Jenkiz Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Ty SOH mi přijdou vyloženě divné, navitimery pro ženské, proč ne, ale u těch chronomatů mi přijde, že už to prostě nejsou chronomaty. Na videu sice vypadají líp než na produktové fotce, ale stejně to neni ono. Luneta je jak na aquaracerech, vintage tah mi k nim taky moc nejde a nové/staré logo se podle mě hodí spíš na vintage kousky, ale na sportovních nemá co dělat (okřídlené logo bylo nejvíc). Na druhou stranu je fajn zmenšení na 42 mm a datumka na šestce je za mě určitě posun k lepšímu (obecně mě datumky umístěné mezi 4 a 5 na ciferniku ruší) Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Za mě dobrý, aspoň ušetřím. Tohle mě fakt nebere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Ty barevny jsou nahodou vtipny docela se mi libi. Je to teda limitka, ale neni to cenove uplne ulet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 To se mi zdá nebo ty SO maj lunetu zkosenou dovnitř? To by se sklem mohlo dělat fajn efekt. Indexy jsou ale divný a podle mě se okoukaj. A nějak jim chybí jistá breitlingovská masivnost. Jinak asi nikdy nepochopím lunety, kde buď barvy nebo indexy se liší v horní a dolní půlce. Proč jsou na Chronomatech minutový indexy 45 až 15... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 57 docela hezký, akorát nevím, proč do nich nedali ten svůj inhouse co má poslední verze SOH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
426kahemi Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 To se mi zdá nebo ty SO maj lunetu zkosenou dovnitř? To by se sklem mohlo dělat fajn efekt. Indexy jsou ale divný a podle mě se okoukaj. A nějak jim chybí jistá breitlingovská masivnost. Jinak asi nikdy nepochopím lunety, kde buď barvy nebo indexy se liší v horní a dolní půlce. Proč jsou na Chronomatech minutový indexy 45 až 15...Protože lze 15 a 45 prohodit, jak už jsem psal výše.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Což nic neřeší. Tak to bude na druhý půlce.Já jsem omezenej a uznávám jen 0-15(20) nebo nic nebo všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Neviem, asi sa budem opakovať, ale u všetkých troch modelov mi chýba "maskulinita", kvôli ktorej som si kedysi kupoval BfB, mal 3x avenger a chronomat. Nový Chronomat mi pripomína skôr Aikon od ML a Navi bez chrona mi nehovorí nič už od začiatku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Ten Chronomat s tím tahem vypadá docela dobre. Ale bude záležet naživo, jestli to nebude pruser. Zbytek je pro buzny a Navitimer is dead :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 (upraveno) SOH, hrozný. Uvidíme v reálu. Chronomat za mne ok. Upraveno 16. dubna 2020 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 (upraveno) 57 docela hezký, akorát nevím, proč do nich nedali ten svůj inhouse co má poslední verze SOH Predpokladam z je to hlavne kvoli vyske Tudor calibru. Pri tych 57 sice nie je uvedena vyska puzdra ale vyzeraju byt dost chude... btw nemaju srobovaciu korunku a WR je 100m. Mna skor zaraza preco je to v 42mm. Keby to dali v 39 alebo 40 tak by som im to asi zozral aj s navijakom ale naco robit vintage throw back model v rovnakom formate ako modernu interpretaciu ktore je 42mm. Podobne ako TAG aj Bretling si chcel asi spravit svoje BB58 ale ja to tam nevidim... Mozno zmenim nazor ked ich uvidim na zivo... Neviem, asi sa budem opakovať, ale u všetkých troch modelov mi chýba "maskulinita", kvôli ktorej som si kedysi kupoval BfB, mal 3x avenger a chronomat. Nový Chronomat mi pripomína skôr Aikon od ML a Navi bez chrona mi nehovorí nič už od začiatku. Pozri si ich webcast a tam ti CEO vysvetli kde je maskulinita... Asi okolo 5:45 sa na to sustredi. Tiez ti niekolko krat zopakuje ze Breitling je Cool a Relaxed... len aby sa nezabudlo lebo z hodiniek to velmi citit nie je. Tak zly marketing od velkej znacky som uz davno nevidel... Upraveno 16. dubna 2020 uživatelem Vortex-Tempus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Vám se ten bambusovej náramek fakt líbí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Hele v reálu to muže bejt retro pecka anebo velkej pruser :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Mě se ty 57 sakra líbí, to bych doma hodně bral... já mám veselé barvy rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Mně se ten bambus líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 BarvičkyTen pletený tah až k pouzdru je skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Je to jak Bulova astronaut. Žádný nožky a tah někam pod pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uhkrtek Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 Má někdo nějakou zkušenost jak moc jsou koncové ceny uvedené na stránkách Breitling závazné pro lokální dealery? Jinak řečeno kolik Vám dali slevu když jste kupovali nové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Za mě je ten tah přeukrutný. Nevím jestli bych to dal. Ještě jsem to neviděl naživo, ale z offi fotek je to pro mě hrůza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Bambusovej náramek moc ne-e... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se