Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A netvrdil jsi u piva náhodou, že ty si to určitě nebyl? :D

Já jsem tvrdil věcí... :D 

Měli bychom to zase zopakovat!  :cheers: 

• Odpovědi 11,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

kolega vybíra teď v práci hodinky...chce upgrade z Police na Tommy Hilfiger...auvajs

Odesláno (upraveno)

Z blata do kaluže :frusty: To mi pripadá ako keď prišiel ku mne kamoš s Moonwatche fejkami a keď som mu na to prišiel, tak o týždeň mi prišiel ukázať, že už teraz má fakt suprové hodinky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem brumko
Návštěvník Radius
Odesláno (upraveno)

V sobotu ve Varech jsem se cestou od vřídla k Puppu nestačil divit - za výlohou asi pěti butiků - mimo běžné konfekce do dvou kil - třeba Romain Jerome titanic dna, Hubloty, de Grisogono, Bovet, AP, JLC, hromady sověty milovaných úlysnejch nardénů ...od všeho celý plata kousků, nestačil jsem se divit, značky, který jsem na vlastní oči nikdy neviděl, Pařížská je proti tomu vietnamská tržnice. To vše pouze za výlohou, uvnitř měli určitě víc, ale to by mě asi už složilo :)

Upraveno uživatelem Radius
Návštěvník Radius
Odesláno

JJ, Azra, ale tak třikrát tak velká, než na Venclu. I když na Venclu mají za výlohou Parmigiani Bugatti za osm míčů.

Odesláno

A hele! Hodinky pro Sphinxxe. Pro něho jsou všechny ostatní malý :D  Kde to maj tohleto?

Mohl by si k tomu nechat usit nato ze zavesu.

Odesláno

A hele! Hodinky pro Sphinxxe. Pro něho jsou všechny ostatní malý :D  Kde to maj tohleto?

A ani nejsou moc dojebaný, to by je mohl vzít. :D

Odesláno

A ani nejsou moc dojebaný, to by je mohl vzít. :D

Ale nejdřív by musel zvážit, jestli se mu vejdou do trezoru  :D

Odesláno

Včera kolem 18h, průhonický Lidl, anglicky hovořící pán v obleku kupoval Prosecco, tak jsem se ho ptal, kde ho tam mají a až když jsem odcházel od pokladny, tak jsem si všimnul jeho GMT Master II :-)

Odesláno

Při snídani v kavárně jeden chlapík v "úžasné" teplákovce prokázal aspoň hodinkový vkus s IWC BP

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...