Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska kolem půl desáté ráno, tramvaj č. 14 směrem do centra, vystupovali na Invalidovně: Paní jsem si moc nevšiml, ale pán s kočárkem měl parádní plnovous, dozadu načesané háro, černého křiváka, vybledle zelené pracovní kalhoty s kapsama na stehnech a takovou tou vzadu širokou přes cleé pozadí na tři konflíky, jako u těch denimů pro posádky US letadlovek, jak postoval Organic ve vlákně Raw Denim, ale nebyly to lacláče, a na nohách měl Red Wing Moc Toe, takovýhle - to určitě musel být někdo odsud!  :eek: I když hodinky jsem neviděl  :lol2:

Odesláno

Včera v plzeňským Lokálu sympaťák ve středních letech s TH Monaco. Bylo na ně pěkné pokoukání, ale na fotku to nebylo...

Odesláno

Včera v naší firemní kantýně černé bondovky...už druhé, co jsem u nás zahlídl. Zatím jsem tu Kozu vytáhl jen na kolegu, který má SKX007, ale zdejší není. Prostě se mu líbily a tahá je furt, jako oblekovky.

Odesláno

Včera v naší firemní kantýně černé bondovky...už druhé, co jsem u nás zahlídl. Zatím jsem tu Kozu vytáhl jen na kolegu, který má SKX007, ale zdejší není. Prostě se mu líbily a tahá je furt, jako oblekovky.

Vím, že takových jídelen bude v Praze hafo, ale není ta kantýna nahodou v Holešovicích? Páč tam taky občas vídám pěkné kousky :)
Odesláno

Vím, že takových jídelen bude v Praze hafo, ale není ta kantýna nahodou v Holešovicích? Páč tam taky občas vídám pěkné kousky :)

Je to ve Strašnicích ;)

Odesláno

Včera jsem opravdu poprvé viděl a prohrál si s plnohodnotnýma Pilíkama.Skoro to ani nemůžu rozchodit.

Víš jak mě štve, že jsem se k nim vůbec nedostal?   :wallbash:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...