Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tvrdnu na CDG a hele, full gold Suby na damske rucce.

Edit: Jsou to bikolory, pani sundala bundu :) A tohle ve vyloze. Platinove GMT jsou krasne

Upraveno uživatelem organic
  • Dát hlas 1
  • Odpovědi 11,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dnes po 15. hodině v metru na lince B mezi Florencí a Černým Mostem pán ve středních letech na ruce pěkné Orienty. Asi je má rád, protože si dával záležet, aby mu po celou dobu pěkně vykukovaly z pod kabátu. Několikrát za cestu se na ně i dlouze podíval:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Dva dny jsem teď byl na kongrese Společnosti sportovní traumatologie a artroskopie a zahlédl jsem tam řadu pěkných kousků. Zaujalo mě, že většina z těch "opravdu hodinek" byly Longines a Omega. Brajtle jsem neviděl, jedny Rolexy, jedny Tagy... Ale Omegy asi 5 kusů a Lonžiny 4x.

Odesláno

Včera večer na Černým mostě před KFC pán kolem 45let na ruce černý bondovky. Seděli jsme u vedlejšího stolku, ale na moje hodinky nereagoval, takže asi nikdo místní.

Odesláno

Mě včera přinesl kolega v práci ukázat hodinky a když se o hodinky zajímám tak jestli poznám jestli jsou pravé - takové pěkné :rolleyes: , chrono-nechrono - levý subcifr zřejmě slouží k zobrazení dne v týdnu, ten vpravo byl asi zamýšlen jako ukazatel měsíce (po mačkání čudlu ručička poskakuje všelijak, občas se i trefí na index, druhý čudl mění datum). Vzal jsem si je domů že je otevřu a kolegovi vyfotím to uvnitř pro porovnání s originálem, bohužel se mi to nepovedlo (násilím se do nich dobývat nebudu - kdybych je rozbil tak bych ještě musel shánět jiné). Tak aspoň takhle:

Odesláno

V úterý na jednání obrovské Diesel. Ale fakt velké. Bylo to jak víčko od solviny. V tom dokola čtvery nezávislé malé hodinky s kvarc strojky, komplet s korunkami a čudlíky. Kdyby byl zájem, mám i fotku.

Odesláno

...... Ale fakt velké. Bylo to jak víčko od solviny. ....

Uplne to vidim... Bych se dotycneho zeptal, co je za vyrobce tech hodinek a na jeho odpoved bych reagoval asi nejak takto: "Aha, já sem si říkal, že to asi dělá Kosmos Čáslav, když to vypada jako víčko od Solviny" ....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...