Frostie Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Ja jsem nepsal kdo vlastni skodovku, ja jsem psal podporit ceskou ekonomiku, to jest mzdy tisicum cechum.Tisíce Rumunů z Mioveni také podporují rumunskou ekonomiku. Nebo jak jsi to myslel?
Návštěvník Mav. Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Jen ze zvedavosti - co dela ceskou znacku skutecne ceskou znackou? A kdyz si v CR koupim svycarske hodinky, ceskou ekonomiku jsem "nepodporil"?To by mne také v tom dnešním globálním guláši zajímalo. Kdo jí vlastní? Kde má centrálu? Odkud je vedení? Kde platí daně? Jak ji zákazníci vnímají? Jak se sama prezentuje?
wizard-ov Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Jsme už hodně OT, ale všem zájemcům doporučuji k prostudování...
wizard-ov Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Jinak, jak všichni jistě dobře víte - nejlepší český kombík už je přece znám, ne ? A soused z Boleslavi bude takhle malinkej....
M3maniac Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Tisíce Rumunů z Mioveni také podporují rumunskou ekonomiku. Nebo jak jsi to myslel?Napsal jsem kdyby jsi aspon koupil skodovku a podporil ceskou ekonomiku. Nepsal jsem o podpore rumunske ekonomiky, ta je mi lhostejna.
M3maniac Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 A jeje, takze to ze ve skodovce dela tisice cechu s nadprumernym platem a ze se skodovce vseobecne dari nema vliv na ceskou ekonomiku jo? :-)))
Maxmillian Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 No hlavne to prece zalezi na tom kolik z tech zamestnancu ma rolexy ne? Teda pokud se nebojej vybocovat... ;-)
JohnDoe Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Chtel jsem tim rict, ze podobne reci jsou smesne a je lhostejne, kdo je akcionar / spolecnik. To by mne také v tom dnešním globálním guláši zajímalo. Kdo jí vlastní? Kde má centrálu? Odkud je vedení? Kde platí daně? Jak ji zákazníci vnímají? Jak se sama prezentuje?
M3maniac Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Tak ses aspon pri nedeli zasmal Johne :-) ja se pri pohledu na nektere dacie moc nesmeju, je mi spis soufl ( treba lodgy )
Návštěvník Kamil Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Klobouk dolů - půl roku jsem na Žižkově bydlel ve firemním bytě a mazec... do Aera jsem mohl chodit v papučích, jak to bylo kousek, Stroh tekl proudem...zlatá Ostrava, tady je to všechno takové jemnější a noblesnější. No zamlada jsem taky dost chlastal...
shewcza Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 (upraveno) M3- hele a nejsi ve špatným tématu? Nemám rád tohle rozdělování lidí podle toho v čem jezdí. Co nosí, kde bydlí atd. Tady jsme si všichni rovni, prostě chrono postiženci. Nekaž mi prosím pohled na toto forum. Dík Edit: jo a nejezdím v dacii Upraveno 11. března 2018 uživatelem shewcza
minimus80 Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Ja jazdim lodgy a som spokojný pankhart :-D
Bert Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 A máš blbej vkus na auta. Jezdit s loganem cti netratí, ale prohlašovat něco o spokojenosti je blbost.
didi986 Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Ak si dobre spominam na svoju prvu pracu a mesacny plat, tak mam hodinky vo vyske rocneho platu
Radik Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Tak to jsem se při při přebírání svejch posledních "doufámdefinitivek" pěkně ztrapnil, když jsem si pro ně přijel autem, jehož zbytková prodejní cena nedosahuje ani poloviny ceny těch hodinek! Jéééééžišmarjááááááá, takový faux pas..... A to jsem ten den během hodiny řešil předání hned se dvěma chronomagory. Denjl, shewczo, sorry a děkuju vám, že jste zachovali dekórum a taktně to přešli mlčením :D No na lepčí auto kvůli těm hodinkám už nezbejvá, no... Jak psal siwi, je to o prioritách
tano Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Radik: mas muj obdiv chlape!! Libi se mi srdcari
AndyAaron Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Tak koukam, ze jsme na tom s Radikem podobne. Akorat teda mi naprosto vyhovuje v cem jezdim a menit nemam duvod
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se