Porsche_911 Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Jsem pro. Končím diskuzi a přesouvám se do vlákna humor pro příště.
kuncák7 Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 V 30. 5. 2016 v 14:00, xcmaniax napsal: PLS LOCK Byl jsem pro už cca před 20 stranama.
azeppelin Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 (upraveno) Ještě bych to nelockoval. Možná zde obratem zveřejním důležité informace, které změní názor mnohých na značku ROLEX! Také jsem nelenil a napsal email bechyněmu. Odpověď zveřejním, jakmile bude můj dotaz zpracován. Možná se nakonec názorově přikloním k Mav. www.hodinarstibechyne.czmarketing@hodinarstvibechyne.czVážení,obracím se na Vás, jakožto na osoby zodpovědné za PR a tímto žádám o vyjádření k záležitosti, která je pro mne velmi zásadní.Jakožto potenciální zákazník a fanoušek značky ROLEX, se neztotožňuji s ideou sportovního rybolovu. Je mi známo, že jste pro propagaci hodinek TUDOR, zvolili osobu rybáře Jakuba Vágnera. Také je mi známo, že jsou obě značky úzce provázány a obě ve vlastnictví současného majitele Hanse Wilsdorfa.Organizace Peta, zahrnuje sportovní rybolov mezi kruté sporty a ve svých kampaních se od těchto aktivit distancuje. Např. Ministerstvo životního prostředí v Oklahomě vypracovalo studii, podle níž až 43% vytažených a opětovně puštěných ryb do týdne umírá vlivem bolestivých traumat, enormního nahromadění kyseliny mléčné do svalů, poškození jemných ploutví, nebo poškození žaber z pobytu na vzduchu.Hodinky ROLEX znám výborně z jejich reklamních kampaní. Hodinky TUDOR znám z reklamních kampaní v National Geographic. Vždy jsem obě značky vnímal jako "eco friendly".K mému dotazu, jak se firma ROLEX a Hodinářství Bechyně staví k otázce veganství? Je ROLEX "vegan positive"? Jistě se shodneme, že veganství bude v dohledné době pro každého nutností a byla by škoda, aby značka ROLEX nereflektovala současné trendy.Předem děkuji za odpověďVěřím, že i nadále si značka ROLEX udrží mou přízeňS pozdravem a přáním pěkného dneStanislav Vokoun Upraveno 30. května 2016 uživatelem azeppelin
skalis Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Z frasky se stava absurdni drama... Stanislav Vokoun
Návštěvník Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Zeppelime, nevim jestli jsi to opravdu udelal, ale pokud ne, tak jim to prosim posli. Tu odpoved musim videt
bubuking Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 chudak Hans ...uz je skoro sedesat let mrtvej...
Marhi Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Tvl veganství a rolex. To je fičák.Nemělo by to být v sekci humor?
Návštěvník Mav. Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Vcera jsem koukal, jestli Jon Snow nebude mit Orienty v provedeni Open Heart a nebo alespon RLX. Vubec ho tam nedali, ani jako vegana. Jen ty bily limecky z Kralova pristaviste. Zamkne uz nekdo to vlakno konecne?
SCIFI Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Proc by to zamykali? Jen ať si Tvé prinosne posty o rolexu každý přečte.
Návštěvník Mav. Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Fajn, tak popojedem ať je sranda. Stejně mi přijde divný, proč má na tomto fóru Rolex svý vlastní vlákno a Casio ne.
VintageLover Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Hele Mave, přestaň furt píchat do vosího hnízda. Tohle téma zní "Měsíční plat a cena hodinek".Jestli chceš popojet, tak popojeď třeba do prdele.
Filip.J Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 V 30. 5. 2016 v 14:31, azeppelin napsal: www.hodinarstibechyne.czmarketing@hodinarstvibechyne.cz Vážení,...
Návštěvník Mav. Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 OK. Casio mají dobrý poměr ceny k měsíčnímu platu. Může tu být extra sekce pro jejich vlákna?
kuncák7 Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 V 31. 5. 2016 v 10:43, Mav. napsal: OK. Casio mají dobrý poměr ceny k měsíčnímu platu. Může tu být extra sekce pro jejich vlákna?Neeeee
Bells Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 V 31. 5. 2016 v 10:36, VintageLover napsal: Hele Mave, přestaň furt píchat do vosího hnízda. Tohle téma zní "Měsíční plat a cena hodinek".Jestli chceš popojet, tak popojeď třeba do prdele. :lol2: jsi mě sesadil ze židle
Exiztence Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 (upraveno) V 31. 5. 2016 v 10:43, Mav. napsal: OK. Casio mají dobrý poměr ceny k měsíčnímu platu. Může tu být extra sekce pro jejich vlákna?Přestaň se tak moc snažit, je to trapné. Upraveno 31. května 2016 uživatelem Exiztence
Návštěvník Mav. Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 V 31. 5. 2016 v 11:05, Exiztence napsal: Přestaň se tak moc snažit, je to trapné. To už přeci dávno.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se