Chorche Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 (upraveno) Na Harfě ve výtahu, jsem cestou do kanclu zahlédl Archimede Klassik Chrono, že by někdo zdejší? (a jel výše než do 9.patra) Upraveno 1. srpna 2016 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Na Harfě ve výtahu, jsem cestou do kanclu zahlédl Archimede Klassik Chrono, že by někdo zdejší? (a jel výše než do 9.patra)Ty tu snad mám jen já a na Harfě jsem nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Ty tu snad mám jen já a na Harfě jsem nebyl.Tak tady asi mame jednoho nepacienta s dobrym vkusem chtel jsem se ho zeptat, ale v preplnenem vytahu se mi do toho moc nechtelo... Odesláno z mého LG-D722 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Přejímací technik u Forda v Třebíči Tissot T-Touch na tahu, jestli je taky pacient zatím nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 (upraveno) Úplně to vidím (v plným výtahu): "šéfiku, máte pěkný kukačky... jo, nevíte, jestli koza dojí krev...?" Mohl jsi mít pár lidí na svědomí... Tak tady asi mame jednoho nepacienta s dobrym vkusem chtel jsem se ho zeptat, ale v preplnenem vytahu se mi do toho moc nechtelo...Odesláno z mého LG-D722 pomocí Tapatalk Upraveno 1. srpna 2016 uživatelem Mischa80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henryK99 Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Zdravím všechny, nevíte náhodou, co je tohle za kousek? PANERAI? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Úplně to vidím (v plným výtahu): "šéfiku, máte pěkný kukačky... jo, nevíte, jestli koza dojí krev...?" Mohl jsi mít pár lidí na svědomí... Dobrá fotka Myslím, žes to trefil přesně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henryK99 Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Mám ještě jednu fotku...lepší.... :-) takže? Jsou to PANERAi nebo něco jiného? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drakan85 Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Okolo 15:30 v Brně. Šalina 1 na Antonínské. Propásl jsem kozu na pánovi se skládacím kolem - měl Moonwatche, ale už jsem měl zpoždění. Někdo odsud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Mám ještě jednu fotku...lepší.... :-) takže? Jsou to PANERAi nebo něco jiného? Děkuji.Podle tloušťky fontu bych spíš řekl Lum-Tec, nebo tak něco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Ty fotky jsou na houby, ale Luminor Marina 1950 by to byt asi i mohly. Vyfot to lip, nebo aspon rekni kdo to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Jsem nějak zaspal dobu, delší dobu jsem nebyl u Dušáků a v Arkádách na mne vykoukly Bally Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RocketRaccoon Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2016 Tramvaj c.20 a americky turista se starsimi fullgold Rolex Datejust. Vypadaji paradne i pres naprosto omlacene pouzdro.)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2016 Včera v obchodě na náměstí Zakynthosu ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2016 Včera nějak po sedmé večer tramvaj 24 z Karlova náměstí do Nuslí: Certina DS Podium quartz chrono v titanu na tahuDnes nějak kolem půl deváté tramvaj 3 z Karlova náměstí do centra: nějaké anadigi Certiny na černé kožceNa oboje rozhodně lepší pohled než na ty fejkové Royal Oaky s malou měsíční fází mezi indexy 7 a 8, co jsem viděl v úterý v tramvaji 18 z Nuslí směrem do centra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2016 Mají toho plnou loď.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RocketRaccoon Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2016 Pred hodinou v tescu na andelu IWC Aquatimer 2000 v titanu na gume. Paradni stroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Toboga Zličín Praha, mladá paní pěkný Submarinery. Těm ženským strašně sluší, to se musí nechat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lihard Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 Pár fotek z leteckého muzea v Mladé Boleslavi....je to přes sklo, ale snad o.k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 U streleckeho mostu pan na zahradce kavarny nejake PAMy na ruce, a mam dojem, ze zaregistroval i moje SMP ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se