Filip.J Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Dneska kolem půl desáté ráno, tramvaj č. 14 směrem do centra, vystupovali na Invalidovně: Paní jsem si moc nevšiml, ale pán s kočárkem měl parádní plnovous, dozadu načesané háro, černého křiváka, vybledle zelené pracovní kalhoty s kapsama na stehnech a takovou tou vzadu širokou přes cleé pozadí na tři konflíky, jako u těch denimů pro posádky US letadlovek, jak postoval Organic ve vlákně Raw Denim, ale nebyly to lacláče, a na nohách měl Red Wing Moc Toe, takovýhle - to určitě musel být někdo odsud! I když hodinky jsem neviděl
Bohdan Kocharowski Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Dneska odpo metro na Miraku...nejsem odbornik, ale podle mne to jsou nejaky Hujery...mozna Carrera, Formula 1? Nevim...kvalita mizerna, protoze foceno na plnej zoom mobilem pres sirku vagonu...
M.K. Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2018 Včera v plzeňským Lokálu sympaťák ve středních letech s TH Monaco. Bylo na ně pěkné pokoukání, ale na fotku to nebylo...
Ondoni Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2018 Včera v naší firemní kantýně černé bondovky...už druhé, co jsem u nás zahlídl. Zatím jsem tu Kozu vytáhl jen na kolegu, který má SKX007, ale zdejší není. Prostě se mu líbily a tahá je furt, jako oblekovky.
Jenkiz Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2018 Včera v naší firemní kantýně černé bondovky...už druhé, co jsem u nás zahlídl. Zatím jsem tu Kozu vytáhl jen na kolegu, který má SKX007, ale zdejší není. Prostě se mu líbily a tahá je furt, jako oblekovky.Vím, že takových jídelen bude v Praze hafo, ale není ta kantýna nahodou v Holešovicích? Páč tam taky občas vídám pěkné kousky
Ondoni Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2018 Vím, že takových jídelen bude v Praze hafo, ale není ta kantýna nahodou v Holešovicích? Páč tam taky občas vídám pěkné kousky Je to ve Strašnicích
zhrado Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2018 Pred chvíľou na Prima Zoom niečo o nemeckých zázračných zbraniach a tam tento predchodca Tutima
leebauer Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2018 Včera jsem opravdu poprvé viděl a prohrál si s plnohodnotnýma Pilíkama.Skoro to ani nemůžu rozchodit.
Tittus Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Včera jsem opravdu poprvé viděl a prohrál si s plnohodnotnýma Pilíkama.Skoro to ani nemůžu rozchodit. Víš jak mě štve, že jsem se k nim vůbec nedostal?
Nestler Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Vcera, muj zakaznik na ruce Prim Orlik II. Vzdy to byl sympatak, ale ted jeste vetsi. Skoda, ze jsem nemel zrovna i ja ty svoje.
JAJA Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Včera ve vipce na koncertu Lucie někdo s modrýma AP RO
Mareka01 Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 StarDance a předávání darů páru, který vypadl - obálky s nápisem Bechyně. (Akorát že po mém konstatování "Aha Bechyně", žena i děti prohlásili: "Kdo?".)
siwi Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 Oni neznají to město v jižních Čechách? :-)
warann Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 Dnes předseda odvolacího senátu na KS Pce, na ruce černý keramický bondovky. Na kozu to ale nebylo ;-)
financ Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 Dnes předseda odvolacího senátu na KS Pce, na ruce černý keramický bondovky. Na kozu to ale nebylo ;-)jestlis byl odsouzený, tak to chápu
warann Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 Děkuju pěkně ;-). No, prozatím nikoliv.
martigen Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2018 Zaměstanenc hornabachu v praze řepích tagy carrery
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se