Kid_A Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 tak to je kruta omega lumi:))) vůbec jsem nevedel, ze tacho stupnice je luminoidni. parada!
MíraMíra Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Lepší než ohňostroj kua. Moc hezký.
siwi Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Pětky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Hezky, tvoje fotky me bavej. A tyhle petky jsou paradni.
patprom Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Omega ltdKurnik hezké !!! tak to je kruta omega lumi:))) vůbec jsem nevedel, ze tacho stupnice je luminoidni. parada!Lepší než ohňostroj kua. Moc hezký.No chlapi, ve skutecnosti je to jeste ostrejsi :-)
synek Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Lum-tec B32 Combat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník qoyi Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Steinhart bronze nr. 2 KIGA limited edition a nevim co ještě b-uhr ...
JAJA Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 Hulky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bells Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Inspiroval mě Sedlin se svými nightshoty s žárovkou a tak jsem taky něco zkusil
AndyAaron Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Tak tohle je vazne pecka! [emoji1303]
McStinger Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Takže Alpinám na nasvietenie lumi stačia dve sekundy pod žiarovkou
Bells Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Díky za chválu pánové. McStinger: Přesně tak, jen se k tomu musí přidat ještě 2 hodiny v PS
Frostie Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Parádní, pochváleno již v jiném vlákně!
kuncák7 Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Belles- parádní. Už dlouho se snažím po vašem vzoru něco vyfotit ( naposled jsem se s tím mořil včera 2 hodiny ) a výsledek je žalostnej ( ale opravdu žalostnej ). Takže budu už jen tiše přihlížet mistrům.
VintageLover Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Inspiroval mě Sedlin se svými nightshoty s žárovkou a tak jsem taky něco zkusil Pecka, máš fakt talent.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se