KFL Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února 39 minutes ago, Bert said: Běží VŘ. Máš nápad? Historicky bejvaly z těch středních dobrý Active24, Forpsi, Ignum (nyní Webglobe), VShosting. Z těch větších jsou dobrý ČRa. S těma všema mám dobrou zkušenost. Jen kdyby se ve VŘ objevily mezi ostatníma, tak třeba jako nějakej preferenční gram na váhu. 1
Tittus Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února před 3 hodinami, Bert napsal: Běží VŘ. Máš nápad? Posílám SZ 1
Frostie Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února @Bert také se rád budu v rámci mých možností podílet. Stačí sdělit č. účtu. 1
Prochy68 Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února K VŘ, mam cca 20 letou pozitivni zkusenost s Active24, asi to zalezi na konkretnich pozadavcich, ale v mem pripade jsem nenarazil na problem, ktery by s nimi nesel vyresit at se to tykalo spravy domen nebo webhostingu. Mluvim sveho casu a vyssi desitkach domen a webhostingu. 1
martin151 Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února před 6 hodinami, 01standa napsal: ...urcite velmi rád finančně podpořím Jawohl 1
OndraPod Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února Poslední dobou nejsem moc aktivním členem, ale to já jen čekám na probuzení ze zimního spánku a jarní mízu, moc rád na provoz/migraci přispěju! 1 1
Bert Odesláno 19. února Autor Nahlásit Odesláno 19. února Přátelé, DDOS útoky pokračují v míře neztenčené. A je to fakt mazec. Vím, nevidíte to z pohledu adminů, ale vidíte to z pohledu uživatelů. Za zpomalení chodu fóra se vám všem omlouvám, a abyste věděli, že nesedíme s Adaskem s rukama v klíně, tak sděluji, že ještě před migrací udělá Adasek další opatření. Tímto opatřením bude omezení počtu requestů na základě geoip. Dám vám vědět, kdy to bude, protože spuštění tohoto skriptu způsobí, že fórum bude cca 15 minut nedostupné. Je logické, že to uděláme někdy v noci. Příjemným důsledkem bude, že budou blokovány dotazy z lokalit, které jsou "proslavené" svou hackerskou aktivitou. Server tudíž nebude nepřiměřeně vytížen. Nepříjemným důsledkem pak bude, že z Číny, Indie, Filipín, Ruska, a nebo třeba z Ulanbátaru se na fórum budete dostávat pomaleji. Toto opatření bude trvat do migrace, tedy do konce 03.2026. Pak uvidíme, jak se server nového providera s těmi sračkami vypořádá. Již nyní vím, že lépe, ale tohle hodnocení nechám na realitě provozu. Prosím, pochopte, že pro vaše pohodlí s Adaskem nyní děláme maximum, zachovejte fóru přízeň, roBERT 26 17 6
Bert Odesláno 20. února Autor Nahlásit Odesláno 20. února Přátelé, Adasek vyslyšel mou úpěnlivou prosbu, aby ochraně fóra dal ve svém pracovním rozvrhu vysokou prioritu. Tedy to, co jsem v předchozím příspěvku sliboval někdy, je realitou. Pro ilustraci si dovolím sem lípnout Adaskovu zprávu: Je to tam - tedy predsazeny vyhazovac co limituje pocet pozadavku v zavislosti na zemi a jestli jde o zalogovaneho clena. Ladim prubezne parametry (jak moc skrtit co). Zatez to rozhodne snizuje, otazka je zda to bude stacit ve spicce. Budeme mit pak pekna cisla pro analyzu provozu a planovani migrace. Vidíte, vše zlé je pro něco dobré Borci, držme si palce. 5 5
PavelH Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února Moc diky za energii, kterou do toho kazdy vklada! Tak trosku se pohybuju v oboru (rekneme, castecne...) a jenom si tak pro sebe rikam, k cemu je ddos na forum o hodinkach. Chapu to u vseho mozneho jineho, ale z jakesi znalosti principu ddos si proste rikam, proc zrovna forum o hodinkach kdyz chci shodit prodejce letenek nebo tak, jasne, tam tomu racionalu za tim rozumim (ne, ze bych s nim souhlasil), ale toto...
temp23 Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února Já se těm útokům nedivím, když vidím jaký hovado tohle fórum vede, žádná svoboda slova, chová se jako diktátor a jemu nevyhovující příspěvky permanentně maže, stanovuje nesmyslná pravidla. Předpokládám, že ani tento příspěvek nebude zveřejněn, protože je to srab. 2 12
juk Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února (upraveno) @Bert bude s migrací Chronomagu jeste kapacita na nový Knife.cz? Jinak moc díky. Fórum je mnohem svižnější. Upraveno 20. února uživatelem juk 1
Lamiczka Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února Před hodinou, temp23 napsal: Já se těm útokům nedivím, když vidím jaký hovado tohle fórum vede, žádná svoboda slova, chová se jako diktátor a jemu nevyhovující příspěvky permanentně maže, stanovuje nesmyslná pravidla. Předpokládám, že ani tento příspěvek nebude zveřejněn, protože je to srab. Já naopak tento příspěvek s radostí zveřejňuju. Osobně se snažím, aby tu svoboda slova byla – jen pro mě má tu (ne)příjemnou vlastnost, že neznamená svobodu od pravidel, slušnosti a elementární sebekontroly. To ale není diktatura, to je běžný provoz každého normálně fungujícího fóra. Podobné výlevy mě (a tuším ani nikoho z moderátorů) neurážejí ani neděsí, spíš mi připomínají staré dobré pravidlo internetu, že forma a obsah často vypovídá víc o autorovi než o cíli sdělení. Pokud už má někdo potřebu podobně razantních soudů, přišlo by mi fér je vynášet pod vlastním nickem. Hezký den a klidný tikot 1 11
Xenomorfus Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února temp23: Nikdo Ti nebrani zalozit si vlastni forum a nastavit si tam vlastni pravidla. Navic Te nikdo nenuti tady prispivat a nebo to tady vubec cist. Ja sem velmi spokojeny s tim, jak to tady Bert a tym moderatoru vede, protoze to vyrazne omezi hloupe vylevy bezmozku jako jsi Ty. 2 2 5
Bert Odesláno 20. února Autor Nahlásit Odesláno 20. února před 4 hodinami, temp23 napsal: Já se těm útokům nedivím, když vidím jaký hovado tohle fórum vede, žádná svoboda slova, chová se jako diktátor a jemu nevyhovující příspěvky permanentně maže, stanovuje nesmyslná pravidla. Předpokládám, že ani tento příspěvek nebude zveřejněn, protože je to srab. Na tomto příspěvku, jinak venkoncem nezajímavém, je signifikantní jedna věc. Nikoli to, že je napadán Bert (Bert je na to zvyklý), ale to, že pisatel napadá pravidla. Označuje je za nesmyslná. Inu, pokud toto KDYKOLI v minulosti nastalo, VŽDY šlo o nespokojenost nováčka s pravidlem, které mu znemožňovalo prodej, respektive jej umožňovalo pouze těm členům, kteří mají více než 50 příspěvků, a jsou registrováni na fóru déle než půl roku. @temp23 se registroval nedlouho po té, co se zde neúspěšně (a dostal od moderátora ban) pokoušel prodat ve vlákně "Opravy, servis a pomoc s hodinkami" hodinky značky BaM člověk, který působí jako radní v jednom městysi na plzeňsku, nemá v místě příliš dobrou pověst, a jehož soukromý telefon vypadá třeba nějak takto: 7** *2* **9. Považujte, prosím, kolegové za náhodu, že se s členem @temp23 rozloučím familierně slovy: neser Vláďo 5 1 5 3
alois Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Berte a ostatní díky. Jsem z oboru a vím, že útoky jsou podnikány na ledacos. Však ono se to někde povede. Všem hodně zdaru!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se