zhrado Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Tak to sú iní frajeri!. Až ma striaslo od zimy.
guzmic Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Tvl paráda. :-)Pozná někdo co to má na ruce?
nickolas Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Tvl paráda. :-)Pozná někdo co to má na ruce?To bude ventil k suchemu obleku ne? Jinak ty Rolby jsou huste! Trosicku v tom cucham reklamu, ale i tak palec hore. Tyhle fotky by si nekteri (ti co se boji se Subama i umyt ruky) meli prohlizet trikrat denne
guzmic Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Děláš si srandu?Sory fakt jsem to nepoznal, až teď jsem si všimnul nápisu Rolex na neoprénu. Já nevím ale jak jsou zamrznutý tak to fakt hned poznat nebylo.
guzmic Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 DeepSea Under the Pole by Rolex r.2010 Už jsem si to našel, sorry jsem hovado, fakt jsem to nepoznal. :-D
nividic Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 (upraveno) Guzma urcite myslel referenci. Klid, on to nejakej rolexguru urcite identifikuje i pres tu vrstvu ledu No vidíš Upraveno 7. ledna 2017 uživatelem nividic
nickolas Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Presne! Kdo se ma v tech cislech vyznat. Ja jsem si zas nevsim te nasivky
Ondras_CZ Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Vondra právě teď v OVM nejspíš Breitlingy
jožko Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Londýn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
USER47 Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Příspěvek k věčné debatě na chronomagu, zda dnešní potápěči mají vůbec důvod si kupovat hodinky, když pod hladinu berou jenom kompy A měli nějakej důvod tihle, kromě pózování pro reklamní fotku?
nividic Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 To víš že né, ale když už jim rolex AD ty hodinky dovezl, tak je aspoň dali na ruku. A promofotky vyšly parádně. Nic, co bys pro sponzora neudělal
wizard-ov Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 A vypadá, že je mají kucí tak nějak přirozeně, na těch pazourách
bizzydko Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 na vystave Cosmos "by NASA", kto by to bol čakal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VitekB Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Před chvílí Lokál Hamburk a u vedlejšího stolu Omega PO 2500 s oranž. čísly na gumě
siwi Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Jé, do Hamburku jsem chodil před skoro 30 lety coby študent. To byla putyka!
organic Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Cca před rokem na mně během jednoho obchodního jednání vykoukly z pod manžety chlápka černé Patek Philippe 5170 chronograph. Vrtalo mi to hlavou a říkal jsem si, kde by asi vzal 50+k? na takové hodinky. V businessu, který děláme dost extrém, člověk vidí Rolexy, Omegy a podobnou "konfekci", ale ne Patek. Kluk je z bohaté turecké rodiny, tak jsem si říkal, že třeba je to dárek dárek od zámožného tatíka. Dnes jsme se potkali znovu, měl krátkou košili, manžeta nezakrývala zápěstí a na ruce měl IWC Portugieser chrono, bílý cifr, modré indexy a ručky....a chrono vteřinovka v quartzu. Zklamal mě, chlapec, hodně mě zklamal... Při jeho pozici počítám, že má minimálně 10 k? měsíčně, takové faux pass se neodpouští.
Gustaf Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Tak to dám i sem...včerejší schůzka z oblastním říďou "Broukru". Na ruce tyto krásky....Že by taky zdejší pacient? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se