Akam Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 V 13. 5. 2022 v 19:30, fugass napsal: SDDS Cameron, tak půl metru od hlavy:-). No, byl jsem jako spravnej spion Proč si ostřil na ty zařezané kraťasy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 V 13. 5. 2022 v 21:42, Radik napsal: Tak konečně se po deseti letech tady trochu orientuju. A teď schválně - kdo jste to už někdy použil a s jakým výsledkem? Pořád tu jen čtu "kozu jsem nezkoušel". Na tohle bych já gule teda neměl, abych ze sebe udělal blbce, až by to nebyl chronomagor Je to určitě trochu o hubu , někteří lidé jsou abnormálně tak nějak přecitlivělí nebo domýšliví (nenapadá mě teď přesnější výraz). Připomněl jsem si situaci, na kterou nikdy nezapomenu a do dneška jsem ji nepochopil . Někdy asi v osmé třídě jsme byli se spolužákem Jardou v Jičíně na Husovce si koupit v trafice Svět motorů. Stáli jsme vedle sebe u pultu s novinama, já platil a v tom tam přišel tak dvacetiletý mladík. Jarda, který se mimochodem pořád něčemu tlemil a tudíž měl pořád úsměv na hubě, tak mi říká: Hele, není to brácha Božana? (měli jsme spolužáka Bohuslava, který delší dobu marodil a říkali jsme mu Božane nebo Bóžo). Než jsem stačil něco říct, Jarouš se zeptal: Tak co, jak se má Božan? Následně dostal od kluka takovou pecku do nosu (na krev), já od Jardovi kebule jednu prdu do hlavy a druhou o skleněnou vitrínu s doutníky, vedle které jsem stál. No asi to nebyl brácha Božana, ale ta reakce .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 A byl to jeho brácha? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 Nebyl, já ho neznal, jen jsem věděl, že ten Božan staršího bráchu má. Ale ten Jarda byl takový do všeho strkal nos a všechno věděl, ale tentokrát se splet a ten kluk to vzal asi jako narážku od puberťáka na jeho pinďoura. Paní prodavačka tenkrát jen řekla něco jako: Hoši jděte se prát ven, ať mi tady ještě něco nerozbijete a my se venku pak jen divili, proč Jardu ten kluk hned praštil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 Na světáku v NMnM... plno Garminu a smartwatchu. Pak u stánku mercedes vegetil nějaký manager s Rolex GMT master, pak na autogramiádě měl Krystian Hynek Alpiny....sponzor jejich bajkove stáje. Foto bohužel nemám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 Italsk restaurace v centru Prahy a moony a naproti IWC pilot chrona. Na prvni dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 Tak to je hodně dobrej double spot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 Jo, zadarilo se. A to jsem jen prochazel kolem na hajzliky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2022 Včera degustace Burgundského v restauraci Monarch - jedny pěkné AP chronografy a jedny IWC pilotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wings400 Odesláno 21. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2022 Hokej sledujete? Gáborík pri komentovaní sa prezentuje štýlovo so svojimi Rolex GMT Fullgold Rootbeer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 Návštěva CIO (chief information officer) a spyfoto se subama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balonovy.letc Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 Dnes se mi taky zadařilo, OP 36. Asi je měl nový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 26. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 Tak tomu sa hovori ulovok…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 26. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 Odfotil si foteny wristshot . Ešte keby tu bol v sekcii čo mám práve na ruke . Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 dnes v metru zkusil jsem to zvětšit ale netuším co to může být velice zvláštní tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 Dnes u nás v kavárně byla taková milá rodina. Pán na ruce Speedmastery, synek dětské Prim Sport. Když jsem je chlapci pochválil, maminka mile pronesla, že tatínka hodinky hodně baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 V 25. 5. 2022 v 12:03, balonovy.letc napsal: Dnes se mi taky zadařilo, OP 36. Asi je měl nový. Tohle je super úlovek! Já si vždycky říkám, když občas vidím fotky od @brownwld (snad si to pamatuju dobře), který občas fotí z nějakýho střešního okna, jaký to musí bejt sledovat náhodným kolejmdoucím z ulice Jakože se otevře okno, vystrčí se ruka, možná i kus těla, vyfotí si hodinky a zase zaleze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 Dodatečně sem dám taky dva úlovky, oba ze stejného dne z minulého týdne. Byl jsem na takové té degustační jízdě Prahou kde jedete tramvají a lemtáte vincko. Nejprve na zastávce Jindřišská při čekání na tram jsem viděl týpka s moonama na ruce, ale nepodařilo se mi je dobře vyfotit cestou domu ovíněn jedu Ubrem a všimnu si, že řidič (starší chlápek) má vintage bikolor DJ 36, tak mu je pochválím a nakonec o hodinkách kecáme až do vysazení doma. Kupoval je v devadesátkách prý za nějakých 160 tis. Při vysazení jsem ho, jak jsem byl v náladě, regulérně poprosil o foto bylo ale vidět, že ho pochvala hodinek potěšila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 29. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2022 V 28. 5. 2022 v 9:47, Petr Jehla napsal: dnes v metru zkusil jsem to zvětšit ale netuším co to může být velice zvláštní tah To jsou Casio, nějaké Solár / WaveCeptory, někde je mám doma taky...ty koncovky jsou plast kvůli signálu, a spojují ocelový tah a tělo pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 29. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2022 Hele velice dobrý postřeh našel jsem je už na google jedna se o model Wva-420DE myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se