kotuc20 Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Odesláno 22. března 2016 Viem ze sa vám nemôžem rovnať ale mobilom celkom fajn.
HondzaX Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 Pánové super! Až se stydím, zejména když tu pak někdo napíše, že to fotil "ajfounem". Noční fotky prostě neumím.
Maxel Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 (upraveno) Pánové super! Až se stydím, zejména když tu pak někdo napíše, že to fotil "ajfounem". Noční fotky prostě neumím.A používáš nějakou appku?Já na to zneužívám manželčino plusko v kombinaci s Night Cam - Low Light Photo Camera:https://appsto.re/cz/U2qg1.i No a výsledek se dostavil sám. Jen to chce pevnou ruku nebo iStativ Upraveno 27. března 2016 uživatelem Maxel
HondzaX Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 (upraveno) Maxel: Moc díky za tip. Aplikaci vyzkouším. Třeba se mi pak začne dařit dosahovat alespoň částečně uspokojivých výsledků. Zatím jsem se o výsledek pokoušel jen přes aplikaci fotoaparát, a na to to zrovna asi není nejlepší. Upraveno 28. března 2016 uživatelem HondzaX
sashator Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Tomu se mi snad ani nechce věřit, že by Humberta takhle pěkně svítily ...ale na tvejch fotkách by snad svítily i kapsáče po prapradědovi...skvělá fotka!
siwi Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Tomu se mi snad ani nechce věřit, že by Humberta takhle pěkně svítily ...ale na tvejch fotkách by snad svítily i kapsáče po prapradědovi...skvělá fotka! Humberat nesvítily vůbec, ale na tý fotce je krásně vidět, jaká to byla škoda.
McStinger Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Tomu se mi snad ani nechce věřit, že by Humberta takhle pěkně svítily ...ale na tvejch fotkách by snad svítily i kapsáče po prapradědovi...skvělá fotka!
kuncák7 Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Přišel jsem si sem po dnešku spravit chuť, prolistoval to a zjistil, že nutně potřebuju nějaký hodinky s parádní lumi. Ach jo, to je závislost.Máte to pánové moc pěkný.
ensi Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Pár profláknutých kousků, co se mi sešlo doma...
nividic Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 jak se to odráží na tom lakovaným dřevě, nechápu jak to děláš Sedline!
Daemonultimate Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 (upraveno) Tohle tooly nebudou: Breitling Flayng B Chronograph Upraveno 14. dubna 2016 uživatelem Daemonultimate
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se