Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ještě bych to nelockoval. Možná zde obratem zveřejním důležité informace, které změní názor mnohých na značku ROLEX!

Také jsem nelenil a napsal email bechyněmu. Odpověď zveřejním, jakmile bude můj dotaz zpracován. Možná se nakonec názorově přikloním k Mav.

www.hodinarstibechyne.cz
marketing@hodinarstvibechyne.cz

Vážení,

obracím se na Vás, jakožto na osoby zodpovědné za PR a tímto žádám o vyjádření k záležitosti, která je pro mne velmi zásadní.

Jakožto potenciální zákazník a fanoušek značky ROLEX, se neztotožňuji s ideou sportovního rybolovu. Je mi známo, že jste pro propagaci hodinek TUDOR, zvolili osobu rybáře Jakuba Vágnera. Také je mi známo, že jsou obě značky úzce provázány a obě ve vlastnictví současného majitele Hanse Wilsdorfa.

Organizace Peta, zahrnuje sportovní rybolov mezi kruté sporty a ve svých kampaních se od těchto aktivit distancuje. Např. Ministerstvo životního prostředí v Oklahomě vypracovalo studii, podle níž až 43% vytažených a opětovně puštěných ryb do týdne umírá vlivem bolestivých traumat, enormního nahromadění kyseliny mléčné do svalů, poškození jemných ploutví, nebo poškození žaber z pobytu na vzduchu.

Hodinky ROLEX znám výborně z jejich reklamních kampaní. Hodinky TUDOR znám z reklamních kampaní v National Geographic. Vždy jsem obě značky vnímal jako "eco friendly".

K mému dotazu, jak se firma ROLEX a Hodinářství Bechyně staví k otázce veganství? Je ROLEX "vegan positive"? Jistě se shodneme, že veganství bude v dohledné době pro každého nutností a byla by škoda, aby značka ROLEX nereflektovala současné trendy.

Předem děkuji za odpověď
Věřím, že i nadále si značka ROLEX udrží mou přízeň
S pozdravem a přáním pěkného dne
Stanislav Vokoun

Upraveno uživatelem azeppelin
Odesláno

Zeppelime, nevim jestli jsi to opravdu udelal, ale pokud ne, tak jim to prosim posli. Tu odpoved musim videt :)

Odesláno

Tvl veganství a rolex.   To je fičák.

Nemělo by to být v sekci humor?

Návštěvník Mav.
Odesláno

Vcera jsem koukal, jestli Jon Snow nebude mit Orienty v provedeni Open Heart a nebo alespon RLX. Vubec ho tam nedali, ani jako vegana. Jen ty bily limecky z Kralova pristaviste.

Zamkne uz nekdo to vlakno konecne?

Návštěvník Mav.
Odesláno

Fajn, tak popojedem ať je sranda.

Stejně mi přijde divný, proč má na tomto fóru Rolex svý vlastní vlákno a Casio ne.

Návštěvník Mav.
Odesláno

OK. Casio mají dobrý poměr ceny k měsíčnímu platu. Může tu být extra sekce pro jejich vlákna?

Odesláno
  V 31. 5. 2016 v 10:43, Mav. napsal:

OK. Casio mají dobrý poměr ceny k měsíčnímu platu. Může tu být extra sekce pro jejich vlákna?

Neeeee

Odesláno
  V 31. 5. 2016 v 10:36, VintageLover napsal:

Hele Mave, přestaň furt píchat do vosího hnízda. Tohle téma zní "Měsíční plat a cena hodinek".

Jestli chceš popojet, tak popojeď třeba do prdele.

:lol2: :lol2: :lol2: jsi mě sesadil ze židle

Odesláno (upraveno)
  V 31. 5. 2016 v 10:43, Mav. napsal:

Přestaň se tak moc snažit, je to trapné.

Upraveno uživatelem Exiztence
Návštěvník Mav.
Odesláno
  V 31. 5. 2016 v 11:05, Exiztence napsal:

Přestaň se tak moc snažit, je to trapné.

To už přeci dávno.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...