Panchart Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 v pražský picošce, asi Breitle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Mudmany na Mudmanovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Vcera na jednom italskym mecheche asi nejvetsi koncentrace Rlx na m2 v tu chvili v Praze a mozna i v CEE A samozrejme tam byl tomu odpovidajici pocet buchetek ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Když jsem byl nedávno na koncertě v Berlíně, tak tam měl datejusty dokonce i chlapík, který mě kontroloval u vstupu. Uvnitř jsem suby přestal počítat asi po půl hodině. Oproti tomu se tam objevila jedna česká olympionička, u které bych čekal primky, ale měla nějaké digi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Před chvílí starší pán na Hradčanské a Humberta ve slušným stavu na neochozeném bund strapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Ta aktovka, ta košile, řemen, pán je velký klasik a perfektně drží retro lajnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Dnes frajer u Vinohradské nemocnice Dýzly jak poklop vod kanálu, poté v Malešickém parku svalovec s Brajtlema, byli to nějaký Avengery řekl bych, přesně jsem neviděl, páč jsem si jich všiml na poslední chvíli když jsme se minuli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 U zákazníků farmářských trhů na Kulaťáku v Dejvicích se rolády objevují. U stánkařů mě to ale celkem překvapilo. Paní na stánku s foie gras měla Suby LV a pán asi Suby LN nebo SD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 Asi holt dobrej oddíl no..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 U zákazníků farmářských trhů na Kulaťáku v Dejvicích se rolády objevují. U stánkařů mě to ale celkem překvapilo. Paní na stánku s foie gras měla Suby LV a pán asi Suby LN nebo SD. Nebyl to Filip Töpfer z husijatra.cz? Ten má Suby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 Nebyl to Filip Töpfer z husijatra.cz? Ten má Suby. Jo to by odpovídalo. Pan Töpfer s chotí. Místní členové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 Jestli jsou členové, to nevím. Viděl jsem ho na několika akcích a těm hodinkám dává teda pěkně zabrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 Viděl jsem video z jeho maďarské výkrmny, no a tak doufám, že ho ty Rolády chodí v noci strašit a dělají na něj gagaga ;o( takhle smutno mi už dlouho nebylo, asi jsem citlivka no.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 Jo to by odpovídalo. Pan Töpfer s chotí. Místní členové?rád si o nich pokeca ale nějak se mi sním nepovidalo hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Bile daytony na ruce subtilni blondate damy ve strednich letech. Dochove kolem jsou jen rozmazane xichty spolucestujicich... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Voni ti interneti jsou dneska vsude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Dnes jsem viděl na vlastní oči, jak se správně po práci umývají hodinky a tah - kartáčkem v kýblu jarové vody. Strejda takhle čistí své "stoleté" Primky, které nesundá z ruky při žádné práci. Hodinář mu před patnácti lety (když je čistil a dával tam nový tah) řekl, že jsou vodotěsné a od té doby je jinak nečistí než kartáčkem.. Jen nadával, že musí každých 15 let měnit tah, protože "ty řemínky dnes nic nevydrží..". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Úplně nejvíc nejlepčí reklama a zadarmo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eaglein Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Vcera na ceste domov z prace som videl breitling chronospace na hirsh gume.Mozno niekto miestny?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Dneska na semináři GDPR ve White&Case měl týpek přes stůl naproti šedý Junghans Meister Chronoscope. Ty s těma inverzníma subciframa. Pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se