AndyAaron Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2016 Netusil jsem, ze kluci z Omegy maji Olympijskou limitku:
atari Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2016 Nějaká limitka pro OH se tady probírala ještě před zahájením (byly to mj. ty vlevo na modrém řemenu). A od jednoho z hlavních sponzorů se to dalo asi čekat Kdes na to narazil, Ondro?
AndyAaron Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2016 Vcera po ceste z prace domu v ofiko Omega boutiku na 5. Avenue, NY [emoji6]Ja se nejak ke sledovani her vubec nedostal, tak jsem ani netusil, ze je Omega hlavni sponzor. To samozrejme dava smysl. Obecne jejich bullheady se mi celkem libi. Je to zase aspon trosku neco jineho. Dela dnes jeste bullheady i nekdo jiny?
honzyk Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2016 Omega je oficiální časoměřič a dělá limitky už nějakou tu olympiádu zpátky :-) , určitě byly kolekce k Soči, Londýnu a Pekingu, ty dřív si nevybavím ale časem zkusím pohledat a udělat přehled olympijských kolekcí pokud už tu někde není.
Mechac Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2016 Dnes kolem poledne technicke muzeum v brne - pan s moonama reduced, kazdej jsme se starali o spunty tak na kozu nebyla uplne prilezitost ;-)
Sundance Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Netusil jsem, ze kluci z Omegy maji Olympijskou limitku: Jojo, nedávno jsem na to taky koukal a teď jsem zjistil, že Bloomberg má krásnej článek o jejich limitkách pro Olympiády od r. 1932 Jen nevím proč, ale nemají tam uvedenou Sochi 2014 limitku, která je na stránkách Omegy (asi v Bloomberg nemají rádi Rusáky ). Dokonce jsou už zveřejněný i krásný AT pro Pyeongchang 2018
AndyAaron Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 To nevypada vubec zle. Diky za ten clanek!
Sundance Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 AndyAaron: Není zač, spíš si teď říkám, kolik jich tam chybí, protože minimálně ty Sochi tam nejsou. Na druhou stranu jsem na netu další nenašel..
VitekB Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Certina DS Sport C027.417.11.057.00 na schůzce v jedný tabákový firmě . Já neměl nic, stačí mi větší než malé množství telefonů .
organic Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 (upraveno) Jsi mě úplně rozhodil tou Koreou Až jsem si musel vyhledat, kde že bude příští Olympiáda. A není Pyongjang jako Pyeongchang...Na Tokyo 2020 by mohly být třeba olympijské Grand Seiko Jojo, nedávno jsem na to taky koukal a teď jsem zjistil, že Bloomberg má krásnej článek o jejich limitkách pro Olympiády od r. 1932 Jen nevím proč, ale nemají tam uvedenou Sochi 2014 limitku, která je na stránkách Omegy (asi v Bloomberg nemají rádi Rusáky ). Dokonce jsou už zveřejněný i krásný AT pro Pyeongchang 2018 Upraveno 22. srpna 2016 uživatelem organic
Bells Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 V pátek 22.8 večer cca tak 19 hodin OMW na D11 směrem na Hradec, chlapík ve frontě na zaplacení přede mnou oranžové Alpina Diver, to jsem nemohl přehlédnout. Chtěl jsem ho oslovit, ale měl vedle sebe i ženu, tak mi to bylo blbé skákat jim do řeči. Každopádně pokud je odtut, tak zdravím a chválím Alpiny
Sundance Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Jsi mě úplně rozhodil tou Koreou Až jsem si musel vyhledat, kde že bude příští Olympiáda. A není Pyongjang jako Pyeongchang...Na Tokyo 2020 by mohly být třeba olympijské Grand Seiko Taky jsem googlil, když jsem to viděl a pak jsem si radši dvakrát zkontroloval, co jsem sem vlastně napsal K těm GS pro Tokyo nevím nevím, protože licence na logo a název Olympiády je pěkně drahá sranda a celkově ji nedostane jen tak někdo a vzhledem k tomu, že si to Omega drží už pěknejch pár let, tak bych se divil, kdyby jen tak jednorázově dali povolení pro Seiko. I když samozřejmě by to bylo pěkný Tady v tom videu někde mluví o licencích, ani mě dřív nenapadlo, že to je asi taky pěknej byznys..
SCIFI Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 V IKEA Zličín starší velmi hezká dáma a na ruce moje dreamwatch když mi bylo asi 20. Omega profesional X33. Nikdy jsem je na živo neviděl ale úplně jsem stál a civěl a vzpomínal jak jsem je před 20ti lety hltal v Esqire. Paní si toho všimla a udiveně na mě koukala tak jsem ji je pochválil a ona že ji umřel manžel který zbíral hodinky a ona je teď všechny střídá a nosí aby byl prý s ní a že jich má strašně moc. Měl jsem skoro slzy v očích. Škoda že nebylo vhodné se dál vyptávat. Docela to musí být asi pěkná sbírka.
zbuddy Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2016 Měla tah nebo řemen? Jsou to fantastické hodinky, považoval jsem je za Speedmastery pro chudé. Po této historce je také zařazuji mezi dream watches...V IKEA Zličín starší velmi hezká dáma a na ruce moje dreamwatch když mi bylo asi 20. Omega profesional X33
Moty Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2016 V neděli v OC Cerny Most, bondovky a ponožky, masakr Bite my shiny metal ass with Tapa
martar Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2016 Bulovka, úterý dopoledne, dětská chíra pavilon 5, pan doktor krásný Schaffky Portuguese Seven days s tmavým cifrem. Chtěl jsem mu je pochválit, sám jsem měl Moony, ale nakonec jsem na to kvůli starostem o mlád? zapomn?l...
Effe Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2016 Nebyl někdo z místního osazenstva minulý týden na Rhodosu hotel Relax (něco na meshi).Věk tak kolem 35 ,dost urostlý tak jsem se ke koze moc neodvažoval... :-)))))))
Povidláček Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2016 Ty vintážní Longines mě v poslední době snad pronásledují či co. Dnes jsem viděl u nás na oddělení na jednom asi devadesátiletém pacientovi ty původní letecké Longines pro československou armádu. Vzhledem k tomu, že ten pán je V.V. a vysoká hodnost, ani na chvíli mě nenapadlo, že by nebyly pravý. Pochválil jsem mu je a sám je pro mě sundal z ruky abych si je prohlídl. Zkusím je ještě příště vyfotit. Fotka z netu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se