Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Včera jsme měli pracovní pijatiku na kterou přišel i šéfův kámoš a měl tyhle IWC (na dýnku petit prince). Nakonec jsem s nim prokecal o hodinkách asi dvě a půl hodiny [emoji3]nicméně na mě by byly velký

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Poprvé jsem se pokusil o špionážní fotku a dopadlo to hrozně. Týpek vystupoval z vlaku v Mokropsech, na ruce něco co vypadalo jako Rolex Submariner v PVD. Jsem ani nevěděl, že se něco takového vyrábí. Když jsem si toho vsimnul a začal nad tím rozjímat, začal si napadně často dávat ruku s hodinkama do zákrytu za hlavu :-)

fa4abe78f7f452a5f7cfe3bd78d2ad5b.jpg

Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

O víkendu, kamarád mého táty, PP ref 5960, tak jsem si je půjčil na rychlocvak, manželka měla Cartier Santos 

P.S: O hodinky moc nevěděl, má je rád protože jsou to PP, jak teď na to koukám tak má blbě den

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem TomNguyen
Odesláno

Pred ctvrt hodinou se mnou vystupoval na Sumavsky typek s moonama na tahu, priznejte se :D ... a vcera SMPc na karlaku v tramvaji, to je tak, kdyz cumim na kazdou ruku co vidim :D

Odesláno

Dával sem si večeři na Běhounské, k vedlejšímu stolku přisedly dvě dámy a začaly vést noblesní řeči. Ta sympatičtější měla nějaké bílé tissoty, a ta z blbýma kecama nejspíš fake daytony. Večeře nestála za moc, celou dobu sem se snažil neposlouchat a zaostřit, a při odchodu se tak moc viděl jinde, že sem selhal a nezeptal se..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...