Povidláček Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Odesláno 17. února 2016 Dnes na rehabilitaci jeden pacient s vintážníma Seiko 5 se stříbrným hranatým "TV cifrem". Když jsem mu je pochválil, řekl, že je má asi 40 let, přivezla mu je žena ze Singapuru a že to jsou neskutečný držáky... že s nimi dělá vše (vrtání atd..). Když jsem se zeptal na přesnost a nastavování času, řekl, že dělají stabilně tak půl minuty za měsíc.
Miloshu Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 Před chvilkou v DEKu prodavač pěkné G-Schocky, tak jsem mu je pochválil.
David Tichy Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Odesláno 19. února 2016 Dnes hodinářství ve Zline tr. T.Bati. Pan s omegama co hodinari vysvětloval jak poznat fejky to zarucene musel byt někdo odtud:-)
wizard-ov Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Odesláno 19. února 2016 Já myslím, že ten pán z hodinářství na tř. T. Baťi to taky pozná ?
organic Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Odesláno 19. února 2016 Dneska jeden samsula na jednani IWC Pilot Chrono.
David Tichy Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Odesláno 20. února 2016 Samozřejmě, když je otevře tak to urcite pozná ale on mu borec dával rady jako třeba "tak ta luneta je divná ma jinou barvu než o originálu".. Takový ty detaily jako tady v sekci odhalení fejfaři:)
honzyk Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Odesláno 20. února 2016 Na Salimě bylo toto nejlepším úlovkem, většina vystavovatelů, hostesek a návštěvníku bez hodinek, případně nějaký módní nesmysly.
T1000 Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Odesláno 20. února 2016 Dnes v Hradišti VW Touareg s registrační značkou na přání 007SEIKO
DaLo Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Odesláno 20. února 2016 Dnes v Hradišti VW Touareg s registrační značkou na přání 007SEIKO Tak tohle je jinej level...
zhrado Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 Bejvavalo. Ak keď by sa tam hodili skôr Primky. Ale tie som nemal po ruke
Arkham Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 Dnes v poledne restaurace U Kalvodů v Pardubicích-červené PS1 po komplet renovaci na tahu.
Loco Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Odesláno 26. února 2016 Zaujaly me tyhle PO. Vi nekdo co je to za model? Nejsem teda kdovi jakej zanlec znacky Omega, ale nikde jsem je zatim jeste nevidel...
stepecken Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Odesláno 27. února 2016 Zaujaly me tyhle PO. Vi nekdo co je to za model? Nejsem teda kdovi jakej zanlec znacky Omega, ale nikde jsem je zatim jeste nevidel...Ženské PO 37.5mm biele ale luneta je s čierneho modelu 37.5mm
JR_2010 Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 Nejprve jsem trochu váhal, jestli to sem takhle nasypat, ale pak jsem si řekl, že hodinky to jsou, viděl jsem je, někoho to třeba potěší a nakonec jsem na server finančně přispěl, tak ho můžu trochu zaplácat fotkami... ...jinak po zhruba půl hodině jsem to vzdal, naštěstí
Karussell Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 To jsi byl někde v Rusku? No, koneckonců AP ve fullgoldu, nebo Portuguese Perpetual by mi nevadily :-)
Baldic Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 Ja nevim, ze mate nutkani sem nahazet fotky vsech hodinek, ktery vidite v nejakym hodinarstvi. To sem rovnou zacnete scanovat katalogy... Bude to zhruba stejne zajimavy.
JR_2010 Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 Tak to se Ti moc omlouvám, že jsem to tady tak zaplevelil tou mainstreamovou produkcí, když já jsem chtěl do tohodle vlákna taky něčím přispět a nikde u pumpy, ani v hospodě jsem nic neviděl, tak ještě jednou sorry...
SCIFI Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 Ja nevim, ze mate nutkani sem nahazet fotky vsech hodinek, ktery vidite v nejakym hodinarstvi. To sem rovnou zacnete scanovat katalogy... Bude to zhruba stejne zajimavy.to je fakt blbej nápad sem dávat fotky hodinek. Ze stim nejde radej na nějaký hodinářský fórum kde by to někoho mohlo zajímat. Ale sem?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se