Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Před chvílí jsem měl zákazníky - manželský pár a hrozně se mi líbilo, že oba měli černé bondovky - pán normální, paní mid-size. Super jim to ladilo.

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno
  V 3. 8. 2014 v 11:46, Jakubisko napsal:

I v Luxemburku mají pěkné hodinky :)

attachicon.gifIMG_5349.jpg

To už je poněkolikáté, co vidím evropský obchod s čínskýma popiskama u hodinek. To je jako servilita movitému asijskému klientovi nebo co? Proč to tam nemaj třeba anglicky? Nebo jsou to hodinky jenom pro Číňany? Kam ten svět spěje...No nic, ulevil jsem si.

Odesláno

asi pred tyzdnom v Zadare pan asi 45r vintazne zazltnute moony na vytahanom tahu. na chrbte ruksak, v sandaloch ponozky... niekto zdejsiii ?? :D

Odesláno

Včera a dnes jsem dělal doprovod třem italským majitelům firmy, která se zabývá nemovitostmi. Takže byl i čas na bližší prozkoumání jejich hodinek. První je architekt s vizáží umělce bohéma, co hýří nápady, a nosí IWC Aquatimer Automatic 2000 m se dvěma korunkami na 2 a na 4. Druhý je drsňák, co mám nohy na zemi a žije v reálním světě, nosí Rolex Submariner Date s keramickou lunetou. Třetí je ekonom, co má na starosti veškeré finance a účetnictví, a nosí .............. fejky chrono brajtlí (naprostý hnus, takže jsem to poznal i já na první pohled). To mi prostě hlava nebere.

Odesláno

Já si naopak myslím, že je to výborná sociologická sonda. Bohém si koupí hodinky se dvěma korunkama do 2000 metrů, kam se nikdy nepotopí. Drsňák prostě keramickou lunetu potřebuje ať to furt nemusí měnit, no a účetní...šetří...to je známá věc :)

• Dát hlas 1
Odesláno
  V 5. 8. 2014 v 13:22, Ondoni napsal:

Já si naopak myslím, že je to výborná sociologická sonda. Bohém si koupí hodinky se dvěma korunkama do 2000 metrů, kam se nikdy nepotopí. Drsňák prostě keramickou lunetu potřebuje ať to furt nemusí měnit, no a účetní...šetří...to je známá věc :)

K bohémovi by mi taky víc seděly nějaké Portofina. Ty Aquatimery k jeho bílým lněným košilím byly trochu na hraně, ale jinak jsou to nádherné hodinky. Ovšem ty drsňákovy Suby vyzařovaly takové charisma, že je prostě nešlo ničím přebít.  

Odesláno (upraveno)

To SCIFI - díky tohle vlákno jsem přehlídl :-) No já čuměl jen na výlohu :-(

Upraveno uživatelem Flipik
Odesláno
  V 5. 8. 2014 v 13:40, Marcus napsal:

K bohémovi by mi taky víc seděly nějaké Portofina. Ty Aquatimery k jeho bílým lněným košilím byly trochu na hraně, ale jinak jsou to nádherné hodinky. Ovšem ty drsňákovy Suby vyzařovaly takové charisma, že je prostě nešlo ničím přebít.  

a mozno mali fejky vsetci traja, akurat si poznal len tie Bcka :D 

Odesláno

Nyní na Prima Cool starší Top Gear (série XIX, díl 5.), kde Jeremy a Richard navrhují automobil pro seniory. Jeremy má během projížďky automobilem IWC Pilot Chrono, střih na druhou kameru v interiéru vozu a během vteřiny Omega Seamaster Planet Ocean. Takto se to opakuje asi 3x :-). Oblečení stejné, ale na hodinky zapomněli.

Odesláno (upraveno)
  V 5. 8. 2014 v 19:11, jacob napsal:

Nyní na Prima Cool starší Top Gear (série XIX, díl 5.), kde Jeremy a Richard navrhují automobil pro seniory. Jeremy má během projížďky automobilem IWC Pilot Chrono, střih na druhou kameru v interiéru vozu a během vteřiny Omega Seamaster Planet Ocean. Takto se to opakuje asi 3x :-). Oblečení stejné, ale na hodinky zapomněli.

A Hammond měl v jednom záběru v garáži Suby  ;)

Upraveno uživatelem Z. Paul
Odesláno

Střídají to tam tak rychle, ze si pak říkáte jestli člověk viděl správně nebo si to blbe pamatuje.. Jinak ty iwc chrono moc pěkný

Odesláno

Dnes necakany ulovok v MHD, dama a letecke IWC, odhadom mark XV, na kove. Nakolko som bol schopny to z dialky posudit, zdali sa OK.

Odesláno

Dnes měl klient na ruce pod košilí Omega Seamaster Diver Co-Axial 300M.

Byl to boj, než byly celé z rukávu ven. Moc se mi líbily, jednoduché a elegantní.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...