siwi Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 wunderbar... P1000770.JPGP1000772.JPG Jak s oblibou říkal náš němčinář: Ja, schön!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 (upraveno) Edit:gougy, dík za radu. Příště vyzkouším. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 6. srpna 2014 uživatelem Jeronimo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2014 Revue Thommen Diver Professional Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2014 Vostok Amphibia SE modifikace Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2014 Pokus s Mesiacom 30sek. Mesiac samotný 400mm 1/1600. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2014 dnes ma Oskar nočnú tuším.. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2014 Pokus s Mesiacom 30sek. Mesiac samotný 400mm 1/1600. Když dva dělají totéž....Nápad jsme měli stejný, ale mám se ještě co učit. Na hodinkách mám ještě navíc odraz měsíce asi z prosklení balkónu. To při focení nebylo vidět. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2014 Lumi se nesetrilo Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2014 Pěkné kluci, mě to včera nějak nevyšlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2014 Quartz Seiko SLT109P "Map meter,perpetual calendar, GMT" Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2014 (upraveno) Chtěl jsem si počkat na lepší polohu (okna mám na západ), foťáky jsem nachystal, a co se nestalo, já blb usnul. Upraveno 11. srpna 2014 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2014 Seiko SKX 007.Na kůži Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2014 Pokus o umění. Spartak (Prim).....a měsíc, který jsem ukradl Zhradovi z minulé stránky.... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 Quartz Seiko SLT109P "Map meter,perpetual calendar, GMT"Špica,Martine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 Taky se mi to obcas rozsviti.. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 Musím říct, že SEIKO má daleko lepší lumi než NUK. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 Mě to moc nesvítí, ale trošku přece Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 Patří to i sem. Více o lumi Primek zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/75202-fotografie-luminiscence-primek/ Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraff Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 Pozná někdo model? Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se