Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 3. 8. 2017 v 17:03, AndyAaron napsal:

Metro, tentokrat prazske a jedny cerne Mondaine...

ANDY ! super, vidím že budú príspevky aj z Prahy nie len NY :photo:

Odesláno

Dnes  Ostrava tram c.:2 z Miroveho namesti v cca 15:50 smer Vyskovice. Starsi pan a na ruce olivove "kocoury" (pro neznale - Casio Rangeman)

Odesláno (upraveno)

Mam tu neco dalsiho. Konecne jsem stahl fotky z fotaku a v Bryce parku jsem zachytil SMP. A jeho kolega mel tusim expy dvojky, pokud si dobre pamatuju. Na fotce je nemam, respektive mam, ale jen je videt tah...

539d3bcee03579b44ac0470bc7d8121d.jpg

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odesláno

Včera bohato v Te Praze..4 typové, od pohledu zabijáci.. velel jim jeden s mírama 170kg x 200cm a obvod ruky snad 30cm ..poprve jsem viděl nastavovany tah u submarineru v modré v bílém zlatě..s ohledem na ty řetězy zlata to sedělo.

Pak v Paladiu SOH na meshi, nejake ty R..a nepříjemná paní v Omega boutique na Staromaku..ta to pokazila.

Odesláno (upraveno)

Ja byl taky vcera v tom Omega boutique a tak neprijemnou prodavacku jsem dlouho nevidel... Nastesti tam byla jeste jedna normalni...

Upraveno uživatelem Sirden
Odesláno

Ctvrtek dve jednani se spagetkama. Dopoledne Daytony s cernym cifrem a nas klient mel Omegy DeVille.

Odpoledne Suby bicolor.

Jo a v pondeli jsem zapomnel zminit jednani s ruskou damou s Cartier Santos bicolor. Celkove mela styl.

Odesláno
  V 5. 8. 2017 v 19:14, Sirden napsal:

Ja byl taky vcera v tom Omega boutique a tak neprijemnou prodavacku jsem dlouho nevidel... Nastesti tam byla jeste jedna normalni...

Ta mladší v tom černým?

Odesláno

Dnes před desátou hodinou jsem v metru viděl velkého chlapa bez vlasů s modrýma Breitling SOH na gumě. Myslím, že to byla ta největší verze. Než jsem stačil vytáhnout telefon a udělat špiónské foto, zvedl se a na Malostranské vystoupil. Někdo odsud?

Pak na lince C jsem zahlédl už jen rusky mluvícího chlápka s modrýma Seiko SNZH

post-32970-1502012345,71.jpg

post-32970-1502012357,01.jpg

Odesláno
  V 6. 8. 2017 v 20:42, Locky napsal:

Nejsou to přímo hodinky, ale retro je to teda solidní. :)

attachicon.gifKoscom.jpg

Mně to moc retro tedy nepříjde, když už je tam nová telefonní předvolba...

Odesláno
  V 7. 8. 2017 v 7:02, Locky napsal:

Máš pravdu, až tak retro to není, pomalu už jsem i zapomněl na dřívější "02", ale "novinka - internetový obchod www.koscom44.cz" mě dostalo. :)

JJ

Odesláno

Minulý týden jsem jel metrem do centra na pivoběd a na nástupišti jsem viděl chlapíka (cca 30 let) s Ulysse Nardin v kombinaci Blue Gold. Někdo místní? Já měl na ruce Royal Oak, chvíli jsme na sebe koukali.

Odesláno

Sice žádný superterno, ale potěšilo - dnes pán v Kauflandu Kladno Prim Sport II modré na Kovotexu

Odesláno
  V 7. 8. 2017 v 17:43, Povidláček napsal:

Dnes v metru v 18h jsem viděl Roberta Planta (toho našeho) s jeho SMPc. Než jsem se odhodlal ho pozdravit tak na ípáku vystoupil.

Sent from my iPhone using Tapatalk

To asi nemyslíš mě, co? :D Kolem 18 hodiny jsem vystupoval na ípáku s SMPc.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...