zbuddy Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 (upraveno) sorry, úplně jsem to přehlédnuldal jsem tam Schwalbe Durano 1,1 dopředu i dozadu + odpovídající dušev pohodě to jezdí i polní cesty, nášlap šel jen o pár milimetrů dolů, ale ta šířkaplášťů je hodně znát, okamžitě jak jedeš na zpevněném povrchu jsi rychlejšíuž mě cyklisti nepředjíždí vyjma žiletkářů Dle zkušeností jiného borce z FB Koloběžek, tam vejde duše 1,5". Možná by vešla i nějaká do 1,75", ale 1,75" -2,25" asi už ne... Zajímavé, používáš termín žiletkáři, jako moje žena, původem z Brna. Asi se to používá v celé republice, myslel jsem si, že to je, jako mnoho jiných, brněnské specifikum ;-) Upraveno 8. září 2017 uživatelem zbuddy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 ale prostě to nebylo onopřesně tak..zážitek z jízdy na kolobce je úplně jinde než na kole. navíc na expressu mám skoro stejnou průměrnou rychlost jako jsem míval na kole - z kopce to prostě jede rychleji a hlavně jsem po jízdě celej krásně protaženej - z kola mě akorát bolel zadek a záda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Minulý víkend jsme si vzali koloběžky do auta a vyrazili na pár dnů na jih, do Slovinska. Během dvou dnů jsme dali 50 km po pobřeží a byl to dokonalý relax a pohoda. Podél celého pobřeží Slovinska vede luxusní cyklostezka, údajně začíná v Terstu a kde končí, nevím, my dojeli jen na chorvatské hranice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Piraň je stále pěkná (a kolobky též). Musím ženě navrhnout, ať si kolečka vezme příště taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 Včera byla možná poslední možnost, jak se letos pořádně projet. A protože jsme si v létě říkali, že zkusíme dojet na Potštejn, vyrazili jsme. Sice dlouho a vrátili se skoro za tmy, ale bylo to skvělé a navíc náš rekord - 70,5 km! Dali jsme to na 3 piva, 3 kafe, banán a párek v rohlíku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Sezóna se blíží, nemáte někdo zájem o Kickbike Race Max 20?:-) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/114751-p-kickbike-race-max-20/?hl=kickbike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 večerní projížďka. už jsem měl docela absťák.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Trošku jsem se tady začetl a musím uznat, že se mi ty kolobrndy začaly zamlouvat Ovšem tady u nás na Karvinsku to nějak nefrčí ... ale věřím, že na protáhnutí těla to bude lepší než kolo . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Je to takový že ji vezmeš ze sklepa a jedeš. Žádný spešl oblečení nebo boty, prostě jen sportovní, helmu na hlavu a frčíš protáhnout tělo. Dneska jsem odpo dal rychlou dvacku okolo komína, hodinka pohybu a je to supr. Hned, impulzivně a cyklostezky jsou všude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 minulou neděli jsem dal náročnou, ale krásnou 40km trasu podzvičinskem i přes zvičinu dnes zčásti terénních 20km jinak zjišťuju, že čím jsem starší, tím mě kolobka baví snad stále víc. tenhle styl pohybu mě takňák sportovně naplňuje.jo, a po roce soužití nedám dopustit na express - neumím si představit kolobku, která by mi víc vyhovovala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 jezdím co to jde, skvělej nástroj na udržování kondice - posilovna a dopravní prostředek v jednom. neznám lepší pohyb.pár mobilomomentek z vyjížděk.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 Taky jsem dopoledne byl protáhnout nohy po placaté Hané Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 Taky jsem ji zas po case prisel na chut. Snad si vzpomenu soupnout sem v tydnu hodinkokolobkofoto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Ježiš to jsou krásný fotky.<br />Já budu moct nejdřív za půl roku...<br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Tak jsem konečně taky udělal foto z ranní cesty do práce. A i s hodinkama, když už jsme na hodinkovym fóru, né? P.S.: hlodá ve mně, že bych pustil Mibo Express 20/20, abych uvolnil místo na něco dalšího. Tak kdyby někdo chtěl... Kostka Rebel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Dnešní dovolenková koupačka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Na čekané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Když už se tu srovnávalo kolo a koloběžka, jak vám to kluci jede na velkých koloběžkách do kopce? Rovina mi jde, z kopce mi to jede taky pěkně, ale do kopce mám pocit, že jedu asi stejně rychle, jako kdybych rychle šel... mám skládačku Oxelo Town 9 EasyFold na rychlé přesuny městem, se sportovními modely se to nedá srovnávat. Jde mi o to, zda je to prostě vlastnost pohybu na koloběžce nebo jen mou malou vytrénovaností a pidikolečkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Vlastnost pohybu. Najezdím tak 2, možná 3 tisíce za rok a každý kopec nahoru je pomalý posun vpřed,i když jsem na rovinách časem zrychlil, tak kopce ne. Jezdím Kostku Tour Max a předtím jsem jezdil Yedoo Mezeqa Mezeq new, ale nic z toho do kopce prostě nejede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Mám něco přes dva roky maličko poladěného Wolfera a na něm to do kopce dá něco kolem 12km/h - což je lepší, než rychlá chůze. S čímkoliv těžším (mám ještě Kostku Hill 20/20 prototyp z doby, než se z ní stal Twenty nebo Tourku) to nebylo ono, s čímkoliv menším (K5, K7) také ne. Tj. jde to, ale bavíme se o koloběžce s velkým kolem (tj. kolem, které má samo o sobě nějakou setrvačnost v rotaci) a velmi lehkým rámem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se