Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tvl paráda. :-)

Pozná někdo co to má na ruce?

To bude ventil k suchemu obleku ne?

Jinak ty Rolby jsou huste! Trosicku v tom cucham reklamu, ale i tak palec hore. Tyhle fotky by si nekteri (ti co se boji se Subama i umyt ruky) meli prohlizet trikrat denne ;)

Odesláno

Děláš si srandu?

Sory fakt jsem to nepoznal, až teď jsem si všimnul nápisu Rolex na neoprénu. Já nevím ale jak jsou zamrznutý tak to fakt hned poznat nebylo.

Odesláno

DeepSea Under the Pole by Rolex r.2010

Už jsem si to našel, sorry jsem hovado, fakt jsem to nepoznal. :-D

Odesláno (upraveno)

Guzma urcite myslel referenci. :D

Klid, on to nejakej rolexguru urcite identifikuje i pres tu vrstvu ledu :)

No vidíš :D :D

Upraveno uživatelem nividic
Odesláno

Londýn

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Příspěvek k věčné debatě na chronomagu, zda dnešní potápěči mají vůbec důvod si kupovat hodinky, když pod hladinu berou jenom kompy :D

A měli nějakej důvod tihle, kromě pózování pro reklamní fotku?:)

Odesláno

Cca před rokem na mně během jednoho obchodního jednání vykoukly z pod manžety chlápka černé Patek Philippe 5170 chronograph. Vrtalo mi to hlavou a říkal jsem si, kde by asi vzal 50+k? na takové hodinky. V businessu, který děláme dost extrém, člověk vidí Rolexy, Omegy a podobnou "konfekci", ale ne Patek. Kluk je z bohaté turecké rodiny, tak jsem si říkal, že třeba je to dárek dárek od zámožného tatíka.  Dnes jsme se potkali znovu, měl krátkou košili, manžeta nezakrývala zápěstí a na ruce měl  IWC Portugieser chrono, bílý cifr, modré indexy a ručky....a chrono vteřinovka v quartzu. Zklamal mě, chlapec, hodně mě zklamal... Při jeho pozici počítám, že má minimálně 10 k? měsíčně, takové faux pass se neodpouští.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...