Petr.S Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Kdyby někdo nutně potřeboval box na 6 ks hodinek, tak jsem dnes viděl výprodej v Lídlu. Za dvě kila myslím, že dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Ja dneska tak o pul 12 v metru na kacerove pana co si cetl lidovky a mel podle me nejaky datejust II( odhadnuto podle easy link spony a data) pokukoval mi po nodate takze nekdo odsud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Hodinky o nicem, ale "dobra" znacka... Tak pokud myslíš ty Hamiltony, tak já to mám naopak, hodinky pěkný, značka mi sympatická není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2018 Panove tak koho z vas to mam za skoro souseda a uz peknou dobu mu zavidim tu Cupru? jeste nedavno na ni nalepka nebyla ja cervene FR, samozrejme oznaceno. Foceno prave ted, kdyz jsem sel domu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Dneska ráno ve Voodoo People v Thámově pěkný suby, někdo místní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Dnes někdo v Ostravě OC Futurum, restaurace Kaskáda. Nějaký borec SKX007 na bond natu pokud jsem dobře viděl. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 (upraveno) ?Podľa doterajších informácií doposiaľ neznámy páchateľ v pondelok krátko po 05.00 h narazil s motorovým vozidlom do klenotníctva na Panskej ulici v Bratislave. Následne z jeho vnútorných priestorov odcudzil viacero kusov stojanov s hodinkami v celkovej hodnote viac ako 500.000 eur a z miesta odišiel na neznáme miesto,? uviedla polícia. Dufam ze ich lapia skoro. Upraveno 8. ledna 2018 uživatelem gerhard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Olive Food v Karolinský a Omega Aqua Terra na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Na pondělním novoročním koncertu v bazilice sv. Markéty v Břevnově měl trumpetista Marek Zvolánek modrý vlnkový Bondovky. Přenášelo se to z kůru na plátno dolu, tak byly pěkně vidět. Byl v ohozen v business casual a vypadalo to dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Prave ted nadrazi Pardubice,v kiosku proti me pan asi 70 Rlx GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 70 Rolexek na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Ten išiel asi zo Sheronu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofash Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Viděno na pinterestu. Asi si koupím PAMy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 To je pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 Já včera poprvé seděl v AMG, pěkný to maj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sirden Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 V Olive Food v Karolinský jsem nikdy nikoho jineho nez me s Omega Aqua Terra na tahu nevidel :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Dnes jsem měl setkání projektového vedení všech našich fabrik z celé Evropy... Jak jsem tam tak seděl, lebedil jsem si, že mám z nich nejlepší hodinky ( R milgauss). A pak jsem si všiml co má na ruce generální ředitel z anglické pobočky a šel jsem do kolen... Bi colour suby... No vzhledem k jeho postavení, jsem se ani raději na nic neptal :-) Ale ocumoval jsem mu je fest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 (upraveno) Včera v nemenovanej banke pán čakajúci vedla mňa mal Patek Philippe Calatrava. Upraveno 21. ledna 2018 uživatelem barackpalenka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Včera, narozeniny Rock Café, koncert Kapitána Demo - vedle mě skoro u stage někdo v košili s moonama na racing strapu. To musel být někdo místní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Včera na letu LH493 z Vancouveru do Frankfurtu měl steward na ruce Moony na tahu. Když jsem je zmerčil a pochválil mu je, tak se začal nečekaně ošívat a schovávat je pod rukáv, tak snad je za letu někomu spícímu nesundal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se