Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dnes na Poště, zlatý přerostlý šmuky a oholený nožky, fakt super kombo

Holit si nožky je u ženských pořád ještě normální, ne?

Možná jsem ještě moc mladej, ale listový hodiny na troubě jsem viděl poprvé

Dobrej úlovek!
Odesláno

tvl to je pecka! :D

hlavně bych neříkal že jsou to listový hodiny  :frusty:

Odesláno

Nejsem fanda spyfotek a vlastně ani nečumím po lidech, co maj zrovna na ruce, ale tohle vedle u stolu bilo do očí.

Chlapík na náměstí v Györu s UN na natu. Za mě teda dost blbá volba ;-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Za mě nato dobrý třeba na starý Suby ? la James Bond, ale tohle je fakt hnus bez špetky vkusu. A ještě je měl dost natěsno :-)

Jinak, vyfotit to nebyl problém. Chlapík obědval vedle u stolu a ruce měl dost často za hlavou. Jinak bych si toho ani nevšiml. Zprva jsem si říkal, že na to fuckuju, ale pak jsem se odhodlal k činu ;-)

Odesláno

Nato je fajn, ale pouze pod podmínkou, že to není tenká srágora za dva dolary, takové se akorát zařezává do ruky, hodinky to táhne dolů.

Takže ho borec musel utáhnout, aby to jakš takš drželo na místě. Nicméně pointou je, že konec je potřeba vždy zastrčit, člověk by měl chodit upraven. :)

Odesláno

Tady clovek vzdycky prijde s krizkem po funuse :)

Mi ta kombinace neprijde az tak tragicka, kdyby to opravdu nervalo, ze to je to nejlevnejsi nato, co cinan dokazal vyrobit. Pekne udelane nato si k temhle UN dost dobre dokazu predstavit. A nezastrcenej konec je jak chodit po venku s bimbasem ven z rozeplejch kalhot :D

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Voproti tomu, co tady s natama předváděj některý výtečníci, je todle úplnej ten mluvčí Špaček.

Odesláno

Akorát jsem na letišti v Helsinkách zkusil dát na ruku Longines Skin Diver. Udělal jsem pár rychlých a rozpačitých fotek před prodavačkou, tak to nasázím do patřičného vlákna, až ho na mobilu najdu

Odesláno

Holit si nožky je u ženských pořád ještě normální, ne?

Dobrej úlovek!

Já bych řekl,že je to borec. 

Odesláno

Dneska na koncerte typek prdede mnou. Omega PO chrono7bb6ce8389e9caa02cdf24dbfff8d475.jpg

Odesláno z mého Redmi Note 6 Pro pomocí Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...