelé, poraďte prosím jednomu pomaleji smýšlejícímu jedinci, kde se ty dýnka "navíc" jako vezmou? 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno pátek v 07:01 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 07:01 (upraveno) Čekám, že je to o volbě 1, nebo 3 a ne, že je bude mít někdo současně. edit - aha, teď jsem dočetl nejnovější příspěvky a už dotaz chápu... Upraveno pátek v 07:02 uživatelem Radim01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno pátek v 07:23 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 07:23 Určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky